FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: " Ori Zaharia Ori Hagi" (ProSport)!

fcsteaua.ro17.09.2007 16:19

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca, in opinia lui, titularizarile lui Golanski si Zaharia in meciul cu Rapid au privat echipa de victorie.

Totodata, finantatorul l-a avertizat pe antrenorul Gica Hagi in privinta introducerii "varfului" venit de la Bistrita in primul "11", spunand ca daca Zaharia mai apare in formula de start, Hagi va trebui sa plece.

"Cea mai buna alegere pentru Steaua a fost Hagi. Cele mai bune transferuri au fost Zaharia, Golanski si Rada, dar viitorul inseamna altceva. Nu pot sacrifica intreaga oaste pentru niste colonei sau ostasi care m-au ajutat si mi-au dovedit loialitate. Il respect pe Zaharia, ii multumesc mult, pe Golanski si Rada la fel, raman in familia mea, dar asta nu inseamna ca viitorul trebuie sa fie cu ei. La Steaua conteaza valoarea nu loialitatea, binenteles ca ii recompensez material. Pe Zaharia nu il veti mai vedea titular la Steaua. Daca se va intampla asta, Hagi nu va mai fi antrenor. pe Golanski poate il veti mai vedea iar Rada e indispensabil in momentul asta. Deci, ori Zaharia, ori Hagi" a "tunat" Becali.

Totodata, Becali a tinut sa explice in felul sau consecintele "insubordonarii" antrenorului. "Eu am vrut sa fac din Hagi un mare antrenor, dar daca nu vrea, va raspunde in fata Consiliului de Administratie caruia nu ii place cand patronul nu este ascultat. Stiti cum e, stapanul ingrasa animalul, nu invers. Si la Cluj nu m-a ascultat si ati vazut ce s-a intamplat. Duhul Sfant nu vine atunci cand nu asculti patronul, vine dracul in schimb. Iar dracul l-a accidentat pe Plesan si l-a eliminat pe Goian. Nici cu Rapid nu m-a ascultat cand i-am zis sa joace cu Badoi si Surdu. O singura data m-a ascultat, cu Zaglebie, cand a jucat cu Zaharia si rezultatul s-a vazut" a declarat patronul din Ghencea.

Gigi Becali s-a declarat nemultumit de directia in care merge clubul pe care il patroneaza, dar spera ca Hagi sa gaseasca solutia optima pentru redresarea situatiei.

"Steaua este pe un drum care duce spre prapastie, dar daca Hagi ne va duce spre biruinta e bine. I-am zis si lui Gica, cu o victorie in fata Pandurilor ne apropiem la un punct de Rapid si trei de primul loc" a incheiat latifundiarul.

Finantatorul din Pipera a subliniat cã dacã Hagi nu va înțelege retușurile pe care el le dorește la echipã, Steaua va marca iar foarte puține goluri, așa cum s-a întâmplat în primele șapte etape din campionat, când "roș-albaștrii" și-au trecut în cont doar patru reușite.

"Steaua de acum este cea pe care mi-am dorit-o, cu mici retușuri. Numai dacã Hagi va înțelege acele retușuri. Dacã nu, vom da iar patru goluri în atâtea etape. Cu Rapid mi-a plãcut ce am vãzut, o echipã luptãtoare, care sã dea totul pe teren. O echipã puternicã este una care nu primește gol. Îl respect pe Bergodi, mare antrenor, dar a zis cã Rapidul merita sã câștige. De unde? Noi am fost echipa mai puternicã. N-aveam emoții cã o sã pierdem sau cã o sã luãm gol, dar mi-era fricã cã nu marcãm. O vom face pânã la urmã, dar cu altcineva dacã Hagi nu înțelege", a punctat Becali.

Tupac Amaru17.09.2007 16:46

Se recomanda control de urgenta la un spital de specialitate! Omul trebuie bagat cat mai urgent in camasa de forta!

narkiss17.09.2007 16:48

are dreptate zaharia e bas trebuie bagat Badea dar golanski e bun aici nu ii dau dreptate

Wally17.09.2007 16:50

Omul asta sufera de o forma avansata de retard...

predatorpulse717.09.2007 16:51

Hai mars de aici javra ordinara ce esti,cu toate blasfemiile tale cu tot. Mare expert ce te dai,ciobane,esti un parvenit,un imbecil,un incult,si din pacate esti un om dupa imaginea Romaniei de astazi,care cica te-ar vota in proporite de 12%.

