Acest comentariu a mai fost postat si la articolul "Paharul plin"
Dragii mei frati stelisti,
In urma cu doua zile spuneam aici ca nu mai pot simti nimic fata de actuala echipa Steaua, pentru ca nu mai are nimic in comun cu ceea ce era odata SPIRITUL acestei echipe. De aceea ceea ce se intampla acum nu ma mai mira. Era de asteptat. Atata timp cat o ciuperca otravitoare ca Becali va fi in fruntea acestui club, eu unul ma declar antistelist fata de ceea ce inseamna AZI Steaua. Nu vreau sa mor degustand-o! Cine vrea sa inteleaga ce spun e de acord cu mine. Pentru ca ACEST CLUB nu e Steaua aceea care m-a fermecat incepand cu 1983 incoace. Si prefer din tot sufletul ca timp de doi ani Steaua sa termine pe locurile 12-15 cu "antrenorul" Becali si astfel sa ramana ordinarul asta cretin fara imagine, bani, sponsori, suport electoral, suport politic, suport media si sa dispara in adancurile beciurilor de la Rahova, decat sa ma mai consum psihic pentru ceva care nu mai merita.
Ganditi-va ca noi trebuie sa trecem prin ceea ce trece un bolnav de cancer in faza benigna si trebuie sa faca o chimioterapie. Asta inseamna durere, chinuri psiho-fizice, transformare comportamentala si fizica, dar in final INVINGE!!!! INVINGE MOARTEA PENTRU A TRAI!!! La fel si cu Steaua! Vom trece prin chinuri, multi ne vor lasa ca aratam hidos, dar vom invinge cancerul care in acest moment are un nume: Becali! si vom RENASTE.
Vad ca exista o resemnare vis-a-vis de ceea ce inseamna A PROTESTA, A COMBATE, A REACTIONA. Cine ne baga in seama? Cine ne asculta? Cati suntem? Cati cotizam? Care unde suntem inregimentati? Cati vom veni? Ce sanse avem? ASTEA SUNT DILEME? Daca in 89 tineri ca noi si-ar fi pus aceste probleme astazi nu am fi fost aici. Cred ca la fel ca atunci este nevoie de reactie, actiune, vointa, dorinta si DETERMINARE. Jegul din fruntea clubului care AZI uzurpa ceea ce era odata Steaua, trebuie indepartat. Cu ORICE mijloace. Eu va propun urmatoarele (puteti fi de acord sau nu, e doar o parere) si lista ramane deschisa:
1. Boicot la meciurile din CL (ce daca nu vezi live Sevilla, Slavia si Arsenal?)
2. Prezenta masiva la meciurile din campionat, cu pregatirea prealabila a unor actiuni atat vizuale cat si vocale anti-Becali cu adresabilitate atat la "actiunile" sale asa-zis politico-sociale, cat si la "performantele" sale ca "antrenor".
3. Demolarea mitului de "salvator", "binefacator", "arhanghel", "razboinic" si ce s-o mai declara el in delirul mental care-l caracterizeaza, prin prezenta activa a suporterilor stelisti prin intermediul telefoanelor puse la dispozitie de realizatorii talk-show-urilor la care Becali este invitat, si adresarea de intrebari-tinta care sa-i dezvaluie adevaratul caracter.
Ce ziceti?