FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua: un adversar viclean, cu spirit

fcsteaua.ro05.10.2007 03:43

Asa au gratulat ziaristii englezi Steaua dupa meciul cu Arsenal. Intr-adevar Steaua a facut atunci probabil cel mai bun joc al ei din actualul sezon.

Meciul cu cea mai buna echipa englezeasca a momentului i-a ambitionat pe jucatorii nostri, i-a stimulat, i-a determinat sa se daruiasca.

A fost un meci greu, din pacate terminat cu 0 goluri si 0 puncte in dreptul Stelei, dar a fost un meci la care te poti referi. Pentru calitatile enumerate mai sus si pentru mai mult decat atat.

E drept ca astfel de jocuri le poti face indeosebi in fata unor echipe grele, cu nume, atunci cand se afla o miza serioasa in joc. Acea viclenie si acel spirit observate de englezi se pot repeta si in meciuri de campionat si Cupa, daca antrenorul si jucatorii vor sti, vor avea puterea interioara sa le repete.

Am pierdut si am fost laudati pentru joc, pentru determinare, pentru dorinta de a fi cel putin egalii Arsenalului. As fi preferat sa jucam mai putin viclean, dar un pic mai inteligent si sa inscriem goluri si sa acumulam puncte. Paradoxal Steaua a ajuns sa fie laudata atunci cand pierde si criticata atuci cand invinge. Vezi meciurile cu Slavia si Arsenal in paralel cu meciurile cand am castigat in Liga 1.

Personal cred ca socul pe care echipa l-a suferit recent, in afara de raul pe care l-a produs lui Hagi, in randul suporterilor si in al celor apropiati de fenomen, a adus si ceva bun. Un nou spirit al echipei. E lucru cert ca echipa reuseste sa depaseasca acei 30 de metri din fata portii adverse de care se vorbea cu putin timp in urma si sa ajunga in apropierea ei. Am vazut faze in care atacam cu cate 5 sau 6 jucatori. Acest lucru trebuia sa aduca in mod normal goluri, dar am intalnit o echipa uluitor de echilibrata in toate cele trei compartimente si nu a fost sa fie. Cu golul anulat al lui Badea si cu golul ratat al lui Iacob din acea ocazie excelenta, am fi facut valva in Europa.

Duminica avem un joc infinit mai usor la Mioveni. Atuurile sunt de partea noastra. E important ca baietii sa fie bine motivati, pentru a nu intra infatuati pe terenul de joc si cu atitudinea aratata cu cateva zile in urma, o Victorie cu V de la Virgil, ar fi cat se poate de normala.

Steaua trebuie sa stranga randurile si sa intre in cadenta meciurilor de referinta. Cu Victorii si jocuri bune.

Ar mai fi o problema. Suporterii. Pe care El Ciobandante Suprem a reusit sa-i indeparteze de arena si de echipa. Nu i-a fost greu. A stricat atmosfera si a umflat preturile biletelor, reteta privand clubul de foarte multi bani. A fost arogant si avar. In ritmul asta ne va indeparta de tot. Dar nu asta doreste, e clar, pentru ca acum pentru a-i reuni pe toti in Templu organizeaza tombole cu castiguri in masini.

Unde nu-i cap, vai de buzunare.

Finalul ar fi trebuit sa fie de fapt mottoul prezentului comentariu si suna cam asa: "Steaua si Sevilla sunt echilibrate valoric, dar dupa ce-am vazut in seara asta sper ca romanii, nu spaniolii, sa prinda locul doi"

Alexander Hleb

Sa ai gura aurita Alexander!

Virgil

dee05.10.2007 04:40

Da, stelistii au pierdut , dar nu s-au facut de rusine. Au avut momente de fotbal inspirat, au transpirat pe gazon, s-au comportat ca si o echipa inchegata. Tactic, au stat bine, dar individual au fost departe de Arsenal. N-am sesizat 'viclenia' , din contra, as spune ca le-a lipsit pragmatismul. Ma amuza comentariul lui Alexander, ce era sa raspunda la o intrebare retorica de genul "Asa-i ca Steaua e egala Seviliei?". Cand ti se pune un microfon in fata spui multe, as fi vrut sa declare asta in presa britanica, nu la noi.

LARI05.10.2007 05:10

Cred ca ai sintetizat excelent ceea ce gandim cu totii dupa jocul cu "tunarii".

