FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Steaua II 4-0

ADRIAN PACURAR28.03.2005 20:11

Intr-o partida amicala disputata duminica pe terenul nr.6 din Complexul Sportiv Ghencea, Steaua a invins cu 4-0 pe Steaua II prin golurile marcate de Dica, Fl. Dumitru, Lovin si Litu. Antrenorul Walter Zenga, revenit din Italia, a folosit urmatoarea formula:

M. Tudor - Keca, D. Goian, Baciu, Bostina - Fl. Dumitru, Lovin, Paraschiv, Dica - Dinita, Litu.

Antrenorul de la Steaua II, Vasile Aelenei a folosit echipa:

Toma - Tamirjan, Chiacu, Doncea, Filip - Fl. Ene, Motoc, Muzac, M. Roman - Avram, Simion, preluat de pe www.steauafc.com

ADRIAN PACURAR28.03.2005 20:14

Robotul marcheaza si vad ca juniorii mici de care am tot auzit , joaca , hai baieti trageti de voi si o sa ajungeti cu timpul in echipa mare.

dbd29.03.2005 12:15

da am vazut si eu ieri ... mi se pare un scor totushi cam mare ... mai ales daca vrem ca viitorul sasune bine ...

ADRIAN PACURAR29.03.2005 12:17

Nu este mare sunt copii de 18 ani impotriva unora , care au niste meciuri in echipa mare si in Diviza A, nu e deloc mare , ba chiar mic.

dbd29.03.2005 12:22

nu stiu dar mie mi se pare destul de maricel...chiar daca sunt copii de 18 ani...au aceeasi conditie fizica...