FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Subiectiv pana la capat

fcsteaua.ro01.10.2007 15:55

Daca as fi italian sau ceh as paria pe o victorie clara a Arsenalului in fata Stelei maine seara. Si probabil ca nu as gresi foarte mult pentru ca o cota pentru doi va fi foarte mica, iar riscurile minime. Daca as fi suporterul tunarilor as privi cu incredere spre aceasta partida avand doar emotiile inerente si luand in calcul ghinionul care te poate impiedica in cadrul acestui joc superb. Daca as fi un roman detasat si realist m-as gandi ca si un egal smuls in extremis nu ar fi rau temandu-ma ca o eventuala infrangere ar conduce la noi seisme in Ghencea sau - mai rau - o eventuala victorie ar presupune bombardarea oamenilor cu imagini ale unei trecatoare glorii steliste avand ca factor mobilizator imaginea vulgara a unui om calare pe o masina adusa din Germania.

Dar nu, eu sunt un subiectiv si cred intr-o victorie maine seara chiar cu riscul sa aud rasetele justificate ale prietenilor, aberatiile infantile ale finantatorului ori franturile Mariei urlate inuman de suporteri incapabili sa-si manifeste bucuria cu decenta. Admit faptul ca sansele pentru obtinerea unui succes sunt putine, sunt constient ca decalajul este prea mare si de faptul ca echipa pe care o iubesc abia face fata unor meciuri din campionatul local, daramite in fata unui colos ca Arsenal. Cu toate acestea speranta ramane nestirbita. Nu am de ales, nu am cum sa ma mai tem dupa corectiile primite anul de trecut in aceeasi competitie. Nu ma las influentat de declaratiile finantatorului pentru ca trecutul si prezentul mi-au demonstrat ca acesta da declaratii la cacialma, doar doar s-o potrivi vreun prognostic astfel incat sa-si reinvie imaginea de om providential pentru romani ci e datoria mea sa cred in echipa pe care o iubesc. Dica si Zapata sunt cartile pe care ne bazam, Rada, Marin, Zaharia si Neaga soldatii in care ne punem speranta, iar Nicolita, Surdu si Ov Petre - motive ale incertitudinii si fricii noastre. In plus, cred in Pedrazzini. Cred sincer ca el este omul din spatele multor "principali" ai Stelei, cenusareasa model Del Bosque cunoscatoare a know howului in materie de antrenorat si lasata in spatele cortinei din motive ce tin de CV. Gasesc ca acest italian este un om inteligent, un strateg ce provine dintr-o scoala celebra de antrenorat si un tip motivat de dorinta de a reusi cu o echipa mare.

Mai ramane si publicul. Galeria Stelei impartita doar in Nord si Sud de aceasta data a demonstrat de multe ori ca iadul poate imbraca si forma stadionului "Steaua" pentru adversari. "Al 12 lea jucator", iata un cliseu, dar si o realitate daca ne reamintim succesele inregistrate impotriva Valenciei, a PSGului, Aston Villa sau West Ham. Indiferent de scor maine seara va fi sarbatoare in Ghencea pentru ca Steaua va redebuta pe teren propriu in Champions League, un lux pe care doar ea si l-a permis.

Forza Steaua!

shack3r01.10.2007 16:02

Asta e mentalitatea pe care trebuie sa o avem cu totii,de la cel mai tanar suporter pana la Ilie Savu si de la femeia de servici pana la Becali . Doar prin daruire maxima putem invinge acest gigant al fotbalului mondial.

Lupta Steaua !

raul stelistu01.10.2007 16:11

Eu raman un optimist incurabil si sper macar la un egal maine seara.

Steaua isi revine incet incet si un egal eu zic ca nu-i chiar imposibil de obtinut(victoria putin mai greu dar nu se stie),insa indiferent de rezultat baietii or sa-si dea sufletul pe teren si nu vom lua bataie cum am luat de la Lyon sau Real.

