FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi: "Am cazut in ultimele 15 minute" (ProSport)!

fcsteaua.ro19.09.2007 21:18

Tehnicianul stelist, Gheorghe Hagi, a declarat, la Pro TV, dupa infrangerea in fata Slaviei Praga, 1-2, ca este multumit de jocul per ansamblu al echipei sale dar a acuzat caderea din finalul meciului.

"Am facut un meci foarte bun, meritam mult mai mult astazi, ne-am creat ocazii, am avut posesie dar in ultimele 15 minute a fost mai multa dorinta si mai putina gandire si calitate in joc. Din pacate, Cristocea si Iacob nu erau apti 100 % iar schimbarile au adus putin. Am intalnit o echipa buna pe contraatac, care stie ce vrea, asteapta golul si lucreaza bine defensiv. Am facut o schimbare ofensiva la 1-1 pentru ca am crezut ca putem sa castigam, ei nu ne puneau in pericol in afara de mingile lungi pentru Vlcek care statea la limita offside-ului dar asta este fotbalul, nu este intotdeauna drept", a comentat Hagi.

Intrebat daca isi simte amenintat postul de antrenor la Steaua, Hagi nu a dorit sa comenteze acest aspect deocamdata. "Nu are rost sa vorbim despre asta acum. O sa vorbim despre asta de maine incolo", a completat Hagi.

mad7919.09.2007 21:58

mie mi-a placut jocul din seara asta in ciuda scorului,a jucat bine si asa cum a zis Lovin,pacat ca atunci cand jucam frumos pierdem,iar cand jucam urat(vezi era Olaroiu)castigam.jucatorii meciului zapata,Goian,Lovin si Nicolita.

mnicolita in opinia mea este hulit pe nedrept,iar in cazul lui Lovin se vede o crestere in jocul lui de la meci la meci,oricum a fost mai bun ca ov Petre,dar avand cartonasul galben trebuia scos.

Petre Marin pe banca,din vina lui am luat golul 1,unde era el atunci la faza cu 3 metri in urma cehului!chiar si astia de la skysports au zis ca dormea in picioare la faza aia si aia stiu fotbal!

va fi jale cu arsenal,poate ne vor cruta si aia de la sevilla de 4 goluri,atatea o sa luam de la arsenal,pe putin!

@offtopic

super meci in weekend Chelsea-man utd pe tvu player,sopcast sau tvants!

papillon19.09.2007 22:39

daca Victoras nu a fost 100% apt, de ce nu am jucat cu Zaharia?

Retorica, nu-i nevoie de nici un raspuns...

w3bmaster19.09.2007 22:59

Ce ** cauta hucatori ca surdu Cristocea si Croitoru in LOTU pentru LC

Si fara un Mijlocas de meserie greu cu 2 Nulitati la constructie ca Ov Petre si Lovin ....

steaua din chicago19.09.2007 23:20

Steaua a cazut nu in ultimele 15 minute ci in ultimii 2 antrenori. Cine stie le cunoaste cine e bou tot spera aiurea in miracole. Bai valoarea se vede pe teren si pe tabela nu numai intribuna si la Steaua numai in tribuna este! Hagi fa pasi.

CaTaLiNsm StElIsTu20.09.2007 03:21
Steaua a cazut nu in ultimele 15 minute ci in ultimii 2 antrenori. Cine stie le cunoaste cine e bou tot spera aiurea in miracole. Bai valoarea se vede pe teren si pe tabela nu numai intribuna si la Steaua numai in tribuna este! Hagi fa pasi.