Personal, sper sa infirmam pentru prima data acele jocuri fara victorie dupa meciurile din Liga. N-am inteles niciodata de ce se afirma ca e greu sa joci in campionat dupa astfel de partide. Dupa mintea mea, ar fi trebui sa fie exact contrariul: concentrarea ar trebui sa fie dubla, sa se pastreze cumva spiritul pe care l-au avut cu 3 zile inainte. In fine...

Imi leg o groaza de sperante de meciul cu Dacia Mioveni. Sper sa iesim odata din conul de umbra!

FORZA Steaua!!!

olostun05.10.2007 05:49

Obiectivele Stelei pentru moment ar trebui sa fie campionatul, cupa si locul 3 in LC. Asta ne este valoarea. Pentru moment trebuie sa ne multumim cu atit. Daca (printr-o minune) iese locul 2 e mult mai bine. Nu trebuie sa fim suparati daca pierdem locul 3 in grupe atita timp cit in campionat mergem brici (nu anul asta). Sa fim seriosi, nu putem cistiga LC. Trebuie sa ne comportam cit mai onorabil, iar la anul sa ajungem din nou. Nu pentru a cistiga stimnoicine niste milioane, ci pentru a vedea in templu o parte din "spuma europei". Poate ca dupa meciul cu Arsenal, Stimnoicine a realizat ca echipa daca e facuta de catre antrenor joaca mult mai bine. Dar ma indoiesc..... Toate bune...

Inca ceva. Anul acesta suntem egali ca valoare cu Sevilla, exact cum credeam si anul trecut ca Realul nu e in forma si in Ghencea vom reusi un rezultat mare. Sa nu ne pacalim singuri si sa plecam din vestiare la fel cum spunea Borcea: "Dinamo anul asta incepe meciurile de la 1-0 pentru ei". Si s-a vazut rezultatele. Putina modestie nu ne strica, ba din potriva. Renumele nu ti-l faci scotind pieptul in fata si declarind verzi si uscate ca stimnoicine. Renumele ti-l faci prin munca si seriozitate. Toate bune...

Evita postarile consecutive, foloseste cu incredere comanda "edit".

udaradu05.10.2007 06:56

santem cel putin cu 2 clase sub adevaratul fotbal europen cu toate echipele,nu vezi nici o diferenta intre jocurile echipelor din campionatul nostru,toti la gramada,care ce stie si ce poate,conditie fizica cam de 50-60 de minute,cad toti ca spicele cind le taie coasa,lipsa totala personalitate,lipsa de respect pentru adversar (vezi impresionantul numar de jucatori accidentati grav, nu vorbesc de rautatea in joc),antrenorii nu se adapteaza la noile cerinte ale jocului modern actual,echipe decimate prin vinzari in fiecare an,antrenori schimbati cind cer jucatori de valoare si munca(vezi cazul Hagi ,Rednic,Bergodi la Cluj)conducatorii de cluburi ,lipsiti de educatie si de respect.Aceasta este parerea mea fata de actuala criza din fotbalul romanesc .Sper ca macar echipa nationala sa se debaraseze de aceste metehne si sa ne produca asteptata bucurie a calificarii.

forever_STEAUA05.10.2007 07:05
Cu golul anulat al lui Badea si cu golul ratat al lui Iacob din acea ocazie excelenta, am fi facut valva in Europa.

Cu golul lui Badea anulat CORECT pe motiv de offside. Ocazia ratatã a lui Victoraș, nu golul.

Am contat prea puțin în atac pentru a reuși "sã facem vâlvã".

Da, jucãtorii au vrut, au luptat dar nu e de ajuns. Nu e neapãrat vina lor. Unii nu pot mai mult. Am jucat cu mulți jucãtori de fotbal împotriva unor fotbaliști.

Meciul ãsta nu trebuie tratat altfel decât ceea ce este: o înfrângere.

yo_marius_xxx05.10.2007 07:42

@forever

exact!!! nicaieri in lume infrangarile nu se premiaza!!!

iar de comentariul lui hleb....m-am canvins ca avem ce-i mai PROSTI,INCULTI SI TARANI ziaristi sportivi din lumea asta!!!!!

