FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Xpert Eleven...

Artur_Steaua24.09.2007 14:43

Am o propunere pentru toti suporterii Stelisti... Xpert Eleven este un site managerial, cel mai bun din lume... E Simplu de jucat odata ce veti citi regulile...

Si am creat o Liga: Liga Suporterilor Stelisti... O Liga dedicata exclusiv noua cei care suferim etapa de etapa alaturi de favoriti... Cei care vor sa se inscrie trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

1. Intrati pe www.xperteleven.com

2. Apoi dati la cautare si la id`ul ligii scrieti: 123476... Pagina o puteti pune in romana din dreapta jos...

3. Asteptati maxim o zi pana dau accept la echipa sa va puteti vedea jucatorii... Am nevoie de minim 6 echipe ca sa pot da drumu la Liga, dar eu sper sa se adune mai multi sa facem Liga mai interesanta, si mai atractiva... Acolo vom discuta despre orice tine de Steaua si despre joc propriu`zis la care v`am invitat ;)

P.S. Jocul este gratuit, doar daca vrei sa fiti vip: 3 luni costa 7 EUR, 6 luni costa 13 EUR, 12 luni costa 22 EUR... dar asta nu e o necesitate, sunt doar statistici in plus si alte chestii cum ar fi tricouri specializate si altele... chestii care nu afecteaza deloc tactica propriu`zisa...

Va astept pe toti care vreti sa jucam impreuna...

forever_STEAUA24.09.2007 14:51

Mutat la Reclame.