FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "Pedrazzini ramane la Steaua" (GSP)!

fcsteaua.ro22.09.2007 20:30

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat la sfârșitul partidei de la Arad cã echipa sa a avut ghinion sã fie egalatã dintr-un penalty și sã fie nevoitã sã schimbe doi oameni în primele 15 minute, conform Fanatik, care citeaza NewsIn.

Becali a mai adaugat ca nu se gindeste inca la o alta varianta pe banca decit Pedrazzini.

"Asta este, n-am ce sa le fac. Am obtinut un punct in deplasare, dupa ce am avut ghinionul de a pierde doi jucatori la inceputul partidei, un fotbalist sa ne fie eliminat si sa fim egalati dintr-o lovitura de pedeapsa. Nu ma gindesc la alti antrenori, Pedrazzini ramine la Steaua", a afirmat Becali

bodanelu22.09.2007 20:33
Becali a mai adaugat ca nu se gindeste inca la o alta varianta pe banca decit Pedrazzini.

Asta este, n-am ce sa le fac.

mama mama.. de parca abia asteapta sa nu obtina puncte ca sa-l dea afara si pe asta.

MoWeed22.09.2007 20:45

jegu de cioban nu mai zice acu nimic de favoritul casei Ov Petre.....acu nu mai zice nimic ca el a facut echipa. In prostia lui chiar crede ca il mai voteaza cineva....acu o sa zica ca tot Hagi e de vina ca vezi-domne a facut pregatirea prost nicidecum ca Ov Petre, Lovin, Croitoru si multi altii poarta tricourile purtate de-a lungul timpului de jucatori de nivel mondial...

hucky22.09.2007 20:51

o solutie ar fi sa dea amenzi jucatorilor la egal sau infrangere.....la cati banii au luat normal ca nu le mai pasa de fotbal......

-ar trebui sa se trezeasca imediat cat mai e ceva de facut...de nu primele trei locuri se duc in provincie.....

vanfootball22.09.2007 20:52

Mi se pare o decizie inteleapta. La urma urmei, aveam nevoie de un secund, nu-i asa?, ca antrenorul principal e "eternul si fascinantul". In plus, l-au refuzat toti antrenorii, nu mai vine nimeni la Steaua.

danimarcu22.09.2007 21:06

Pai in momentul asta nici un antrenor de caracter nu ar veni la Steaua!

rivelino22.09.2007 21:18

Poate ia Jiji licenta pro,sa poata sta pe banca la meciuri.Sa vezi atunci psiholojie si tactica jenarala,un egzamplu ghe aplicatiune.Banel,paseaza mai repede bai hahalero!

Wally22.09.2007 22:21

Cine ii da licenta lui jj? Nici macar cu multi $$$ n-ar putea s-o ia. In primul rand ar trebui sa stie sa scrie, ceea ce el nu stie sa faca...

cornel-cluj22.09.2007 22:38

Acest comentariu a mai fost postat si la articolul "Paharul plin"

Dragii mei frati stelisti,

In urma cu doua zile spuneam aici ca nu mai pot simti nimic fata de actuala echipa Steaua, pentru ca nu mai are nimic in comun cu ceea ce era odata SPIRITUL acestei echipe. De aceea ceea ce se intampla acum nu ma mai mira. Era de asteptat. Atata timp cat o ciuperca otravitoare ca Becali va fi in fruntea acestui club, eu unul ma declar antistelist fata de ceea ce inseamna AZI Steaua. Nu vreau sa mor degustand-o! Cine vrea sa inteleaga ce spun e de acord cu mine. Pentru ca ACEST CLUB nu e Steaua aceea care m-a fermecat incepand cu 1983 incoace. Si prefer din tot sufletul ca timp de doi ani Steaua sa termine pe locurile 12-15 cu "antrenorul" Becali si astfel sa ramana ordinarul asta cretin fara imagine, bani, sponsori, suport electoral, suport politic, suport media si sa dispara in adancurile beciurilor de la Rahova, decat sa ma mai consum psihic pentru ceva care nu mai merita.