Baiatul acesta e frustrat rau...Baiete tu nu ai nici o treaba cu fotbalul....Sa-ti spun eu care e problema.....fotbalul"mare"evolueaza repede,iar noi ne miscam cam incet...Tu de cand postezi pe acest site tu nu ai treaba decat cu antrenorii...nu te-am vazut o data sa scri despre un jucator sau altul ca n-are valoare...poti tu sa faci din rahat margaritar?daca da te propunem la Jiji de antrenor,sa antrenezi impreuna cu el;).Nu spun ca Hagi a dovedit ca e un antrenor bun dar vreau sa spun faptul ca nici nu are cu ce,in conditiile de fata.Eu zic sa avem rabdare cu el pana la retur si abea apoi sa tragem concluziile.Forza Steaua!MEREU SUPERIORI!!!!

nemilosul20.09.2007 05:06

inebunesc daca il mai vad o data in teren pe violatorul ala de Banel

de cand ma stiu nu am vazut jucator mai prost ca asta,orice minge ajunge la el e pierduta din start

niciodata nu mi-am dorit sa se accidenteze un jucator dar de data asta chiar nu mai rezist

vlad7520.09.2007 05:13

Steaua a jucat la fel de bine ca Romania in meciul cu Slovenia cand antrenor era tot Hagi.Din pacate am revazut acel meci,cu mingi pe extreme sau bubuite in fata.Hagi,cand se simte incoltit,clacheaza.Drept dovada gestul lui Goian care dorea sa mearga in atac iar Hagi ridica neputincios din umeri.Parerea mea ca,desi a pupat steagul rapidistilor,cel mai nimerit sa preia Steaua este Dan Petrescu.Mai are un atu Bursucul:este un lingau ,asa ca-i pe placul lui GB.

udaradu20.09.2007 05:19

este ultima data cind iti mai dau atentie(tare te-as da cu capul de banca de rezerve a Stelei),tu nu cumva ai fost nascut din fuga si ai cazut in cap,se vede bine ca suferi rau din pruncie.....ai vrea sa joace Hagi in locul lui Dica ,Croitoru,Surdu(religva de la Cluj)Lovin,O Petre,Cristocea,Petre,Badoi,Iacob?...nu ai vrea sa faci o comparatie pe posturi cu ceilalti jucatori al echipelor din grupa?Regret ca trebuie sa te admonestez dar ma superi rau cam demult.

excon20.09.2007 05:55

Atata timp cat vom juca cu cine vrea jegul ala de oier, Hagi ar trebui sa se obisnuiasca cu declaratiile astea: Am cazut, Ne-au furat, Avem multi accidentati, Am cedat psihic, Ne-am relaxat, etc..., cand singura declaratie reala este: NU SUNT LASAT SA JOC CU CINE ESTE IN FORMA DIN CAUZA UNUI INGNORANT OIER HANDICAPAT.

Din pauza meciului de aseara (a 2-a repriza m-am uitat la un film pe HBO), NU mai ma intereseaza echipa de fotbal Steaua Bucuresti.

Iubirea mea ros-albastra NU mai este echipa de acum, iubesc Steaua si culorile ros-albastre, detest prostia si ingamfarea.

Adio !!!

Ne vom reinatalni cand Steaua va redeveni un club de fotbal. Jucatorii si antrenorii care au fost nu au nici o vina, vina o purtam noi, suporterii, prin toleranta de care dam dovada fata de terfelirea numelui Steaua

DanStan20.09.2007 05:59

Da, e clar. S-a hotarat ca Hagi TREBUIE sa ramana antrenor. Un oier nebun si un fost jucator de geniu dar - din pacate - un antrenor incompetent. Exact asta ii trebuie Stelei acum.

p.s : nu cred in povestile referitoare la marele conflict dintre Jiji si Hagi. Treaba e frumos montata dar din pacate e doar o iluzie.

