FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pedrazzini: "Victoria ne da un pic de liniste" (ProSport)!

fcsteaua.ro30.09.2007 12:38

Antrenorul Stelei, Massimo Pedrazzini, a declarat dupa victoria echipei sale, 1-0 cu FC Vaslui, ca succesul il bucura cu atat mai mult cu cat va aduce o stare de liniste in jurul jucatorilor sai.

"Sunt multumit de meci si de rezultat pentru ca toata echipa a muncit serios si au castigat intr-un meci frumos, cu sufletul. Important este ca o victorie ne va da un pic de liniste. Nu se poate spune ca traim doar din fazele fixe pentru ca astazi am avut ocazii si din fazele de joc iar asta inseamna ca toata echipa a muncit foarte bine. Ne asteapta un meci greu in doar doua zile iar acum gandul ne sta doar la Arsenal si am incredere ca marti echipa va lupta", a spus tehnicianul italian.

Intrebat cum comenteaza faptul ca mijlocasul Ovidiu Petre este huiduit de proprii suporteri dupa ce in presa s-a speculat faptul ca el ar fi contribuit la debarcarea fostului antrenor, Gica Hagi, Pedrazzini a dezaprobat gestul fanilor. "Nu mi se pare frumos ca Ovidiu Petre sa fie fluierat pentru ca suporterii ar trebuie sa stea alaturi de fiecare jucator al echipei pe care o sustin", a comentat Pedrazzini.

yo_marius_xxx30.09.2007 13:27

parca asa zicea si Hagi,ca are nevoie de cateva victorii(chiar in conditiile unor meciuri proaste) pentru a avea linistea sa construiasca.....poate massimo chiar va avea linistea asta...ar cam fi nevoie..

Astristul30.09.2007 13:45

Bafta Massimo! Sper sa ramai si dupa meciul cu Arsenal. Parca jucam altceva acum!

forzateaua

IONUTZ-CIPRIAN30.09.2007 13:47
parca asa zicea si Hagi,ca are nevoie de cateva victorii(chiar in conditiile unor meciuri proaste) pentru a avea linistea sa construiasca.....poate massimo chiar va avea linistea asta...ar cam fi nevoie..

Hagi parca era cu timpul,el avea nevoie de timp sa se vada rezultatele!!

axl2330.09.2007 14:04
Antrenorul Stelei, Massimo Pedrazzini, a declarat Nu se poate spune ca traim doar din fazele fixe pentru ca astazi am avut ocazii si din fazele de joc iar asta inseamna ca toata echipa a muncit foarte bine.

Si cam care au fost astea? Ca eu nu tin minte mai mult de 2.

yo_marius_xxx30.09.2007 18:22
Hagi parca era cu timpul,el avea nevoie de timp sa se vada rezultatele!!

pai victoriile ii aduceau automat timp si liniste....

IONUTZ-CIPRIAN30.09.2007 18:58

Uite ca nu a mai avut "timp" pentru victorii!!

danimarcu30.09.2007 20:01

Sper ca Pedrazzini sa reuseasca.

Daca lui Hagi nu i-a putut acorda ciobanul incredere pana la iarna,cum era normal,macar pe Pedrazzini sa-l lase sa arate ce poate.

Jucatorii joaca cu mai multa tragere de inima acum, daca jucau asa si cand era Hagi,probabil ca acum jocul era mult mai inchegat...