PS Lacatus si-a dat demisia de la UTA................cine stie poate vine SIMBOLUL Stelei 'ACASA'

FORZA Steaua forzateaua

Joga Bonito01.10.2007 16:31

Duminica era 1,70 cota pentru o victorie a "tunarilor" in Ghencea. Casele de pariuri fie stiu ceva (accidentarile din lotul oaspetilor sau alte amanunte), fie vor sa piarda bani aiurea, ceea ce ma indoiesc.

CaTaLiNsm StElIsTu01.10.2007 17:45

Inainte de"incidentele"de la Steaua mergeam pana in panzele albe cu optimismul indiferent ce echipa era sau cat de puternica era si continuam sa cred in victorie sau macar egal pana la fluierul final,indiferent de scor.......Acum mi-a mai"pierit"din entuziasm si am devenit mai obiectiv,singurul aspect"pozitiv"pe care i-l mai am fiind speranta subreda pe care incerc sa mi-o fac.Am mai zis-o si o repet...daca scapam cu2zic<saru'mana>...Sper sa ma insel si sa avem noi castig de cauza!Forza Steaua!

androsteaua01.10.2007 18:56

e greu dar am incredere in Steaua!!am pus si la pariuri :biggrin:

florin_b_*01.10.2007 19:02

INTREBARE:

De cand nu a mai fost un asa "entuziasm" fantastic (1500 de bilete in 2 zile) pentru un meci european al Stelei?? Unde sunt cei 27000 de stelisti din meciul cu Real Madrid?

Posibi raspuns: Probabil ca nu vor sa mai ia teapa ca anul trecut...sa dea atatia bani doar sa vada echipa adversa jucand fotbal..in timp ce noi ne aparam ... sau stelistii il lovesc pe Becali acolo unde il doare mai tare...la buzunare :D ..daca e asa BRAVO LOR!!!!

Nici eu nu merg...nu ca nu as avea bani..dar la ce a facut Becali la echipa nu merita sa-i bag banii in buzunare.

Aaaa..si inca ceva: Faza cu batem am mai auzit-o becalianule...si chiar de acolo din varful muntelui athos...si tot am luat-o cu 4-1 , rusinos. Asa ca mai lasa-l pe Dumnezeu cu ale lui...si pe antrenor cu ale lui si dispari o data din Ghencea mafiotule!!!!!!!

kilygonzalez01.10.2007 19:03

pe masura ce se apropie meciul devin putin mai optimist. saptamana trecuta eram cu sperantele la pamant! pacat daca nu va juca Goian. Sper ca echipa sa-si valorifice putinele puncte forte pe care le are. E foarte clar ca Arsenal ne va domina, pentru ca au un joc de pase foarte bun. Mai ca mi-as fi dorit un teren mocirlos, ca odinioara! Sper doar sa incercam sa-i surprindem la unele faze fixe si sa nu facem greseli in aparare. si sper ca Zapata sa-si reconfirme valoarea! Daca se va intampla asta eu zic ca putem scoate cel putin un egal. forza Steaua

sorinf01.10.2007 19:31

Observ ca uitam repede.

uitam ce a patit Hagi, cum ne a jignit ciobanul

ce cuvinte a spus despre Rada, Zaharia, chiar si Zapata dupa 0-1 la Urziceni

PRIETENI...

Merita un stadion gol cu Arsenal

Mi se rupe sufletul , imi dau lacrimile dar NUUUUUUUUUUUUUUUUma duc

macar atat pot face

poate ca gresesc insa cei care mergeti va rog ceva:

NU UITATI ce s a intamplat in ultima luna

sa nu facem vreun 1-1 si sa uitam fondul problemei

suntem PRAF

nici un sut la poarta la UTA cea mai slaba echipa in momentul asta cred eu

meci mediocru cu Vaslui.....................