Meth0dMan20.09.2007 06:10

Eu nici nu stiu ce @@ mai cauta Hagi la Steaua este cel mai prost antrenor din istoria Romaniei..

potra20.09.2007 08:11

asta cred ca s-a uitat la alt meci daca vorbeste doar de ultimele 15 minute.....sincer, am revazut meciul cu boro intr-o varianta mai noua

DexOne20.09.2007 08:12
Ce ** cauta hucatori ca surdu Cristocea si Croitoru in LOTU pentru LC

Si fara un Mijlocas de meserie greu cu 2 Nulitati la constructie ca Ov Petre si Lovin ....

ba baiatule dute in locu lu Hagi ca prea le stii pe toate tu...

ov Petre si mai ales Lovin au avut un meci bun...nu mai manca u aiurea ca esti degeaba...asta e profilul lor ca jucatori asta joaca...

steaua_gloria20.09.2007 10:47

Sunt sigur ca rezultatul nu este datorat mediocritatii lui Hagi in antrenorat ci si ghinionului sau si al nostru.

Incep sa cred ca Dumnezeu il pedepseste pe cioban si defapt ne face pe noi sa suferim.

il_scorpio20.09.2007 12:30

Asta e nesimtire ce face Hagi auzi am cazut in ultimile 15 minute...pai io m-am uitat la ceas...aseara de la ora 11 (cand am luat golul) pana la 11:20 nu am trecut de jumatatea terenului decat de 3-4 ori si atunci cu mingi bubuite direct in afara terenului.......rusine Hagi..ai fost un mare jucator dar nu mai pot accepta sa ne minti si sa ne duci de nas de atata vreme . Ne spui ca echipa e in progres, ca a facut un joc bun..si ne-au batut niste inapti....

iar.

Bobby_Ultras20.09.2007 13:08

Hai sa fim seriosi, Steaua nu a cazut in ultimele 15 minute, a fost praf in repriza a doua, cand s-a chinuit pur si simplu sa ajunga la poarta cehilor. M-as bucura foarte mult daca Steaua va ajunge in primavara europeana in Cupa UEFA, caci in Liga Campionilor nu are nici o sansa atata timp cat antrenor e Hagi. Hagi nu are valoare de Steaua. In momentul de fata, il regret enorm pe Olaroiu. Comparati atat stilul de joc al Stelei, cat si relatiile dintre antrenor si jucatori, care poate afecta cel mai mult randamentul stelistilor. SA SE INTOARCA Olaroiu SAU Protasov!!! cu Hagi nu avem nici o sansa la titlu! Imi pare rau, as fi vrut sa se afirme, am crezut in el enorm, dar asta este.

steaua din chicago20.09.2007 13:28
este ultima data cind iti mai dau atentie(tare te-as da cu capul de banca de rezerve a Stelei),tu nu cumva ai fost nascut din fuga si ai cazut in cap,se vede bine ca suferi rau din pruncie.....ai vrea sa joace Hagi in locul lui Dica ,Croitoru,Surdu(religva de la Cluj)Lovin,O Petre,Cristocea,Petre,Badoi,Iacob?...nu ai vrea sa faci o comparatie pe posturi cu ceilalti jucatori al echipelor din grupa?Regret ca trebuie sa te admonestez dar ma superi rau cam demult.

Calmeaza-te ca nu ma dai tu pe mine cu cpaul de nimic si nu ma admonestezi decit daca iti permit. In fine, ce ziceai? Hagi e bun saracu dar nu are jucatori? Noi vorbim de aceasi Steaua aici? Steaua are cel mai tare lot din Romania si cel mai prost antrenor. Orice jucator este bun undevala noi toti sunt absolut varza cea ce inseamna ca antrenorul ii zapaceste. Ma bucur ca te supar, si Hagi pe mine.