Zaharia nu are valoare sa fie titular la Steaua,dar nu poti sa te exprimi asa ciobane dupa ce ti-a pus vreo 10 milioane in buzunar,din nou arati ca nu stii sa respecti oamenii,de Banel de ce nu zici nimic. Iar cu golanski ce ai ca a jucat de 2000 de ori mai bine ca rolexul de ov Petre,unul dintre preferatii tai.

Presupun ca dupa ce il "exorcizezi" pe Hagi de demonii sai,si anume cei ce tin de coloana sa vertebrala,de decenta si de alte lucruri de care tu nu ai habar,o sa il chemi pe prietenul Sfantul Duh sa te ajute si la europarlamentare,si apoi la prezidentiale,nu-i asa?

Ciobane,Dumnezeu te pedepseste pentru toate blasfemiile tale,nu vezi ca Steaua bate recordul la accidentati de 2 ani incoace,ti s-a accidentat starul plesan dupa ce l-ai luat cu japca in ultimul moment,desi el se intelesese cu alta echipa(stilul romanesc de a transfera jucatori). Steaua merge in gol,dar atata timp cat vin banii de la CL tu esti multumit.

Ciobane,de ce ii interzici lui Hagi sa foloseasca jucatori? Spui ca nu impui jucatori la echipa dar insisti cu Radoi,acum cu Badoi si ai inceput sa specifici si ce jucatori nu mai au voie sa fie titulari.

Jiji,du-te si ia-ti naibii licenta,vreau sa te vad pe banca sa vad daca ai cojones sa antrenezi,sa ai o asemena responsabilitate.

Chiar,oare cum o fi o zi din viata lui Hagi? Se trezeste,opa stai ca suna Jiji cu special request "azi nu ai voie cu x si y si il vreau neaparat pe z in teren,ca io sunt jiiiijjjjj becalllliiiiii si daca nu faci asta la revedere". Practic ciobanul are scuza perfecta,lil da afara pe Hagi nu pentru ca nu a avut rezultate ci pentru ca nu a ascultat de el,si el bagand bani in echipa toti o sa ii dea dreptate,in frunte cu militica de la Liga: "domne e patron face ce vrea".

Nu sunt ipocrit sa cred ca la alte echipe nu se intampla ca patronul sa se bage dar acolo intra maxim 1-2 jucatori in teren,cei ce sunt favoritii patronului,cel mai faimos caz fiind inzaghi,preferatul lui berlusconi,insa in rest echipa o face ancelotti.

La noi Jiji face strategia de transferuri(cred ca Adi Ilie e doar de decor din ceea ce vad),ii da indicatii tactice lui Gica,isi ataca proprii jucatori in presa(daca nu-ti place un jucator nu sari cu asta in presa,il dai afara,ii reziliezi contractul,il tii rezerva etc),exorcizeaza antrenorul....

Oare este un aspect la echipa in care Jiji nu se implica? Asta e exact ca ceasca,are impresia ca se pricepe la tot,daca nu era Steaua si ajungea asta presedinte facea un Fc Steaua,dupa exemplul Scornicesti.

Steaua ar avea nevoie de un antrenor care sa fie si manager,ca la echipele mari,el sa antreneze dar sa dicteze si strategia de transferuri,bineinteles dupa o discutie cu patronul in privinta bugetului,pentru ca de asta angajezi un om pe un post,pentru ca ai incredere in el.

Jiji se vede de la o posta ca regreta decizia de a-l pune pe Hagi antrenor dar nu recunoaste greseala facuta,si acum face pe marele voievod care poate sa-l faca pe Hagi antrenor,bineinteles cu ajutorul Sfantului Duh,dupa cum spune chiar fernandel.

Scuzati exprimarea mai dura,dar nu am urat niciodata un om atat de mult ca pe Becali si nici pe o perioada atat de lunga. Sper sincer sa prind ziua cand nu o sa mai fie acest om la echipa, si sa nu mai avem o conducere a clubului in stil feudal.

