FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pedrazzini

fcsteaua.ro01.10.2007 09:08

In mijlocul lucraturilor de tot felul, intrigiilor, demisiilor sau accidentarilor, a trecut oarecum neobservata noutatea de pe banca tehnica a Stelei: Massimo Pedrazzini. Noutate intre ghilimele pentru ca de fapt omul n-a facut decat sa schimbe treningul de secund cu costumul de principal. Din pacate pentru Massimo, el a picat la Steaua intr-un moment in care nici un antrenor nu-si doreste sa vina: patronul isteric creaza scandal si pune presiune pe toata lumea. In aceste conditii, intaiul sofer auto al patriei, i-a cerut fostului jucator al academiei de fotbal de la Milanello sa scoata cel putin un egal cu cea mai in forma echipa a Angliei, altfel va fi exonerat. Nu stiu cati dintre noi ar fi acceptat sa mai ramana in conditiile astea, probabil ca nu multi, insa el a facut-o.

E adevarat, sansa oferita de idolul cartierului Ferentari, este unica pentru el, Massimo fiind pentru prima oara principal in cariera la o echipa de calibru. Dar, totusi, daca ar fi ales sa nu lucreze in conditiile "exceptionale" oferite de Becali, l-ar fi condamnat cineva? Ei bine, iata ca el o face. Momentan, nu cred ca ne putem pronunta cu certitudine in privinta aptitudinilor lui de antrenor, dar cu siguranta, recunosc in el, o parte din pedagogia care l-a facut atat de regretat pe Zenga in randul jucatorilor.Ori eu cred ca tocmai de asta avea nevoie echipa acum. De un om care sa-i faca sa joace si pentru antrenor, nu numai pentru ei. Repet, astea sunt doar impresii, sigur ca meciul cu UTA este de uitat, Bacaul este in Divizia B, iar cu Vasluiul n-am jucat precum in meciul cu Lens, dar eu afirm ca acest om chiar munceste. Si mai afirm ca acest om lucreaza onest. Ce dovada mai vrem decat faptul ca insusi Hagi, care avea tot dreptul sa afirme ca cel care i-a luat locul l-a lucrat, l-a incurajat si i-a multumit pentru corectitudine? Oare un om fara coloana vertebrala il tinea in afara echipei pe favoritul patronului? Oare un om fara demnitate il baga titular doua meciuri consecutive pe unul despre care acelasi patron spunea ca nu vrea sa-l mai vada niciodata titular la Steaua?

Maine jucam cu o echipa mare. Acum 51 de ani( fara 14 zile) Steaua( pe atunci CCA) uimea Albionul terminand la egalitate meciul pe care il disputa impotriva aceleasi mari echipe engleze care vine maine in Ghencea. Este sansa lui. Este sansa acestui italian care a venit aici sa munceasca. In conditiile care sunt. Haideti sa nu-i facem misiunea si mai grea decat este. DA, Ovidiu Petre, Becali, Hagi, Craciunescu, Piturca, Hrebe, vor fi si miercuri in vietile noastre, insa marti seara va fi sansa noastra si a lui Massimo sa aratam cine suntem cu adevarat. In boca al lupo, Massimo!

Mihai Somanescu

Living_Dead_Stripper01.10.2007 09:47

Nu cred ca meciul de marti seara va fi capital in ramanerea sau nu in functie a lui Pedrazzini.

Mai mult vor conta rezultatele din competitia interna si relatia lui cu jucatorii,care pare sa fie foarte buna.

Oricum mult succes Massimo Pedrazzini!

Offtopic:

Marele antrenor,strateg,tactician,tehnician,numitul zerOLAROIU isi da cu mucii in fasole si printre camilele arabesti,unde sufera esec dupa esec.

Slava Domnului ca nu s-a reantors la Steaua !

De aceea inca odata spun :::: MULT SUCCES MASSIMO PEDRAZZINI ::::

LARI01.10.2007 10:18

Eu cred ca Massimo se poate descurca bine la echipa, in cazul in care cea mai proasta oaie din toate timpurile nu-l acopera de cacareze si-l lasa in pace sa-si vada de treaba lui.

Refuz sa cred ca un om scolit la Coverciano si care a stat un an alaturi de Lippi nu stie meserie. Plus de asta, daca de Zenga s-a mai scris ca a dat cu bata-n balta fata de jucatori, de Massimo nu stiu sa se fi spus vreodata ceva negativ. Este enorm, in opinia mea, la un club cu clare tendinte de autodistrugere in aceste momente.

