FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Iacob, suspendat douã etape (GSP)!

fcsteaua.ro26.09.2007 23:43

Atacantul Stelei, Victoraș Iacob, a fost suspendat ieri douã etape de Comisia de Disciplinã, dupã ce a primit cartonaș roșu în meciul cu UTA, disputat sîmbãta trecutã, la Arad.

Iacob și-a ispãșit deja asearã prima rundã, absentînd în meciul cu FCM Bacãu, în Cupa Timișoreana.

El va fi însã suspendat și sîmbãtã, în confruntarea cu FC Vaslui, în Liga I. Iacob va reveni în primul "11" al Stelei marți, la partida cu Arsenal, în etapa a doua din grupa H a Ligii Campionilor.

CaTaLiNsm StElIsTu26.09.2007 23:58

Sincer i-si merita pedeapsa...eu inteleg ca toata familia lui joaca handbal,dar totusi,el joaca fotbal si ar trebui sa se foloseasca mai mult de picioare decat de maini pentru inlaturarea adversarului.Noroc ca nu mai e Gica antrenor ca acum tot el era vinovat pentru eliminarea lui Victoras,ca sa nu mai vb de faza de portar oferita de Ov Petre in careu...

LARI27.09.2007 08:17

N-am sa inteleg niciodata de ce a fost atat de nervos la meciul cu UTA. Se vede ca are o maaarrre dorinta de a reveni la forma din "era Protasov" (desi rata si atunci...). Dar se infierbanta mult prea usor in momentele in care am avea nevoie de puncte.

costy_k1_G.27.09.2007 12:48

Nu am vazut faza de mai mult de 3 ori dar ce s-a vazut a fost doar o inpingere usoara cu cotul NU o lovitura directa. Nu ati vazut ca a revenit imediat pe teren fara prea multe ingrijiri medicale. Poate i-a dat rosu si pentru nervozitatea cu care a jucat dar io zic ca nu merita. Totusi sper ca in viitor ca Nesu, Goian, Banel si Iocob sa nu se mai foloseasca de maini pentru ca uneori nu e cazul.

CaTaLiNsm StElIsTu27.09.2007 14:03
Nu am vazut faza de mai mult de 3 ori dar ce s-a vazut a fost doar o inpingere usoara cu cotul NU o lovitura directa. Nu ati vazut ca a revenit imediat pe teren fara prea multe ingrijiri medicale. Poate i-a dat rosu si pentru nervozitatea cu care a jucat dar io zic ca nu merita. Totusi sper ca in viitor ca Nesu, Goian, Banel si Iocob sa nu se mai foloseasca de maini pentru ca uneori nu e cazul.

adevaru e ca nu a fost o lovitora tare,dar a fost vb de o saritura din lateral cu cotul inainte si asta se pedepseste cu rosu,pentru ca daca era doar duel pentru minge nu putea lua mai mult de un galben...si acesta trebuia sa fie cam un galben cu indulgenta dar la asta sa mai pus nervozitatea manifestata inaintea fazei eliminarii si desigur ca sa transformat in rosu.

il_scorpio28.09.2007 08:35

Totusi partea buna este ca una dintre cele doua etape de suspendare s-a pus ca fiind meciul F.C.M. Bacau-Steaua( in care oricum nu ar fi jucat), deci a scapat bine.

Wally28.09.2007 09:17

Parerea mea e ca a luat putin. A fost o lovitura clara! Putea sa ia mai mult de 2 tape.