FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zenga da replica

dbd29.03.2005 15:42

Walter Zenga, antrenorul formatiei Steaua, a declarat duminica, la partida amicala pe care formatia sa a disputat-o in compania echipei a doua a clubului din Ghencea, ca patronul Ciobanul nu i-a impus echipa si nu va face niciodata acest lucru.

"Nu este corect sa spunem ca exista un conflict intre Zenga si Florentin Dumitru sau intre mine si Ciobanul. Becali a vorbit asa pentru ca a fost nervos dupa meci, insa niciodata nu a impus echipa si niciodata nu va face acest lucru", a spus Zenga, referindu-se la refuzul jucatorului de a intra pe teren in repriza a doua a meciului cu Villarreal din mansa secunda a optimilor Cupei UEFA. Reamintim ca imediat dupa jocul din Spania Ciobanul i-a reprosat faptul ca nu l-a folosit pe mijlocas.

"Eu sunt antrenor, dar sunt si om. Nu ma gandesc ca un antrenor poate sa fie orgolios, rautacios sau arogant in astfel de situatii. Florentin a facut mereu treaba buna la Steaua, s-a antrenat mereu bine, acum a fost un incident si este normal sa plateasca ceva, o amenda, insa important este ca Steaua sa mearga mai departe", a afirmat tehnicianul italian.

Zenga a precizat ca nu va pleca din Ghencea decat daca va fi dat afara.

"Eu am spus de la inceput ca nu voi respecta traditia de aici, ca un antrenor sa plece dupa zece meciuri la o alta echipa. Eu stau aici pana cand patronul ma da afara. Steaua nu are nevoie de scandaluri, trebuie sa fim uniti pentru ca ne asteapta cinci meciuri tari si primul meci de la Alba Iulia este foarte important. Nu vreau sa iasa in fata Walter Zenga sau altcineva, ci Steaua", a conchis Zenga.

tare ...bravo lui...

gianini29.03.2005 16:28

era chiar culmea sa plece Zenga tocmai acum.

dar cu Gigi nu se stie nimic niciodata.

dbd29.03.2005 16:31

dar Jiji de ce sa plece ...caci n-are nici un motiv...poate de fericire...sau poate de rushinea care ii atarna pe mutra cand se vorbeshte de starea gazonului...

sorin_77730.03.2005 15:08

momentan Jiji cata suparare ne-ar aduce pe alocuri nu trebuie sa plece pentru ca altul nu vad sa mai faca ce a facut el in acest sezon pana acum...

Nero30.03.2005 17:26

Investitori s-ar putea gasi, nu e el Becali singurul care sa vrea Steaua. Crezi ca daca ar fi fost locul liber, n-ar fi venit alde BKP? E un exemplu doar, inlocuieste BKP cu ce nume vrei... Cert e ca specia investitorilor nu e pe cale de disparitie ! :)

Mai adaug ca declaratiile lui Zenga sunt praf in ochi, dar cata vreme e liniste la club, ce mai conteaza? Sa ne facem ca-l credem :roll: Pe partea lui, Becali spune o data ca e ca Zenga, alta data ca "nu mai spun tot la presa"... cu o mana matura cu cealalta presara tzarana :?

sorin_77730.03.2005 20:37

eu nu spun ca nu sunt investitori dar care sa investeasca pe termen lung NU... vezi la Brasov... unde patronul este in primii 10 bogati din Romania..

dbd31.03.2005 03:01

daca i-ar da terenul lui Jiji...cred ne-am indragosti de el (Jiji)...