Daca-l becalienatu' mintal il da afara in cazul unui esec in fata "tunarilor", eu din banii mei angajez un criminal platit cu ora...

red_blue_ultras01.10.2007 10:25

Da.Frumos spus. Insa am tupeul sa afirm ca Massimo v-a ramane CHIAR si dupa infrangere , pe banca Stelei. L-am citit citit destul de bine pe Becali , sunt sigur 100% ca Pedrazzini v-a ramane in continuare la Steaua. O sa vedeti daca am dreptate.

Eu cred ca Massimo se poate descurca bine la echipa, in cazul in care cea mai proasta oaie din toate timpurile nu-l acopera de cacareze si-l lasa in pace sa-si vada de treaba lui.

Refuz sa cred ca un om scolit la Coverciano si care a stat un an alaturi de Lippi nu stie meserie. Plus de asta, daca de Zenga s-a mai scris ca a dat cu bata-n balta fata de jucatori, de Massimo nu stiu sa se fi spus vreodata ceva negativ. Este enorm, in opinia mea, la un club cu clare tendinte de autodistrugere in aceste momente.

Daca-l becalienatu' mintal il da afara in cazul unui esec in fata "tunarilor", eu din banii mei angajez un criminal platit cu ora...

Facem cheta :biggrin: stiu eu unul bun , lunetist de meserie .

Renunta la postarea consecutiva, foloseste cu incredere comanda "edit".

damnsmartblonde01.10.2007 10:35

total de acord cu articolul. eu zic ca pedrazzini e mai bun decat Hagi, macar pentru ca are un stil mai apropiat de a vorbi cu jucatorii..si asta e important acum. in plus, si eu cred ca are ceva in cap, umbla barfa prin oamenii de fotbal ca de fapt el il cam sfatuia pe Zenga....

nu prea sunt insa de acord cu huiduielile adresate lui Ovidiu Petre. in mod normal, ar trebui sa ne vedem interesul si sa ii incurajam pe toti, chiar daca nu joaca asa cum ne-am dori sa o faca. e vreunul care nu s-a plans de sef pe lumea asta? in plus, pana la urma, o mare majoritate vroia ca Hagi sa plece, pentru ca era clar ca nu prea stia ce face si nici jucatorii nu prea il agreau..o combinatie extrem de proasta pentru un antrenor. nu sunt de acord cu modul in care a plecat, am tot respectul pentru Hagi ca fotbalist si simbol al Stelei si nu numai, nu merita ceea ce i-a plasat Jiji, dar nici nu el era el omul potrivit in momentul asta. parerea mea...

altfel, pentru maine seara, Doamne-ajuta! forzateaua

olostun01.10.2007 10:41

Pedrazzini nu va fi dat afara de la Steaua pentru ca nu invinge Arsenalul. Va fi dat afara pentru ca il introduce pe Zaharia titular, pentru ca il tine pe Badoi rezerva (eu unul sunt de acord sa fie rezerva Badoi, nu a aratat prea multe la Steaua), ordona oamenilor de pe banca sa-si inchida telefoanele in timpul meciurilor, etc. Eu cred ca acestea sunt motivele reale. Toate bune..

axl2301.10.2007 10:53

Nu stiu ce sa cred, sunt rare situatiile cand un secund se transforma intr-un principal bun peste noapte. Faptul ca l-a tinut pe Dica pe banca sau ca l-a jucat pe Zaharia poate fi doar praf in ochi. Si oricat de bun ai fi ca antrenor, dupa doar doua meciuri la Steaua in postura asta, nu cred ca poti tine piept, TACTIC, unei echipe ca Arsenal.

Virgil01.10.2007 11:02

Mihai, daca tot ai amintit de anul in care CCA obtinea acel egal in fata lui Arsenal, iata isprava intreaga:

1956. Unul dintre cei mai buni ani ai fotbalului stelist. Este cistigat un nou titlu, al patrulea din istorie. Apoi, intr-un turneu englez ramas memorabil, CCA bate din nou pe Luton Town (4-3), incheie la egalitate cu Arsenal Londra (1-1) si Sheffield United (3-3) si pierde 0-5 cu Wolverhampton Wanderrers, dar cu "sprijinul" unui arbitru localnic.