@virgil

in legatura cu fanii indepartati de la stadion: e adevarat ca Steaua are sezonul asta cu 3000 si ceva mai PUTINI abonati??

florin_b_*05.10.2007 09:29

@yo_marius_xxx

Cel mai tare m-am amuzat atunci cand, la conferinta de presa a lui Arsene Wenger inainte de meci, un ziarist roman il intreaba: "Ce obiectiv aveti in acest meci?" :)))) Faceam pe mine de ras...cum adica ce obiectiv???? sunteti tampiti???? acolo doar victorie neica..nu exista altceva...ce asteptau sa auda de la Wenger?"Stiti..noi speram sa nu luam mai mult de 2 si macar sa dam unul????"

Tampiti ziaristi...dar tampiti rau!!!

potra05.10.2007 10:25
Poate ca dupa meciul cu Arsenal, Stimnoicine a realizat ca echipa daca e facuta de catre antrenor joaca mult mai bine. Dar ma indoiesc..... Toate bune...

din pacate ai si de ce sa te indoiesti. dupa meci ciobanul a declarat ca s-a vazut ca nu s-a bagat la echipa... ca daca se baga el sigur castigam. nush cetrebuie sa se mai intample ca sa i se demonstreze ca rolul lui la Steaua se limiteaza la stadiul de finantator si ATAT!!!!

adster05.10.2007 12:12

El Ciobandante - geniala porecla.

Eu am incredere ca Steaua va prinde UEFA, si va scote cel putin 1 punct din meciurile cu Sevilla. Au aratat ca se poate, si cred ca s-a umplut si sacul de ghinioane. Ar trebui sa ne mearga mai bine de acum inainte.

Froza Steaua! Huooo Jiji!

Steaua_bd05.10.2007 13:19

ar fi frumos daca jucatorii ar juca cu aceeasi daruire si in campionat cum au jucat in UCL in fata lui arsenal,dar cu jucatori ca Banel si ov Petre(distrusi si avizi dupa bani,aici seamana cu atotputernicul)nu avem sperante de joc frumos in campionat.....si am o intrebare:de ov Petre nu a fost huiduit si Neaga a fost?

tosteaua05.10.2007 14:23

bine macar ca in ceasu al doispelea si suporteri stelisti (adevarati + neadevarati + nostalgici)

au inteles sa-l lasa pe Jiji si Fc Steaua si alte cele si sa vada ca Steaua e Steaua.

Prea mult a contat Jiji ... prea mare incrancenarea suporterilor spre el...

Forza Steaua!

androsteaua05.10.2007 19:06

am vazut declaratiile fotbalistilor cum ca pareau nemultumiti de faptul ca stadionul era pe jumatate gol!! yrebuiau sa se gandeasca la asta inainte sa comploteze la plecarea lui Hagi.

endorama06.10.2007 05:10

@androsteaua

hai mai las-o balta cu comploturile astea impotriva lui Hagi. Hagi a plecat fiindca e un incompetent, nu fiindca au vrut jucatorii sa plece.

de altfel, cu cat se vede mai mult contributia lui Pedrazini in jocul Stelei, cu atat mai evident devine faptul ca tot raul din sezonul asta in materie de joc se datoreaza lui Hagi.

Champion's Heart06.10.2007 10:13

Intradevar Steaua a aratat ca stie sa joace fotbal si in ciudat problemelor din interiorul echipei stie sa se mobilizeze..Daca Steaua ar juca asa mereu, sau macar in L.C istoria ar fi alta...Sperante nu prea mai sunt da ca suporteri adevarati nu avem voie sa nu credem in Steaua...Lupta Steaua, Lupta Pentru Noi

cristian8606.10.2007 11:17
@androsteaua

hai mai las-o balta cu comploturile astea impotriva lui Hagi. Hagi a plecat fiindca e un incompetent, nu fiindca au vrut jucatorii sa plece.

Poate ii spui si lui Neaga sa isi cumpere bilet de avion spre Coreea, poate il insotesti.

de altfel, cu cat se vede mai mult contributia lui Pedrazini in jocul Stelei, cu atat mai evident devine faptul ca tot raul din sezonul asta in materie de joc se datoreaza lui Hagi.

Bravo! Ai identificat sursa raului la Steaua, in speta pe Hagi, cred ca ti-a luat ceva timp sa deduci acest lucru!

Ar fi bine sa nu il faci pe Hagi incompetent, poate mai degraba nerealist. Poate ca el a crezut ca Steaua mai este un simbol al performantei, nestiind actiunile de subminare ale imbecilului finantator.