Pana atunci...

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

fsoica17.09.2007 16:52

pai normal...

dupa ce ti-a bagat in buzunar milioanele UEFA, poti spala pe jos cu el in public.

si ce baiat educat e Zaharia !

Rar fotbalist care sa stapaneasca limba romana si bunul simt asemena lui !

Daca ar exista iad, dar din pacate nu exista, Gigi Becali ar ajunge fara dubii acolo, cu toate actele lui de caritate.

Morala lui Becali nu are nimic de a face cu bunul simt.

baby_stelista17.09.2007 17:11

acel usor retard de la inceput .. a devenit din ce in ce mai mare si tinde sa fie total!

leech17.09.2007 18:05

NU MAI POSTATI DECLARATIILE LUI Becali !!! CIOBANUL NU MERITA ATENTIA NOASTRA INDIFERENT DE DECLARATIILE LUI!!!

grizzly17.09.2007 18:05

"Iar dracul l-a accidentat pe Plesan si l-a eliminat pe Goian."

nu stiu daca sa rad sau sa plang. omul asta il face pe vadim sa Para sanatos tun.

dr.adrian917.09.2007 18:12

nu mai stiu ce se intampla in cadrul Stelei. nici nu mai stiu ce sa cred. Steaua traieste de o vreme intr-o telenovela ce nu are nici un sfarsit.

pur si simplu ma scarbeste situatia de la Steaua si imi pun multe intrebari

de ce suntem tarati in fiecare zi in fie ce conflict

de ce nu jucam nimic

ce se intampla la Steaua

ce se intampla cu jucatorii...

asta nu e Steaua cu care am tinut sa tin. am trait multe umilinte in vremea lui Stoichita Ienei Iordanescu sau Piturca dar acum e altceva.

suntem tratati ca o carpa atat noi-suporterii- cat si jucatorii respectiv staffu technic.

drept sa fiu nici nu am in momentul de fata nici o solutie pentru a remedia situatia. dar in continuare il sustin pe Hagi.sunt sigur ca o va scoate la cale el. nu putem sa ne batem joc de el in asa fel.aici ma refer si la jucatori. trebuie sa i protejam ca apartin familiei noastre sau nu??? probabil ce am scris aici vor intelege doar adevaratii stelisti

Astristul17.09.2007 19:42
"Iar dracul l-a accidentat pe Plesan si l-a eliminat pe Goian."

nu stiu daca sa rad sau sa plang. omul asta il face pe vadim sa Para sanatos tun.

Trist, dar adevarat. Pe linia asta putem sa spunem ca Dumnezeu i-a calificat pe Lazio! :rolleyes:

Si daca Vadim va modifica legea aia absurda, poate chiar e sanatos tun! :biggrin:

forzateaua

nemilosul17.09.2007 20:03

sincer o spun si desi ma doare singurul lucru care ma mai leaga de echipa asta e Hagi,cred ca daca Hagi ar pleca as privi meciurile Stelei ca pe vremea slugii,adica cu o indiferenta care doare

imi e scarba de tot ce se petrece :De galerie,de conducere ,de jucatori ...abosolut tot

ce mi-as dori ar fi ca Hagi sa reusesca meciuri bune in Liga sa ne duca din nou pe locul 1 in campionat si apoi sa plece dar nu inainte sa spuna absolut toate magariile pe care le face ciobanul.nu inainte de a numi toate panaramele de jucatori care au fost impusi in echipa de cacareaza,nu inainte de a relata modul profesionist cum se desfasoara lucrurile la club--sa plece pentru ca nu merita sa isi lege numele de Steaua oierului

echipa era pe o panta descendenta inainte sa vina Hagi la Steaua

daca Hagi prelua echipa de la Protasov si o aducea in stadiul asta eram primul care ii ceream demisia dar cand echipa joaca exact la fel ca pe vremea slugii,cand vad ca ii sunt impusi jucatori,cand vad ca Adi Ilie sta ca rahatul si il pupa in fund pe cioban si nu intervine absolut deloc,cand vezi ca nu ai sprijinul jucatorilor pentru simplul motiv ca nu stai la caterinca cu ei si ca nu stii care sunt sefii in vestiar

