Fostul internațional Andrei Speriatu este, începând de marți, noul antrenor cu portarii al echipei Steaua București, înlocuindu-l pe Zoltan Iașko, care nu a dorit sã mai continue colaborarea dupã demisia tehnicianului Gheorghe Hagi. Iașko a venit la Steaua împreunã cu Hagi și a mai rãmas la echipã și în meciul cu UTA Arad, scor 1-1, din etapa a 8-a a Ligii I.
Contactat telefonic de Prosport, fostul antrenor cu portarii si-a motivat decizia.
"Acest lucru l-am facut din respect pentru Gica Hagi. cu el am venit la echipa si nu era corect fata de dansul ca eu sa mai raman. A fost o despartire pe cale amiabila. Aceasta decizie a fost luata de mine cu cateva zile in urma, eu anuntandu-l pe pe Masimo de intentia mea. Conditia pusa de dansul a fost sa raman pana va gasi alta solutie. Cum si-a gasit pe domnul Speriatu, eu astazi am anuntat ca plec. L-am rugat pe domnul Argaseala daca poate sa aranjeze o intalnire si cu domnul Becali, pentru a-i multumi de colaborare. Acum, asta e viata! Nu mai aveam cum sa raman atat timp cat nu mai era Gica. Nu vreau sa comentez declaratiile domnului Becali cu privire la scuzele lui Hagi catre Lovin, cerute prin mine" a spus Zoli Iasko