FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Andrey Nazario și-a reziliat contractul cu Steaua (GSP)!

fcsteaua.ro01.10.2007 19:12

Clubul și portarul sud-american de 24 de ani au cãzut de acord sã rezilieze contractul, care se întindea pînã în vara lui 2010. Surse din cadrul clubului din Ghencea au declarat cã totul s-a fãcut pe cale amiabilã.

Andrey a fost adus în Ghencea de fostul manager al Stelei, Mihai Stoica. Suma de transfer a fost de 300.000 de dolari, iar salariul sãu de 250.000 de dolari pe an. Dupã plecarea acestuia din Ghencea, Andrey a fost trimis la echipa a doua unde n-a apãrat decît în doua partide: cu Juventus Colentina, 3-1 si FC Onyx, 2-2.

CaTaLiNsm StElIsTu01.10.2007 21:54

Norocul nu prea ia suras deloc la Steaua...Pacat,nu e n baiat rau dar totusi nu prea are valoare...e totusi destul de mediocru...in Liga a2-a insa cred ca s-ar descurca f bine!

FortuneTeller02.10.2007 04:02

Succes Andrey! In lumea asta prost facuta, c***tii f*t in loc sa puta. In traducere libera un Olaroiu sau Gigel Coman pot avea cam 2 ani la dispozitie ca sa macine nervii precum picatura chinezeasca, dar un Elton sau Andrey sunt surghiuniti dupa 2 meciuri!! Niciodata nu vom stii cu adevarat ce puteau face cei 2 pentru Steaua.

Xmann02.10.2007 17:21
Norocul nu prea ia suras deloc la Steaua...Pacat,nu e n baiat rau dar totusi nu prea are valoare...e totusi destul de mediocru...in Liga a2-a insa cred ca s-ar descurca f bine!

nu te supaara sar cred ca nu a avut atatea meciuri in picioare incat sa poata demonstra valoarea buna sau modesta dupa cum spui u..va asteptati doar dupa un meci sa fie o stea,sa coste milioane doar pentru ca e la Steaua si "dm becalii" vrea performanta

vlad stelistu02.10.2007 20:53

dap nu a jucat prea mult 5-6 meciuri si a fost scos din poarta Stelei cand Steaua nu mai era "prea in forma" (chair daca nu era vina lui Andrey) mi mi sa parut un portar de valoare cu un reflex ff bun forzateaua