FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vin derby-urile...Si dupa aia, ce facem cu GIGI ?

gianini02.04.2005 13:40

si ce rezolvi daca il huidui?

incepe returul pt noi si in momentul asta trebuie sa avem liniste la echipa.

nu ne trebuie scandaluri.

avem 2 saptamani de foc si trebuie sa ne concentram asupra jocului, iar suporterii trebuie sa incurajeze echipa.

sa-l lasam pe Gigi in momentul asta ca oricum nu rezolvam nimic.

Virgil02.04.2005 14:40

Zama esti tipul provocatorului perfect.Pacat ca nu esti si istet.Ramâi pe Dinamo/Rapid/Poli si da acolo sfaturi.Poate pun aia botul si râzi de te spargi de fraieri.

dbd02.04.2005 15:42

auzi eu zic ca eshti prea ULTRAS...dai cam pe dinafara...si nu se mai poarta sa fii asa de ultra...cred ca daca ai prinde un dinamovist care nu ti-a facut nimic il omori frate...

doar_stelist03.04.2005 07:34

zama sa presupunem ca o sa-i aduci pe toti de partea ta (cei de pe forum..si altii,cu toate ca realizezi ca pana acum nu ai reusit nici macar 1 persoana sa convingi,si eu am aceeasi parere ca si tine, eu din start ies din discutie)..sa revin la subiect..ce faci cu "cei care iau bani de la...si il ridica in slavi"?.nu ma lua cu faze de genul daca ne unim toti ii dovedim pe ceilalti, ai vazut la protestul cu garda cand am ramas doar 200 pe stadion ca nu a sarit nimeni pentru nimeni,decat cei ce se cunosteau(oameni din brigada pentru cei din aceasi brigada).

deci elimina tu "seful" de galerie si ceilalti 20 de oameni ai lui...ca dupa aia bag mana in foc ca o sa striga toata lumea anti Gigi.

serban2303.04.2005 08:52

ma voi nu v-ati mai obisnuit cu ideea ca de Gigi nu scapati??? si oricum discutia e cam in urma...

dbd03.04.2005 09:13

dar de ce sa nu speram ca scapam de Becali...macar avem dreptul sa visam sau sa ne gandim cum am putea sa scapam...dar eu sincer nu as avea nevoie sa scap de Gigi ci numai de cateva apucaturi de ale lui...nu cred ca ar putea altcineva sa faca cat bine a facut el...a facut si rau...dar sa nu uitam binele pe care l-a facut ...ca in rest stim sa vorbim ca Gigi e oier ca-i cioban si altele...