bafta multa celor care mergeti insa eu nu pot sa ma mai bucur la fel

poate gresesc dar eu nu mai merg

poate doar pentru baiatul meu de 8 ani care chiar nu mi intelege supararea

pentru el as fi mers maine insa e tarziu si miercuri merge la scoala

FORZA Steaua

zzip01.10.2007 20:05

e adevarat, pedrazzini este un om inteligent iar Steaua are cu adevarat o sansa in meciul de maine, o sansa care nu este pierduta asa cum cred altii, chiar dinaintea meciului.. fiti si voi mai optimisti ca doar speranta moare ultima ;) FORZA Steaua ! ! ! steag1 fularsteau2 steag3 steag1

Il Soldatino02.10.2007 05:18
Observ ca uitam repede.

uitam ce a patit Hagi, cum ne a jignit ciobanul

ce cuvinte a spus despre Rada, Zaharia, chiar si Zapata dupa 0-1 la Urziceni

PRIETENI...

Merita un stadion gol cu Arsenal

FORZA Steaua

"una e una si alta e alta" a afirmat in trecut un mare dictator. De aceea eu zic sa nu amestecam lucrurile si sa sabotam echipa doar pentru ca d-l Becali e bolnav. Eu zic ca e mai bine sa directionam protestele si sa fim constanti. Un stadion gol, hhmmm - oare aceasta este solutia? Ma mai tem de un singur aspect: ca acest stadion "pe jumatate gol" va fi asa nu din cauza faptului ca suporterii s-au trezit sa protesteze ci din cauza preturilor piperate...parerea mea

#2302.10.2007 06:10

Asta era si filozofia mea pana de curand: sa nu amestecam echipa in conflictul nostru cu Becali, sa sustinem jucatorii neconditionat, sa-i purtam spre victorie, sa nu ne pese de ce face si spune Becali. Dar deja este prea mult. Acest individ de cea mai joasa speta a terfelit onoarea Stelei atat de rau incat nu mai pot sa ma gandesc la echipa pe care o iubesc atat de mult fara sa imi vina in minte ranjetul si mitocaniile lui.

Crezi ca jucatorii mai pot sa dea 100% pe teren fara sa se gandeasca ca dupa meci, daca vor pierde, unul sau altul vor intra sigur pe lista neagral a patronului, sau daca vor castiga, asta se datoreaza numai visului din noaptea anterioara al "marelui vizionar"?

Sigur ca nu o sa declare asta niciodata, dar ca orice om, crezi ca ei nu vad cine se afla in fruntea lor? Cine reprezinta Steaua in ziua de astazi?

Daca printr-o minune batem Arsenal, ce o sa fie dupa? Pe cine o sa vedem laudandu-se ca i-a aratat vreun inger echipa si numai datorita meritelor lui l-a ajutat divinitatea sa castige?

Ce rost mai are in aceste conditii sa asisti in direct fie la umilirea echipei in teren, fie la umilirea onoarei de a fi stelist imediat dupa?

Daca am fi destul de uniti si destul de puternici sa protestam cu adevarat la fiecare meci impotriva lui Becali, atunci poate ar merita sa mergem pe stadion. Mi-e teama insa ca singurul protest de care suntem in stare este cel prin absenta. Dar tot mai bine asa decat nimic.

sorinf02.10.2007 06:12
"una e una si alta e alta" a afirmat in trecut un mare dictator. De aceea eu zic sa nu amestecam lucrurile si sa sabotam echipa doar pentru ca d-l Becali e bolnav. Eu zic ca e mai bine sa directionam protestele si sa fim constanti. Un stadion gol, hhmmm - oare aceasta este solutia? Ma mai tem de un singur aspect: ca acest stadion "pe jumatate gol" va fi asa nu din cauza faptului ca suporterii s-au trezit sa protesteze ci din cauza preturilor piperate...parerea mea

parerea ta nu se dovedeste viabila

am un salariu pe care si occidentalii l ar considera decent, mai mult am 2 invitatii 1 la loja si una la tribuna 1 de la FORD ca si sponsor al UCL , dar daca m as duce m as duce in peluja si mi as cumpara bilet.

Dar NNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU pot.