in cazul Olaroiu echipa a jucat bine jumate de an cand inca se vedea mana lui Protasov dupa aia a inceput sa se vada mana slugii,hai sa ii dam si regelui 6 luni si sa il sustinem asa cum trebuie pentru ca in momentul asta cand ciobanul se crede atotstiutor si nimeni nu are cum sa il opreasca poate sa vina si mourinhio ca tot nu iese nimic

ar fi bine ca toata lumea sa realizeze ca nu Hagi e marea problema aici iar daca el ar pleca nu s-ar schimba absolut nimic,singurul dusman al Stelei e "prealuminatul cacarezei"

danimarcu17.09.2007 20:15

@nemilosul

Subscriu.

As mai adauga ca il urasc atat de tare pe "miroase-a-branza-de-oaie" incat nici nu ma mai uit la stiri,ca sa nu-i vad moaca...

CaTaLiNsm StElIsTu17.09.2007 20:16

Pfoai mai nu mai rezist....nu mai pot.....CRRIIIISSSSSTTTTTTTTOOOOOOOOOAAAAAAAAASSSSSSSSSSEEEEEEEE

.........

imi vine sa inebunesc! x( pai Hitler,Ceausescu si Sadam sunt"copii de mingi"pe langa asta...daca asta pune mana pe putere instaureaza un nou regim dictatorial care ii v-a purta(cred)numele.Pai ce sa mai joace echipa cand asta ii terfeleste pe toti cum ii vine la gura.in loc sa lase lucrurile in liniste el tulbura situatia cu toate kakaturile.Asta nu se lasa pana nu baga Steaua in mocirla si-apoi nu multe zile va mai avea pe la club.omenirea ne v-a multumii daca scapam de asta,stiti vb lui Amstrong....Pai bai ciobanas da ce ai facut tu in viata asta inafara de faptul ca ai umblat cu furtisaguri si te-ai imbogatit.Inafara de bani nu ai nici un D-zeu in tine.....L-a D-zeu ii scarba de"ofrandele"tale,ca tot cu astea te-aud(citeste in biblie si vei vedea).Caracter nu ai,scoala....cat caracter(ia-l p Vanghelie de profesor,asta asa ca sa incepi de la0(zero)ca tu esti"-").pai ce om esti tu mai...Badea Gheorge imbracat in Armany....Rusine!...om fatarnic fara scrupule!!!.offf...cum nu vi tu Tepes doamne......[-(

cargobot17.09.2007 21:13

Bre nea Jiji...pai bre nea Jiji...asa faci? Ce om esti? Ce vrei sa demonstrezi? Ca tu esti Gigi Becali si tai si spanzuri, ca tu faci ce vrei ca doar ce "dracului (ptiu, iarta-ma Iisuse Hristoase)"...poti. Ce vezi bre in occident? Breeee...frate'tu de cruce nu face nimic din ce faci tu bre...nu se pisha pe oameni, are infinit mai mult caracter decat matale, bre nea Jiji. Faci acuma echipa matale de petarde si de ceasuri elvetiene care joaca sarba pe teren...dar ce, matale iti place ca doar ai jucat si matale cand erai cioban si te relaxai uitandu-te la mioarele tale. JIJIIIIII, Steaua NU E O STANA, JUCATORII NU SUNT ANIMALE, SA ZICI CA MANI TURMA!!! Steaua ESTE UNUL DIN CELE MAI MARI NUME DIN EUROPA, Steaua E CEA MAI TITRATA SI MAI IUBITA ECHIPA DIN Romania!!! Doamne, cum se poate ca echipa Steaua Bucuresti sa fi fost preluata de un asemenea oier? Bre nea Jiji, stelistii te urasc, ungurii te urasc, tiganii de urasc, homosexualii te urasc. Cine te mai voteaza bre nea Jiji? Oile din turma? Haide bre, sa fim seriosi. Zapata nu e un transfer bun?...ah, stai...doar nu te-a scos Zapata din kkt cu bielorusii aia pe care matale ziceai ca "ii batem cu 4-0". Tot ce se intampla la club e vina matale. Ai distrus atatea cat ai fost patron...Zaharia are 29 de ani, declaratiile matale ar putea sa ii afecteze decisiv cariera. I-ai dat mana libera Olaroaiei...l-ai lasat sa faca ce vrea...adica sa faca rahatu praf. Si l-a facut. Bre, daca il puneai pe ala sa iti construiasca echipa, acum eram mult mai jos in clasament. Antrenorul asta mare a facut performante pe spatele lui Zenga si Oleg, deci JET! Ai scapat de Elton si Thereau ca erau prea buni, ai scapat si de Neaga in 2005 pentru ca...nah...era prea bun...si tot pe Walter a picat. Nea Jiji...asa vrei matale sa ajungi politicianu model? Cand modelul matale e Zelea Codreanu? Inainte...pe cuvantul meu, iti purtam un mare respect, le-ai facut case oamenilor alora, ai dat bani...dar erau doar lucruri care iti umbreau imaginea adevarata. Ce faci cu Steaua e impardonabil. Daca ai macar 0.0000000000000000000000000000000000001 % onoare...PLEACA DE LA Steaua!!! E mai bine pentru ambele parti