V-AM SPUS CA UMILINTELE VOR URMA DACA NU IL ALUNGATI PE Hagi. CE A FOST NU A FOST NIMIC SA VEDETI CE VINE DE-ACUM INCOLO. Hagi FA PASI

GabyStelistaLP20.09.2007 19:02

Parerea mea este ca:

1. Hagi NU ESTE BUN CA ANTRENOR! e slab! acum 2 ani sau cand, a fost antrenor la Poli Timisoara, se tot lauda el ca va face mari performantze si a facut fix o ...... si a demisionat dupa cateva luni. cand a venit Hagi la Steaua nu am fost prea fericita ptk stiam ca Steaua din 2006 va fi alta (in sens rau). nu zic ca nu suntem in Champions League...dar la ce bun cand in campionat ne chinuim? deci noi jucam cu Hagi in tururile preliminare, am avut un deosebit noroc ptk am picat cu 2 echipe relativ slabe dar si cu alea ne-am chinuit rau de tot. mai ca tremuram de frik in cele 2 retururi sa nu primim gol. nu mai recunosc Steaua aia curajoasa de anul trecut! cu Oli am fi facut treaba mai buna pe cele 2 fonturi importante pentru noi (campionat si Champions League) si sunt sigura ca treceam fara mari emotii peste cele 4 meciuri din tururile preliminare. -sper ca ati intzeles la ce vreau sa ma refer la nr 1. trecem la nr 2....

2. SA-SI MAI TINA TZARANUL DE BHEEEE-CALI GURA ODATA! eu personal nu am nimic cu omu' asta, dar uneori cand prostia si laudarea atinge cote mari nu imi place. oierul cu turnurile gemene sa-si tina gura, cum am zis in titlul capitolului. el e omul cu banii la Steaua si atata face. nu mai vreau sa-l aud ca face comentarii jignitoare la adresa celor din club (ma refer la Hagi :biggrin: ) sau il mai aud vorbind despre strategia jocului la Steaua cand isi baga coada unde nu-i fierbe oala! si auzi aici: (chestia asta i mai veche) cica el va vinde majoritatea jucatorilor care dupa mn is de baza, pentru a se imnbogatzi, si va ajunge in frunte cu o echipa de tineri. omu' asta i nebun, prost nu altceva...sau face pe prostul... Eu intzeleg ca Becali vrea sa se imbogatezeasca...dar cn se crede el sa faca asta cv? patronul la Real Madrid, ac Milan sau Chelsea? acolo unde treburile merg ca pe roate? acolo unde este permis o "mica" vanzare care nu afecteaza echipa? deocamdata suntem Steaua, o echipa de rang mediu, care se lupta sa creasca! dar cu ce ajutor sa creasca daca proprii angajatzi ai clubului inrautatzesc situatia? hm? capitolul 3....

3. MOTIVATZI NENE JUCATORII FIZIC, MORAL SI CU BANI MAI MULT CA ALTA DATA! acesta va fi un capitol scurt...cu un subiect care se intzelege. datzi prime mai mari! si acum incepe discutzia, adik ce am eu de zis mai important! cred ca Oli i motiva ff bine pe baietzi, se intzelegeau bine. eu nu stiu ce face Hagi dar stiu ca nu face o treaba pe masura asteptarilor! probabil jucatorii sunt intimidatzi de REGE (bleah ce urasc sa-i zic asa la Hagi) cu schemele lui si toate celelalte (poate ma insel). titlul zice tot, trecem la capitolul 4...dak au ajuns pana aici cativa cititori sunt foarte mandra :wink:

4. PAREREA PROPRIE DESPRE ULTIMUL MECI. acesta NU a fost un meci slab cum zice toata lumea. a fost lipsa de noroc, dar in primul lucru lipsa de ambitzie si determinare (care i cam acelasi lucru dupa mine)!!!!!! si zic asta ptk nu s-a prea vazut ambitzie! am fost increzuti ca vaai ce echipa i asta haha imposibil sa pierdem! lol si nu suport atitudinea asta la jucatorii si conducerea stelista. mai multe comentarii nu vreau sa faq ca as avea destule si ma dor degetele de la atata scris si maine am 7 ore de scoala si m-am enervat destul pentru ce s-a intamplat si ce se intampla la Steaua!

Toate cele bune stelistilor. fularsteau2 fularsteaua2