Si vad ca nu s singurul de pe aici.Asa ca hai sa nu i judecam pe altii .

FORZA Steaua

Asta era si filozofia mea pana de curand: sa nu amestecam echipa in conflictul nostru cu Becali, sa sustinem jucatorii neconditionat, sa-i purtam spre victorie, sa nu ne pese de ce face si spune Becali. Dar deja este prea mult. Acest individ de cea mai joasa speta a terfelit onoarea Stelei atat de rau incat nu mai pot sa ma gandesc la echipa pe care o iubesc atat de mult fara sa imi vina in minte ranjetul si mitocaniile lui.

Crezi ca jucatorii mai pot sa dea 100% pe teren fara sa se gandeasca ca dupa meci, daca vor pierde, unul sau altul vor intra sigur pe lista neagral a patronului, sau daca vor castiga, asta se datoreaza numai visului din noaptea anterioara al "marelui vizionar"?

Sigur ca nu o sa declare asta niciodata, dar ca orice om, crezi ca ei nu vad cine se afla in fruntea lor? Cine reprezinta Steaua in ziua de astazi?

Daca printr-o minune batem Arsenal, ce o sa fie dupa? Pe cine o sa vedem laudandu-se ca i-a aratat vreun inger echipa si numai datorita meritelor lui l-a ajutat divinitatea sa castige?

Ce rost mai are in aceste conditii sa asisti in direct fie la umilirea echipei in teren, fie la umilirea onoarei de a fi stelist imediat dupa?

Daca am fi destul de uniti si destul de puternici sa protestam cu adevarat la fiecare meci impotriva lui Becali, atunci poate ar merita sa mergem pe stadion. Mi-e teama insa ca singurul protest de care suntem in stare este cel prin absenta. Dar tot mai bine asa decat nimic.

absolut de acord , desi nici nu am inchis ochii azi noapte

mi e greu dar NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ma duc

FORZA Steaua

Il Soldatino02.10.2007 06:54
parerea ta nu se dovedeste viabila

am un salariu pe care si occidentalii l ar considera decent, mai mult am 2 invitatii 1 la loja si una la tribuna 1 de la FORD ca si sponsor al UCL , dar daca m as duce m as duce in peluja si mi as cumpara bilet.

Dar NNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU pot.

Si vad ca nu s singurul de pe aici.Asa ca hai sa nu i judecam pe altii .

FORZA Steaua

Da, tu aduci un contraargument care "sta in picioare", dar asta nu inseamna ca tot tu trebuie sa tragi si concluzia. Ma indoiesc ca sunt multi in situatia ta, deci era de ajuns sa iti precizezi pozitia si sa eviti formularea "parerea ta nu se dovedeste viabila".

Noroc

Il Soldatino02.10.2007 07:02

Fara indoiala ca ai dreptate in ceea ce afirmi dar te rog sa fii atent si la ce scriu eu: una este sa contesti cadrul (climatul) si alta e sa te opui anumitor metode de a actiona. Ca sa ma explic, eu cred ca este vorba de a doua situatie, eu la aceasta am facut referire. In rest, tot ce afirmi tu sau ceilalti colegi este perfect adevarat dar nu face trimitere la insasi esenta textului...

Mergand mai departe ADMIT faptul ca se poate actiona si in sensul sabotarii echipei si a spectacolului dar intrebarile mele sunt legate de faptul daca aceasta este solutia cea mai buna si in ce masura va contribui la o schimbare in bine? Ramane de vazut

Living_Dead_Stripper02.10.2007 09:44

,,PS Lacatus si-a dat demisia de la UTA................cine stie poate vine SIMBOLUL Stelei 'ACASA'

FORZA Steaua''

===============================================================

Se pare ca unii chiar sunt sadomasochisti.Dupa ESECUL Hagi,si aici ma refer la modul in care a pregatit echipa,acum vrem sa continuam experimentele aducandu-l pe Lacatus,o alta fosta glorie a Stelei,dar un 0 (zero barat) in materie de antrenorat.