Artur_Steaua17.09.2007 22:32

Ce ar mai fi de zis?? E trist ce se intampla... Becali e un prost, si un ipocrit... Golanski e poate cel mai bun fundas lateral de la Steaua si el zice ca "poate" o sa`l mai vedem titular... In ritmul asta Hagi nu apuca iarna la Steaua iar Steaua nu mai apuca primavara in Europa nici macar in UEFA...

Nici nu stiu ce sa mai zic... Sunt prea trist sa mai pot spune ceva...

potra18.09.2007 13:16

" Gigi Becali s-a declarat nemultumit de directia in care merge clubul "...cat i-a luat sa-si dea seama de treaba asta...sper ca nu trebuie sa asteptam tot atat ca sa reactioneze in vreun fel (benefic sper)

kosm1n18.09.2007 17:48

Nimicul asta deja incepe sa fie din ce in ce mai nemernic! nici nu stie cum sa faca o sesiune de antrenament si sa vada care jucatori sunt mai in forma pentru un meci sau sa stie ce tactica are antrenorul inainte sa intre in treburile acestuia! Imi aduc aminte ca asa a facut un ucrainean in spania la ALAVES si a fost inlaturat la scurt timp pentru ca incepea sa degenereze imaginea clubului , dar cum la noi deja e obisnuintza ca ciobanu sa-si faca "pohta"! Becali NU TE MAI SUPORT PLEACA ODATA SI NU NE MAI JIGNI GLORIILE Stelei DOAR pentru CA TU AI BANI!

danimarcu18.09.2007 19:28
" Gigi Becali s-a declarat nemultumit de directia in care merge clubul "...cat i-a luat sa-si dea seama de treaba asta...sper ca nu trebuie sa asteptam tot atat ca sa reactioneze in vreun fel (benefic sper)

Eu sper sa reactioneze spanzurandu-se!...

Stukha_steaua19.09.2007 06:38

Observ cu stupoare ca multi din cei de pe aici sunt ceva mai fatarnici si mai inculti ca Jiji...

De ce?

Pai prima data este injurat Hagi,iar cand Jiji isi permite sa-i atraga atentia toti sar pe el cu gura.....Aceleasi persoana care tipa la Hagi sa plece si sa ne lase in pace.Curios nu? oare nu asta e o alta "curvasaraie"

Bah imi e greata.....ziceti ca nu are Hagi coloana vertebrala dar prima si prima data ar trebui sa fiti mai atenti ce scrieti si pe unde.Multi riscati sa deveniti penibili.

udaradu19.09.2007 11:21

Fratilor e clar,cu nebunul nu va reusi nimeni,cu asta nu se poate lucra,asta nu e presiune,asta e dea dreptul strivire,asta e torsionar.....cred ca i-sa urcat kktul la cap rau de tot

steaua_gloria19.09.2007 12:04

Iar s-a bagat coibanu, a stricat si mai rau atmosfera de la club.

stelistu 258019.09.2007 14:43

Fratilor omul asta a luat-o razna rau de tot. fularsteau2