FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pedrazzini: "Apreciez evolutia echipei mele" (ProSport)!

fcsteaua.ro02.10.2007 22:03

Italianul a apreciat evolutia echipei sale. "A fost un meci greu pentru noi si stiam ce ne asteapta. Sunt însa multumit ca echipa mea a jucat bine si fotbalistii nostri au dat tot ce au la momentul actual", a apreciat Pedrazzini.

Referitor la situatia sa, antrenorul spune ca poate continua si ca secund: "I-am spus patronului Gigi Becali înca înainte de joc ca trebuie sa continuam munca împreuna. I-am zis ca nu am nicio problema daca de mâine voi continua ca secund".

Pedrazzini e multumit de jocul defensiv si regreta ratarea lui Iacob. "Am pregatit acest meci bine în aparare. Le-am închis spatii atât cât am putut. Jucatorii au pus suflet si de aceea sunt multumit. Din pacate n-au fost rezultate, dar cred ca am început un drum corect pentru viitor. Am ratat acea ocazie cu Iacob. Cu o echipa mare când ai o sansa trebuie sa dai gol", a punctat Pedrazzini.

Acesta considera ca publicul va reveni pe stadion daca echipa va pune suflet si a apreciat ca Gigi Becali ar trebui sa fie multumit pentru prestatia echipei, nu si de rezultat. Pedrazzini a mai zis ca a schimbat pozitiile lui Surdu si Nicolita pentru ca a crezut ca Arsenal va oferi mai multe spatii si a laudat evolutia lui Eugen Baciu, înlocuitorul lui Goian: "Baciu e un jucator care m-a multumit. Daca îl las pe banca sufera, dar nu zice nimic. Insa când intra, joaca".

Referitor la situatia Stelei în grupa, antrenorul italian a fost sincer: ,,Sanse pe care le mai avem? Eu zic ca sunt multe. De ce sa nu speram? Sa luptam în fiecare meci si eu cred ca înca avem sanse pentru locul trei".

La conferinta lui Massimo Pedrazzini a asistat doar un singur ziarist englez, restul plecând imediat dupa declaratiile lui Wenger.

CaTaLiNsm StElIsTu02.10.2007 22:37

Totusi eu cred ca Pedrazzini ramane cel mai indicat,in acest moment,pentru postul de antrenor....pana in iarna cand putem sa tragem linie si sa vedem ce sa facut si ce se poate face.Cred ca ar putea face o treaba buna...iar pe urma,in iarna, schimbat ceva...daca nu pe banca in echipa cel putin se impune.Succes in contianuare Massimo!Forza Steaua!

grizzly03.10.2007 01:22

Gigi: "SFANTUL ANTON VA MARCA!"

Patronul stelistilor, Gigi Becali, a marturisit înaintea partidei ca a sperat la un rezultat bun împotriva celor de la Arsenal, cu ajutorul Sfântului Anton. "Asa cum bine stiti, sunt o persoana foarte religioasa, si, având încredere în Dumnezeu, am zis ca am visat ca o batem pe Arsenal. Mama mi-a spus ca în vise se poate implica si Diavolul, sa îti sugereze ceva, dar având în vedere ceea ce mi-a zis mama, care e foarte credincioasa, chiar nu cred ca poate sa vina Diavolul în visele mele. Mama mi-a zis, la micul dejun, ca Sfântul Anton va marca pentru Steaua!", a declarat Gigi în stilu-i caracteristic.

no comment

AKM-4703.10.2007 05:08

Echipa a jucat bine pacat ca Iacob si-a batut joc de acea faza foarte buna... sa joace mai mult Zaharia ca e mai in forma decat Iacob si Badea... Badea sa revina la forma de anul trecut si sa ne dea sperante ca macar in Cupa UEFA mai ajungem...

olostun03.10.2007 06:14

"Apreciez evolutia echipei mele". Aceasta declaratie eu o astept dupa fiecare meci din campionat. Daca echipa se va darui la fiecare meci, sunt sigur ca avem mari sanse pentru 24. Ramine de vazut daca aceasta evolutie e un inceput sau doar un accident.

dvalah03.10.2007 06:18

Pedrazzini a asezat bine echipa. A gandit (bine) ca singura sansa e contraatacul! Putea sa-i iasa! A avut ghinion pe dreapta (Surdu nu face suficient faza de aparare). Oricum echipa a jucat si s-a vazut asta. Pedrazzini ar trebui sa continue. Forzza Steua! steagro

Tupac Amaru03.10.2007 06:30

@grizzly

Cred ca, la ora actuala, Sfantul Anton il antipatizeaza atat de tare pe Becali, incat i-ar turna in *** beton!

Si inca ceva din articol: "La conferinta lui Massimo Pedrazzini a asistat doar un singur ziarist englez, restul plecând imediat dupa declaratiile lui Wenger."

Parca notiunea de "fair" vine din engleza, nu? Sau, altfel spus, ce mare om de cultura spunea ca englezii sunt total lipsiti de caracter?

dica_10steaua03.10.2007 17:45
Pedrazzini a asezat bine echipa. A gandit (bine) ca singura sansa e contraatacul! Putea sa-i iasa! A avut ghinion pe dreapta (Surdu nu face suficient faza de aparare). Oricum echipa a jucat si s-a vazut asta. Pedrazzini ar trebui sa continue. Forzza Steua! steagro

El o fi facut echipa??

Khalid03.10.2007 18:34

Becali e prea cioban sa gandeasca o astfel de asezare :laugh: .

danimarcu04.10.2007 23:40

Patronul stelistilor, Gigi Becali, a marturisit înaintea partidei ca a sperat la un rezultat bun împotriva celor de la Arsenal, cu ajutorul Sfântului Anton. "Asa cum bine stiti, sunt o persoana foarte religioasa, si, având încredere în Dumnezeu, am zis ca am visat ca o batem pe Arsenal. Mama mi-a spus ca în vise se poate implica si Diavolul, sa îti sugereze ceva, dar având în vedere ceea ce mi-a zis mama, care e foarte credincioasa, chiar nu cred ca poate sa vina Diavolul în visele mele. Mama mi-a zis, la micul dejun, ca Sfântul Anton va marca pentru Steaua!", a declarat Gigi în stilu-i caracteristic.

no comment

Nu am vazut in viata mea un idiot mai mare ca Jiji Becali!

Daca Dumnezeu si sfintii exista, sunt sigur ca au alta treaba decat sa stea dupa c.urul lui Jiji Becali...

Crede boul asta ca daca a intrat el in fotbal s-au facut si sfintii microbisti?...

Ce dracu,el nu-si da oare seama cat de penibil este?...