Parerea mea este ca:
1. Hagi NU ESTE BUN CA ANTRENOR! e slab! acum 2 ani sau cand, a fost antrenor la Poli Timisoara, se tot lauda el ca va face mari performantze si a facut fix o ...... si a demisionat dupa cateva luni. cand a venit Hagi la Steaua nu am fost prea fericita ptk stiam ca Steaua din 2006 va fi alta (in sens rau). nu zic ca nu suntem in Champions League...dar la ce bun cand in campionat ne chinuim? deci noi jucam cu Hagi in tururile preliminare, am avut un deosebit noroc ptk am picat cu 2 echipe relativ slabe dar si cu alea ne-am chinuit rau de tot. mai ca tremuram de frik in cele 2 retururi sa nu primim gol. nu mai recunosc Steaua aia curajoasa de anul trecut! cu Oli am fi facut treaba mai buna pe cele 2 fonturi importante pentru noi (campionat si Champions League) si sunt sigura ca treceam fara mari emotii peste cele 4 meciuri din tururile preliminare. -sper ca ati intzeles la ce vreau sa ma refer la nr 1. trecem la nr 2....
2. SA-SI MAI TINA TZARANUL DE BHEEEE-CALI GURA ODATA! eu personal nu am nimic cu omu' asta, dar uneori cand prostia si laudarea atinge cote mari nu imi place. oierul cu turnurile gemene sa-si tina gura, cum am zis in titlul capitolului. el e omul cu banii la Steaua si atata face. nu mai vreau sa-l aud ca face comentarii jignitoare la adresa celor din club (ma refer la Hagi :biggrin: ) sau il mai aud vorbind despre strategia jocului la Steaua cand isi baga coada unde nu-i fierbe oala! si auzi aici: (chestia asta i mai veche) cica el va vinde majoritatea jucatorilor care dupa mn is de baza, pentru a se imnbogatzi, si va ajunge in frunte cu o echipa de tineri. omu' asta i nebun, prost nu altceva...sau face pe prostul... Eu intzeleg ca Becali vrea sa se imbogatezeasca...dar cn se crede el sa faca asta cv? patronul la Real Madrid, ac Milan sau Chelsea? acolo unde treburile merg ca pe roate? acolo unde este permis o "mica" vanzare care nu afecteaza echipa? deocamdata suntem Steaua, o echipa de rang mediu, care se lupta sa creasca! dar cu ce ajutor sa creasca daca proprii angajatzi ai clubului inrautatzesc situatia? hm? capitolul 3....
3. MOTIVATZI NENE JUCATORII FIZIC, MORAL SI CU BANI MAI MULT CA ALTA DATA! acesta va fi un capitol scurt...cu un subiect care se intzelege. datzi prime mai mari! si acum incepe discutzia, adik ce am eu de zis mai important! cred ca Oli i motiva ff bine pe baietzi, se intzelegeau bine. eu nu stiu ce face Hagi dar stiu ca nu face o treaba pe masura asteptarilor! probabil jucatorii sunt intimidatzi de REGE (bleah ce urasc sa-i zic asa la Hagi) cu schemele lui si toate celelalte (poate ma insel). titlul zice tot, trecem la capitolul 4...dak au ajuns pana aici cativa cititori sunt foarte mandra :wink:
4. PAREREA PROPRIE DESPRE ULTIMUL MECI. acesta NU a fost un meci slab cum zice toata lumea. a fost lipsa de noroc, dar in primul lucru lipsa de ambitzie si determinare (care i cam acelasi lucru dupa mine)!!!!!! si zic asta ptk nu s-a prea vazut ambitzie! am fost increzuti ca vaai ce echipa i asta haha imposibil sa pierdem! lol si nu suport atitudinea asta la jucatorii si conducerea stelista. mai multe comentarii nu vreau sa faq ca as avea destule si ma dor degetele de la atata scris si maine am 7 ore de scoala si m-am enervat destul pentru ce s-a intamplat si ce se intampla la Steaua!
Toate cele bune stelistilor. fularsteau2