FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua, cea mai iubita echipa de fotbal din Liga 1 (ProSport)!

fcsteaua.ro30.09.2007 14:46

Echipa de fotbal Steaua București ocupã primul loc în topul preferințelor românilor, se aratã într-un sondaj de opinie realizat de Biroul de Cercetãri Sociale în perioada 3-10 septembrie și dat publicitãții duminicã.

Potrivit sursei citate, 42,7 % dintre cei intervievați au declarat cã, din Liga I, admirã cel mai mult echipa de fotbal Steaua. Locurile doi și trei au fost ocupate de echipele Dinamo București, care a obținut 13 procente, și Rapid București, care a fost cotatã cu 8,8 % din opțiunile celor intervievați.

În plus, 4,1% dintre români și-au exprimat admirația pentru echipa de fotbal Universitatea Craiova, iar 3,3 procente au precizat cã echipa CFR Cluj este în topul admirației lor. Ultimele locuri sunt ocupate de echipele Farul Constanța și Dacia Mioveni.

Sondajul de opinie al BCS a fost finanțat de Fundația Societatea Civilã și a fost realizat pe un eșantion de 1.126 persoane în vârstã de peste 18 ani. Eșantionul este reprezentativ pentru populația adultã a României, cu o eroare statisticã de ± 3%.

Miaus30.09.2007 15:01

O stire SENZATIONALA!

La fel ca altele: Cainii latra, vara e cald,etc.

dax4730.09.2007 15:52

De Steaua stiam, dar de CFR Cluj si mioveni, hai sa fim seriosi.

bodanelu30.09.2007 17:15

daca apare Mioveniul si nu apare Craiova sau Timisoara sau UTA.. no comment...

Alexica30.09.2007 17:32

Peste tot numai Steaua,numai noi peste tot pe primul loc.........Forzza Steaua.

fular-campionii

Mai usor cu steguletele.

axl2330.09.2007 17:44
daca apare Mioveniul si nu apare Craiova sau Timisoara sau UTA.. no comment...

Mioveni este printre cele mai putin iubite, articolul vorbeste doar de fruntasi si codasi.

shack3r30.09.2007 20:21

Din pacate sunt multi suporteri de victorie,becalizati sau care nu au nicio treaba cu fotbalul si au auzit si ei de pe la TV de Steaua si de performantele ei. Totusi,asa sta treaba si la Dinamo si Rapid,asa ca daca ar fi sa o luam pe suporteri adevarati tot noi am fi cei mai multi.

Lupta Steaua ! Intotdeauna superiori

Harald30.09.2007 21:11

ce-ar fi sa se faca un sondaj cu echipa care are cei mai de calitate suporteri.

Mi-a placut primul comentariu, cainii latra, vara e cald etc... :biggrin:

Dar sa fim seriosi. daca CFR Cluj are mai multi suporteri decat Poli Timisoara, Petrolul, UTA sau "prietenii" lor de la U Cluj, ceva nu e in regula cu sondajul asta

Si inca ceva, mirama-s daca in spatele acestui sondaj nu este JJ care sa demonstreze cat de iubit(a) si apreciata(a) este Steaua(lui)

axl2330.09.2007 21:12

Sunt foarte curios pe ce loc e Gloria Buzau.

CaTaLiNsm StElIsTu30.09.2007 21:14

A nu iubi Steaua insemna a te multumi cu putin...Palmaresul ei o impune pentru a fi iubita.Desi trecem printr-o criza de imagine,iesind in fata mai mult aspectele negative decat cele pozitive Steaua va ramane in continuare cea mai iubita fiind singura echipa care poate "arata"ceva in Europa si care va ramane vesnic o forta in Romania!MEREU SUPERIORI!!!

axl2330.09.2007 21:15
A nu iubi Steaua insemna a te multumi cu putin...Palmaresul ei o impune pentru a fi iubita.

Doua silogisme ce nu stau in picioare. Sa ne pastram luciditatea.

CaTaLiNsm StElIsTu30.09.2007 22:21

@axl23

Ca problema de fond eu cred ca "stau in picioare" ambele idei(silogisme nu imi permit sa spun pentru ca nu stapanesc termenul si din cate am citit cele2"idei"nu prea ar fi silogisme,dar in fine...)referindu-ma binenteles la intreaga existenta a clubului si nu la situatia actuala.Iar cat despre sintagma de"a te multumi cu putin"m-am referit la faptul de a accepta si locuri inferioare...dat fiind faptul ca Steaua are cele mai mari performante.

il_scorpio01.10.2007 13:23

Cam asta e procentul si dupa parerea mea, pare destul de real la varf adica Steaua, Dinamo si Rapid. Craiova cred ca are mai mult de 4%, iar CFR are categoric sub 3%...cam in jur de 1%, poate mai putin( nu cred ca tin multi din afara Clujului cu ei, iar in acest oras echipa favorita este Universitatea).

Ca au ei echipa de primele locuri si momentan vine lumea la stadion e o treaba.....nu ca 3% tine cu CFR.

Un calcul simplu 3% aproximativ 650.000 oameni- colosal procent. Si cred ca greseala provine din faptul ca sondajul este numai pentru echipelee din Liga 1.

Serilius01.10.2007 21:14

la CFR s-a produs marja de eroare de 3 % in plus ...explicatia e simpla... :biggrin: