FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zenga vede si in perspsctiva

sorin_77701.04.2005 12:51

Se pare ca Steaua ne prezinta doua nume noi in acest retur, doi tineri atacanti, Simion si Litu, care sunt se pare 100% produsul Stelei. Se pare ca Zenga vede in ei un viitor bun al Stelei si tare mi-as dori ca asa sa fie. Ard de nerabdare sa ii vad in teren. Poate sunt jucatorii care peste un an - doi sa ingenucheze Dinamo chiar in groapa. Mult succes Simion! Mult succes Litu! Bafta Zenga!

PS: Stie cineva cate ceva despre ei? Inaltime? Varsta? etc...

Precum spune ziarul PROSPORT:

<<Zenga: "Steaua are destui atacanţi"

Antrenorul stelist, Walter Zenga, a spus astăzi că are destule variante pentru linia de atac, deşi Opriţa este accidentat, iar Cristian Ciocoiu a plecat în China. "Opriţa este accidentat, dar Steaua are cinci atacanţi: Opriţa, Diniţă, Cristea, Simion şi Liţu. În plus există posibilitatea de a juca în atac cu Dică sau Nicoliţă", a declarat Zenga>>

dbd01.04.2005 14:26

si eu spuneam ca tre sa-i incercam si pe cei produs 100 % Steaua...

Virgil01.04.2005 14:28

Mi se pare normal sa promoveze cei mai talentati jucatori de la echipa a II-a.

Despre Litu am aflat cât de cât recent.

Cu Simion suntem amenintati înca de vreo câtiva ani,de pe vremea lui Piti.Se spunea despre el ca e extrem de talentat,ca va fi mai tare decât Hagi.Din pacate la acea vreme era destul de scund,cresterea sa fiind la cei (parca)15 ani de atunci în plin proces.Ar fi normal ca acum sa fie mai înalt si mai bine legat.

Vom vedea si vom putea cântari singuri daca plecarile unora au fost necesare,pentru a lasa loc celor care vin din urma.

dbd01.04.2005 14:32

da asta-i legea naturii...

sorin_77701.04.2005 15:52

la Hagi parca nu a mai intervenit legea naturii, la 17 ani juca in nationala la Euro 84... si 3-4 ani mai tarziu era capitan... Acestea sunt geniile...

dbd02.04.2005 10:24

da si tu ai dreptate...