FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Iasko si-a dat demisia, a venit Speriatu (ProSport)!

fcsteaua.ro25.09.2007 20:12

Fostul internațional Andrei Speriatu este, începând de marți, noul antrenor cu portarii al echipei Steaua București, înlocuindu-l pe Zoltan Iașko, care nu a dorit sã mai continue colaborarea dupã demisia tehnicianului Gheorghe Hagi. Iașko a venit la Steaua împreunã cu Hagi și a mai rãmas la echipã și în meciul cu UTA Arad, scor 1-1, din etapa a 8-a a Ligii I.

Contactat telefonic de Prosport, fostul antrenor cu portarii si-a motivat decizia.

"Acest lucru l-am facut din respect pentru Gica Hagi. cu el am venit la echipa si nu era corect fata de dansul ca eu sa mai raman. A fost o despartire pe cale amiabila. Aceasta decizie a fost luata de mine cu cateva zile in urma, eu anuntandu-l pe pe Masimo de intentia mea. Conditia pusa de dansul a fost sa raman pana va gasi alta solutie. Cum si-a gasit pe domnul Speriatu, eu astazi am anuntat ca plec. L-am rugat pe domnul Argaseala daca poate sa aranjeze o intalnire si cu domnul Becali, pentru a-i multumi de colaborare. Acum, asta e viata! Nu mai aveam cum sa raman atat timp cat nu mai era Gica. Nu vreau sa comentez declaratiile domnului Becali cu privire la scuzele lui Hagi catre Lovin, cerute prin mine" a spus Zoli Iasko

danimarcu25.09.2007 20:20

Iata o dovada de caracter!

Nici nu a ramas daca a plecat Gica,dar nici nu il vorbeste de rau pe cel care l-a platit!

CaTaLiNsm StElIsTu25.09.2007 22:34

D-zeu sa-ti calauzeasca pasii...Ai procedat,parerea mea,corect.Dovada de om cu caracter...Va multumim ca l-ati mentinut pe Zapata la o forma excelenta si daca din alte puncte de vedere nu am stat deloc bine,sau mai putin bine...acesta a fost punctul nostru forte...portarul!Si uite asa rand pe rand pleaca oamenii valorosi de la Steaua...repet....ultimul cuvant care trebuie sa se repete la Steaua daca vrem sa ne fie bine trebuie sa fie<pasarea Phoenix>...:((

w3bmaster25.09.2007 23:09

Rar vezi astfel de gesturi in tara asta

Respect

steaua din chicago26.09.2007 00:56

Uite mah ca nu toti s-au molipsit de microbul nesimtirii. Respect Iasko si pacat ca nu a fost sa fie.

PS Vasile Iordache era marfa daca tin eu minte...Stingaciu avea si el tupeu de cistigator, chiar imi placea de el mai mult decit de Duckadam. Si apropo de tupeisti ce pot sa invete mironositele noastre despre cum se vrea sa se cistige meciuri: FC Argesh avea un portar de plingea parisu-Cristian. Putin tigan hahahah bah dar murea pe teren nu altceva...si nu uitati ca FC Argesh nu avea cel mai tare lot din zona ba chiar erau sub locul patru atunci...Poate-l gaseste careva si-l angajeaza la Steaua.

axl2326.09.2007 07:24

Oare de ce nu-i urmeaza si Gigi exemplul ca doar si pe el tot Hagi l-a adus la Steaua. Si lucrul asta n-o sa i-l iert niciodata Regelui.

udaradu27.09.2007 09:42

CAPS, CAPS, CAPS.

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Citeste regulamentul.