In continuare:

Pe 22 aprilie 1956, echipa nationala invingea Iugoslavia cu 1-0 la Belgrad, utilizind o formula din care au facut parte

nu mai putin de 11 jucatori ai CCA: Voinescu, Zavoda I, Apolzan, Onisie, Bone, Cacoveanu, Zavoda II, Alecsandrescu si Tataru, titulari, C Toma si Gh. Constantin intrati pe parcurs. Iata-i mai jos:

2002_3_1_16_42_59_1956_1.jpg

Lotul CCA-ului, viitoarea Steaua din 1961, era urmatorul:

Lotul: Voinescu, Toma - V.Zavoda II, Apolzan, V Dumitrescu,Tr. Ivanescu, Dragomirescu, Al. Radulescu - Onisie, Bone, Staicu, Bibere - Cacoveanu, Gh. Constantin, Alecsandrescu, Fr. Zavoda I, Tataru I, V. Moldovan, Nertea, Bukossi, M. Marin, Ghibea

Antrenori: Stefan Dobay, Ilie Savu

Bundy01.10.2007 11:21
Nu cred ca meciul de marti seara va fi capital in ramanerea sau nu in functie a lui Pedrazzini.

Mai mult vor conta rezultatele din competitia interna si relatia lui cu jucatorii,care pare sa fie foarte buna.

Oricum mult succes Massimo Pedrazzini!

Offtopic:

Marele antrenor,strateg,tactician,tehnician,numitul zerOLAROIU isi da cu mucii in fasole si printre camilele arabesti,unde sufera esec dupa esec.

Slava Domnului ca nu s-a reantors la Steaua !

De aceea inca odata spun :::: MULT SUCCES MASSIMO PEDRAZZINI ::::

Nu-ti doresti ca Olaroiu sa aiba parte de insuccese ca poate il dau arabii afara si atunci unde vine?.........Succes Massimo!

neaalecu01.10.2007 11:50

@axl23

daca l-a lasat pe Dica pe banca stie el de ce, el ii vede pe jucatori cum se pregatesc la antrenamente.i-ai gasit tu nod in papura si lu' asta.

Daniellone01.10.2007 12:37
Nu stiu ce sa cred, sunt rare situatiile cand un secund se transforma intr-un principal bun peste noapte. Faptul ca l-a tinut pe Dica pe banca sau ca l-a jucat pe Zaharia poate fi doar praf in ochi. Si oricat de bun ai fi ca antrenor, dupa doar doua meciuri la Steaua in postura asta, nu cred ca poti tine piept, TACTIC, unei echipe ca Arsenal.

Exemple de antrenori secunzi deveniti principali cu rezultate imediate sunt nenumarate. Iar la Steaua traditia ultimelor decenii chiar aceasta este: promovarea secunzilor in functia de antrenor principal. Exemplele se numesc Iordanescu, Dumitriu, Stoichita... Fiecare a fost secund pana a fost numit principal la Steaua si a castigat titlul in primul an in care a devenit principal.

Mihai Somanescu01.10.2007 12:42

@Daniellone

Jose Mourinho a fost secund la inceputul carierei.

il_scorpio01.10.2007 12:56

STEAUAA.......VICTORIEEE!

STEAUAA.......VICTORIEEE!

bubylycy01.10.2007 13:54

Sper ca Massimo sa faca o echipa buna pentru lupta cu arsenal sau jucam ceva totusi chiar dak pierdem.. si chiar dak a fost secund.. :biggrin: fularsteau2 acuu este principal si trebuie sa faca o echipa competitiva

axl2301.10.2007 14:55

Postarile off-topic (adica in legatura cu Oli) au fost mutate in topicul:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...0&start=600

Continuati aici (adica acolo) discutia.

@Daniellone

@Somanescu

Aveti dreptate, m-a luat gura pe dinainte. Sper sa se intample si anul asta la fel.

@neaalecu

Nu inteleg unde vezi tu ca-i caut nod in papura SI lui Massimo. Am spus doar ca nu se poate trage o concluzie pertinenta despre competentele lui doar din faptul ca l-a lasat pe Dica pe banca.

shack3r01.10.2007 15:41

Promiti ?

JDERUL01.10.2007 16:56

@ Lari

Contribui si eu !

AndyQ01.10.2007 17:22
@ Lari

Contribui si eu !

Ce de bani trebuie sa aveti voi, sa platiti asa ceva... :)))

androsteaua01.10.2007 17:40

omul asta merita respect!!! bravo lui-a dat exemplu de caracter ca il foloseste pe zharia titular sau pe golanski

Ando01.10.2007 18:48
Ce de bani trebuie sa aveti voi, sa platiti asa ceva... :)))

Dar daca ne adunam mai multi? Cred ca am reusi sa strangem banii!!! ;)