Ganditi-va ca noi trebuie sa trecem prin ceea ce trece un bolnav de cancer in faza benigna si trebuie sa faca o chimioterapie. Asta inseamna durere, chinuri psiho-fizice, transformare comportamentala si fizica, dar in final INVINGE!!!! INVINGE MOARTEA PENTRU A TRAI!!! La fel si cu Steaua! Vom trece prin chinuri, multi ne vor lasa ca aratam hidos, dar vom invinge cancerul care in acest moment are un nume: Becali! si vom RENASTE.

Vad ca exista o resemnare vis-a-vis de ceea ce inseamna A PROTESTA, A COMBATE, A REACTIONA. Cine ne baga in seama? Cine ne asculta? Cati suntem? Cati cotizam? Care unde suntem inregimentati? Cati vom veni? Ce sanse avem? ASTEA SUNT DILEME? Daca in 89 tineri ca noi si-ar fi pus aceste probleme astazi nu am fi fost aici. Cred ca la fel ca atunci este nevoie de reactie, actiune, vointa, dorinta si DETERMINARE. Jegul din fruntea clubului care AZI uzurpa ceea ce era odata Steaua, trebuie indepartat. Cu ORICE mijloace. Eu va propun urmatoarele (puteti fi de acord sau nu, e doar o parere) si lista ramane deschisa:

1. Boicot la meciurile din CL (ce daca nu vezi live Sevilla, Slavia si Arsenal?)

2. Prezenta masiva la meciurile din campionat, cu pregatirea prealabila a unor actiuni atat vizuale cat si vocale anti-Becali cu adresabilitate atat la "actiunile" sale asa-zis politico-sociale, cat si la "performantele" sale ca "antrenor".

3. Demolarea mitului de "salvator", "binefacator", "arhanghel", "razboinic" si ce s-o mai declara el in delirul mental care-l caracterizeaza, prin prezenta activa a suporterilor stelisti prin intermediul telefoanelor puse la dispozitie de realizatorii talk-show-urilor la care Becali este invitat, si adresarea de intrebari-tinta care sa-i dezvaluie adevaratul caracter.

Ce ziceti?

faimosul.anonim22.09.2007 23:45

@Cornel-Cluj

tot ceea ce inseamna "becalizarea" clubului nostru, cu parere de rau o spun... nu se va termina nici daca ipotetic s-ar ajunge la asasinarea individului. nu uita, prietene, ca mai exista si o "Armata de nepoti" ce i-ar continua "opera" ciobanului...

nu vad absolut nicio solutie de scapare din acest vartej ce trage Steaua din ce in ce mai jos.. poate doar sa il paleasca vreo revelatie dupa campaniile electorale ce vor urma si sa considere ca tot clubul ros-albastru e o "jucarie depasita ce nu ii satisface nevoile de preamarire" si sa isi directioneze toate fondurile ilicite si atentia catre alte cauze... insa.. pana vom ajunge in acel punct.. se va face de multe ori dimineata si vom descoperi ca doar visam frumos.

pana la moarte, si dincolo!

shack3r23.09.2007 02:03

Nici eu nu mai simt nimic pentru Steaua poate de cand a plecat Elton ,deoarece el exprima cel mai bine spiritul stelist. Am ajuns sa ma bucur la goluri,care sunt destul de rare,doar din instinct. Am fi o echipa de mijlocul clasamentului in cel mai bun caz cu jocul asta daca nu ar fi in spate fantasticii suporteri ai Stelei ( sau daca am juca numai pe teren ) . Sper sa scapam cat mai repede de Becali,dar cum asta nu e posibil,as prefera sa vina un antrenor cu autoritatea lui Piturca, tactica lui Protasov si mentalitatea lui Zenga . Atunci am fi intr-adevar invincibili.

cipriano23.09.2007 07:04

Cred ca ciobanu asta o sa ajunga sa se dea si pe el afara din functia de antrenor.......Ce am facut sa meritam soarta asta???????????

