FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

UTA Arad - Steaua

fcsteaua.ro22.09.2007 12:37

Etapa a VIII-a a Ligii I programeaza sambata 22 septembrie 2007 meciul UTA Arad - Steaua Bucuresti.

Partida va incepe la ora 17.00 si va transmis in direct de postul de televiziune - Kanal D.

Pentru Massimo Pedrazzini acest meci reprezinta primul ca antrenor principal al unei echipe de fotbal.

Echipa probabila a Stelei pentru partida cu UTA: Zapata - Bãdoi, Baciu (Goian ?), Rada, P. Marin - Ov. Petre, Lovin - Nicolițã, Dicã, Neaga - V. Iacob.

"Domnul Becali mi-a spus sa antrenez, sa gasesc cine e bine sa joace. Nu stiu cât va dura aceasta aventura, o zi, o luna, un an".

Massimo Pedrazzini - antrenor principal Steaua

st_194722.09.2007 12:40

sper la o victorie sigura..fara emotii ,de care nu am mai avut parte cam de la meciu cu Jiu din ultima etapa din sezonu trecut dica10 dica10 dica10

dr.adrian922.09.2007 12:57

sper sal vad pe Jiji si pe jucatorii care l-au sapat pe Hagi injosniti.

nu mai mergeti la meciuri.

boicotati

iov22.09.2007 12:59

Doamne ma rog sa bata UTA la doua goluri diferenta macar, hai Laca prin tine si alti cativa mai traim.

yo_marius_xxx22.09.2007 13:02
Doamne ma rog sa bata UTA la doua goluri diferenta macar, hai Laca prin tine si alti cativa mai traim.

ce-ai ma?esti nebun?cum sa bata UTA??

dr.adrian922.09.2007 13:11
ce-ai ma?esti nebun?cum sa bata UTA??

ba da sa bata. sai vedem pe ciobanu si pe mioare injosniti ca asa merita dupa cum siau batut joc de Hagi. numai prin injosnire si demonstratii pleaca Becali. de la echipa .

mai bine in B decat cu Becali la conducere. de fapt am uitat cu el tot pe drumul in Liga 2 ne aflam. ouupps

RaDoooI22.09.2007 13:14

HAI Lacatus ! UTA - Steaua 2-0 !

mi e jena22.09.2007 13:18

unde se vede meciu pe net? ca vad ca au inchis astia rojadirecta.... :( ..... multumesc fular-campionii fularsteau2

rivelino22.09.2007 13:18

UTA-Steaua 0:0.Cel mai probabil.

romanista22.09.2007 13:22

stie cineva daca avem cum sa vedem meciul pe net..

pe myp2p nu apare

CaTaLiNsm StElIsTu22.09.2007 13:22

In ce sens"sa bata UTA" ??? in sensul de a bate Steaua pe UTA sau imvers...ca dupa cum ai scris suna ca si cum ai vrea sa bata UTA pe Steaua....si eu i-mi doresc o"lectie"pentru Jiji dar nu prin rezultate slabe ale Stelei,ci asa...sa-i mai"sifoneze"un TIR maybach-ul...dar de tot daca se poate si neaparat cu Ceauseasca II(Jiji) in el...glumeam...oricum nu mai are mult pana la balamuc asa ca din partea mea sa o tine tot asa....si poate sfarseste si el cu cea caruia ii seamana(susnumita),daca nu la balamuc.Forza Steaua!MEREU SUPERIORI!!!

forever_STEAUA22.09.2007 13:28
stie cineva daca avem cum sa vedem meciul pe net..

pe myp2p nu apare

-Meciul se poate vedea AICI

potra22.09.2007 13:39

Becali nu va pleca de la Steaua doar dupa o infrangere...nu uitati ca sezonul trecut am avut mai multe infrangeri si se stie ce a facut Becali...in nici un caz nu a plecat. asa ca hai sa o lasam mai moale cu din astea: sa bata ala sau celalalt ca pleaca Becali...Becali nu o sa plece si chiar daca echipa nu o sa faca nimic, o sa faca banii lui. el nu va pleca...si nu stiu ce l-ar face sa plece. vorba aceea, sezonul trecut cand toti l-am injurat a vrut sa ne taie peluzele. oricum ai da-o el nu o sa plece decat poate in momentul in care va fi prea implicat in politica astfel incat sa nu-i mai pese de Steaua.

sincer problema nu are o solutie concreta in momentul de fata....:(

sper ca Steaua sa bata, sa aiba un meci bun pentru ca italianul sa creasca in ochii oierului si poate asa il va lasa sa-si faca treaba. pedrazzini sa dea totul si sa demonstreze ca nu e degeaba acolo, doar asa il va putea tine pe Gigi in frau (nu in totalitate dar macar sa nu se mai bage ca peste Hagi).

romanista22.09.2007 13:55

merci

stelutawillis22.09.2007 14:05

Mult succes Steaua o sa reusesti...

forzza Steaua, forzza Neaga, forzza Dica

don't give up