Italianul a apreciat evolutia echipei sale. "A fost un meci greu pentru noi si stiam ce ne asteapta. Sunt însa multumit ca echipa mea a jucat bine si fotbalistii nostri au dat tot ce au la momentul actual", a apreciat Pedrazzini.
Referitor la situatia sa, antrenorul spune ca poate continua si ca secund: "I-am spus patronului Gigi Becali înca înainte de joc ca trebuie sa continuam munca împreuna. I-am zis ca nu am nicio problema daca de mâine voi continua ca secund".
Pedrazzini e multumit de jocul defensiv si regreta ratarea lui Iacob. "Am pregatit acest meci bine în aparare. Le-am închis spatii atât cât am putut. Jucatorii au pus suflet si de aceea sunt multumit. Din pacate n-au fost rezultate, dar cred ca am început un drum corect pentru viitor. Am ratat acea ocazie cu Iacob. Cu o echipa mare când ai o sansa trebuie sa dai gol", a punctat Pedrazzini.
Acesta considera ca publicul va reveni pe stadion daca echipa va pune suflet si a apreciat ca Gigi Becali ar trebui sa fie multumit pentru prestatia echipei, nu si de rezultat. Pedrazzini a mai zis ca a schimbat pozitiile lui Surdu si Nicolita pentru ca a crezut ca Arsenal va oferi mai multe spatii si a laudat evolutia lui Eugen Baciu, înlocuitorul lui Goian: "Baciu e un jucator care m-a multumit. Daca îl las pe banca sufera, dar nu zice nimic. Insa când intra, joaca".
Referitor la situatia Stelei în grupa, antrenorul italian a fost sincer: ,,Sanse pe care le mai avem? Eu zic ca sunt multe. De ce sa nu speram? Sa luptam în fiecare meci si eu cred ca înca avem sanse pentru locul trei".
La conferinta lui Massimo Pedrazzini a asistat doar un singur ziarist englez, restul plecând imediat dupa declaratiile lui Wenger.