FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ajutati STEAUA !!!

«12»
Jackass20.05.2005 15:35
Mai vreau sa o vad si pe asta. Sa pierdeti titlul la pepiniera voastra.  :roll:

da a venit Borcea la mine la o bere si mi-a povestit tot!! :roll:

deci cand un meci e aranjat se vede clar!! sa nu-mi pov. ca meciul cu apulum nu a fost cumparat!! BLAT 100%!!! :evil:

dar ce naiba?? voi suntetii comapionii blaturilor!

reddog20.05.2005 16:22

Da, a fost blat. Adevarul e ca Apulum trage la cupele UEFA sau e pe primele 7,8,9 locuri. Dinamo nu prea avea cum sa bata o echipa deja retrogradata, aveti dreptate. Sunt mult mai buni ca noi. De aceea de la anul vor juca in B. (Ps: Chiar imi pare rau de ei).

Ma intreb cand veti spune si voi ca Dinamo a castigat fara blat, arbitri sau jocuri de culise sau ce-o mai fi.

Si, sa nu uit, felicitari pentru ca ati jucat foarte corect toate meciurile. :evil:

Motanu D20.05.2005 22:14
Ma intreb cand veti spune si voi ca Dinamo a castigat fara blat, arbitri sau jocuri de culise sau ce-o mai fi.

Simplu: Cand Dinamo va casitga fara blat, arbitri sau jocuri de culise sau ce-o mai fi. Pana atunci...

reddog26.06.2005 12:39

Motane, ma indoiesc ca veti spune asa ceva vreodata, ca veti recunoaste ca uneori suntem sau am fost sau vom fi peste voi. Asa sunteti voi mai orbiti de culorile albastru-rosu.

Steaua e cea mai corecta echipa din divizia A, s-a vazut in teren de multe ori, n-am ce spune.

Darius_Stelistul16.02.2006 10:10

Ce cauta reddog pe forumul nostru.E dinamovist.Moderatorii ar trebui sa ii sterga contul

«12»