1.Imi iubesc enorm tatal,dar daca am probleme juridice nu ma duc la el,ma duc la un avocat !

2.Imi iubesc enorm mama,dar daca am probleme de sanatate nu ma duc la ea,consult un doctor !

3.Imi iubesc enorm fratii si surorile,dar daca vreau sa-mi ridic o casa nu apelez la ei,apelez la o echipa de zidari !

Asta e problema Stelei si a Romaniei,punerea oamenilor nepotriviti in locuri nepotrivite...

SuperSteaua02.10.2007 10:09

Anul trecut mi-am permis un pachet pentru cele trei meciuri. ªi anul ãsta aș fi cumpãrat unul. (-> NU e vorba de bani)

Dar mi-e greațã de Argãsealã cu organizarea lui de doi lei.

Mi-e greațã de Becali care ne ia banii și ni-l bagã în fațã pe Dumenezeu, al cãrui reprezentant se crede.

PS: sorinf, cum de îți permiți sã spui cã unii "nu au pãreri viabile" ? Nu e voie. Trebuie doar sã comentezi simplu în trei rânduri și sã spui "sã trãiți" la fiecare propoziție.

Azazello02.10.2007 10:49

De fapt, asta inseamna a fi un suporter adevarat - "sa fii subiectiv pana la capat"

Sa crezi mereu ca esti cel mai bun, sa speri in minuni, sa te aduni la greu si sa incurajezi mereu echipa si jucatorii ei, fie ca sunt asi, soldati sau umbre de teama.

Lupta Steaua !

sorinf02.10.2007 11:20
Da, tu aduci un contraargument care "sta in picioare", dar asta nu inseamna ca tot tu trebuie sa tragi si concluzia. Ma indoiesc ca sunt multi in situatia ta, deci era de ajuns sa iti precizezi pozitia si sa eviti formularea "parerea ta nu se dovedeste viabila".

Noroc

Cunosc zeci in situatia mea , mai sunt sute care posteaza aici deci............

scuze daca am parut agesiv sau infatuat . nu asta am vrut

sincer , IMI DAU LACRIMILE

FORZA Steaua

Anul trecut mi-am permis un pachet pentru cele trei meciuri. ªi anul ãsta aș fi cumpãrat unul. (-> NU e vorba de bani)

Dar mi-e greațã de Argãsealã cu organizarea lui de doi lei.

Mi-e greațã de Becali care ne ia banii și ni-l bagã în fațã pe Dumenezeu, al cãrui reprezentant se crede.

PS: sorinf, cum de îți permiți sã spui cã unii "nu au pãreri viabile" ? Nu e voie. Trebuie doar sã comentezi simplu în trei rânduri și sã spui "sã trãiți" la fiecare propoziție.

NU prietene, nu o sa tac.

nu o fac nici pe stadion nici aici

daca cineva are curiozitatea sa mi urmareasca postarile eu strig dupa ajutor de doi ani

e un editorial prin gsp in urma unui mail pe care l am scris atunci.

trebuie facut ceva

si pentru ca in momentul asta nu vad alta solutie eu ii aprob pe cei absenti

ps: ma bucur ca totusi sunt si alte voci care mi se alatura

multumesc frumos SuperSteaua

FORZA Steaua

Evita postarile consecutive, foloseste cu incredere comanda "edit".

Virgil02.10.2007 11:53

Felicitari Soldatelule! Imi place ca esti pozitiv in gandire. Asa gandesc si eu si zau ca nu ma costa niciun ban faptul ca gandesc astfel. De ceea ce spun in privinta asta cei care vad prapastia de jur imprejurul Stelei putin imi pasa. Tin cu Steaua si o sustin si sper pana in panzele albe. Avem o istorie frumoasa in spate si asta imi fundamenteaza optimismul si dorinta de Victorie.

Daca n-o fi sa fie, ne-om aplauda oaspetii si ne-om face iluzii pentru viitor.

Hai Steaua! Hai Armata! (Scandarea lui Gica Chioru.)