Astristul23.09.2007 07:43
@Cornel-Cluj

tot ceea ce inseamna "becalizarea" clubului nostru, cu parere de rau o spun... nu se va termina nici daca ipotetic s-ar ajunge la asasinarea individului. nu uita, prietene, ca mai exista si o "Armata de nepoti" ce i-ar continua "opera" ciobanului...

nu vad absolut nicio solutie de scapare din acest vartej ce trage Steaua din ce in ce mai jos.. poate doar sa il paleasca vreo revelatie dupa campaniile electorale ce vor urma si sa considere ca tot clubul ros-albastru e o "jucarie depasita ce nu ii satisface nevoile de preamarire" si sa isi directioneze toate fondurile ilicite si atentia catre alte cauze... insa.. pana vom ajunge in acel punct.. se va face de multe ori dimineata si vom descoperi ca doar visam frumos.

pana la moarte, si dincolo!

Nu sunt nepotii lui Becali atat de "puternici" ca 'razboinicul luminii'. Daca am scapa de el putem sa aranjam sa plece si nepotii lui. Problema e ca Gigi nu o sa plece de la masina de capital politic pe nume Steaua! :angry:

forzateaua

Reptile1923.09.2007 15:20

Becali da-ti demisia! :angry:

White_R23.09.2007 20:02

Pedrazzini ramane pentru ca nu vine nimeni . Chiar sunt curios cine va fi acel cretin care va mai veni sa fie dresat de jijiot .Se bazeaza jijiotu ca trece timpu si se uita si iar va zice ca nu stie de ce si se impaca ...

steaua din chicago23.09.2007 20:12
Ce am facut sa meritam soarta asta???????????

Ati acceptat un gunoi pre nume Olaroiu. Asta ati facut. Ati acceptat un mediocru pe nume Hagi. Ati renuntat prea usor la Bostina (lenes, enervant citeodata, dar cind trebuia o plesnea la fix). Dica trebuie vindat cit de curind ca la Steaua nu mai joaca de mult. Stiti dar va faceti ca ploua. Lovin si Ov Petre trebuiesc scalpati fara anestezie. Tot acceptati magarii si Becali tot continua sa vi le serveasca. Un boicot de vreo luna, o avalasa de banere "Becali te uram" si o plouaie de injuraturi oridecite ori numele Becali se aude...asta ar fi de ajuns sa ii bage frica-n oase oierului si sa se lase de prostii. Si de fotbal. Si va angaja meseriashi ori va vinde clubul (cred ca il va vinde). Ori va continua in dementa, va schimba numele Stelei (fac pariu pe cit vreti in 2009 nu mai exista Steaua Bucuresti) si o va muta in provincie de frica bucuresteniilor care vor venii cu miile sa il linseze. Creaza-ti o alta soarta ori daca nu poti atunci injura si lipseste de la meciuri. Asa iti vei crea alta soarta ori il vei omori pe Becali (adica iti vei crea alta soarta hahahaha)

endorama24.09.2007 06:54

am citit acum in Prosport ca Becali i-ar fi facut o oferta antrenorului lui Zaglebie. pe de o parte, Prosportul nu e prea credibil cu informatiile pe care le ofera. pe de alta, adevarul e ca Zaglebie a jucat bine cu noi si in plus antrenorul avea un simt bun al umorului....

JDERUL24.09.2007 07:15

A spus-o si marele Ilie Nastase:,,In conditiile de acum,nici un antrenor cu cap din Romania nu ar veni la Steaua".Si, in opinia mea,nici un jucator care se respecta !

Daca i se pune pata oierului pe el si il trimite sa joace cine stie pe unde?