FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vali Badea, cercetat pentru lovire (GSP)!

fcsteaua.ro17.09.2007 16:09

Christian Ciocan, purtãtorul de cuvînt al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a confirmat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor incidentul în care au fost implicați stelistul, Valentin Badea și suporterul rapidist Marin Ionescu.

"Totul s-a petrecut în jurul orei 17:00-17:30, pe aleea Þincani(n.r. bulevardul Ghencea) din București. Un grup de cinci suporteri ai formației Rapid București se afla într-o mașinã și l-a vãzut pe fotbalistul Stelei, Valentin Badea. Acesta a fost înjurat de cãtre suporterii rapidiști, moment în care Badea a coborît din mașina personalã, un Renault Megane, și l-a lovit cu pumnul pe unul dintre suporteri. În aceastã dimineațã Valentin Badea, a fost audiat la Secția 22 de Poliție, fiind cercetat pentru lovire și alte agresiuni. La recomandarea poliției, persoana agresatã de Badea a fost îndrumat cãtre Institutul Național de Medicinã Legalã, pentru eliberarea unui certificat medico-legal. În acestã situație, existã posibilitatea Badea și suporterul rapidist sã ajungã la o înțelegere", a declarat Ciocan.

Jony_stelist17.09.2007 16:21

Ce ultrasi mai au si astia, 5-1 si tot ei se plang, nu vreau sa comentez mai mult ca nu are rost =))), doamne si cica au si ei suporteri de talia noatra =)))), hai ca asta m-a facut sa rad

Tupac Amaru17.09.2007 16:50

Misto modalitate de a scoate bani...tipic tziganesc, dar oare jignirile si injuriile aduse de cotetzari lui Badea nu conteaza?

CaTaLiNsm StElIsTu17.09.2007 16:55

"Copilasul"asta bland a fost in stare sa loveasca pe cineva?!wow.....sunt f f surprins....pare atat de "plapand".Sincer cred ca i-a fost terfelita familia si omul nu a mai rezistat!ok...am inteles situatia...si totusi acei suporteri vor scapa basma curata?ca pana la urma ei sunt cei care se fac vinovati pentru"instigare la scandal",nu?!pentru ei nu se iau masuri?!acuma parca vad ca acel suporter v-a cere"daune morale" o cifra cu multe zero-uri,cred ca asta si urmarea.....in fine.traim intr-o tara unde lipsa de caracter a oamenilor e deja o cracteristica.Nu am sa-l felicit p Vali pentru incident dar sunt de partea lui!Fi tare Vali si nu lasa un incident sa i-si puna amprenta p viata ta si te asteptam intr-o forma maxima in sanul echipei care are atata nevoie de tine!Forza Steaua!MEREU SUPERIORI

predatorpulse717.09.2007 17:11

Dupa ce spun coloratii sa inteleg ca Vali Badea i-a vazut si a sarit ca un animal pe ei,fiind orbit de furie pentru ca nu putea sa joace? Hai sa fim seriosi,in ce tara tampita traim in care pot unii sa te injure de mama,de morti,de mai stiu eu ce si tu ar trebui sa intorci obrazul,nu? Asta imi suna ca faza aia cu oreste in care i-a atacat pe cativa tipi care-l injurau de mama cand era cu maica-sa in masina?

Adica daca vrei sa te aperi de specimene d-astea ti se face dosar penal,plus ca Badea nu mi se pare genul de om care sa faca asa ceva,daca era Ganea intelegeam,dar asa...

Oricum din nou presa va specula aceast mizerie scoasa din cloaca ghiulestiului si il va scoate pe Badea ca fiind cine stie ce criminal.

w3bmaster17.09.2007 17:14

V Badea e tot om asa ca nu vad care e problema cand nijte ciori infecte te Jighenesc si eu as fi facut la fel

grizzly17.09.2007 17:55

ma uitam la pozele de pe gsp. pai suporterul ala e calcat bine. poate sa zica cine, ce o vrea. nu o sa cred niciodata ca un jucator de fotbal bate in asa hal un suporter advers in timp ce prietenii acestuia se uita. asta e basm, facatura sau ce vreti voi. pacat ca au gasit si pe cine... oricum, de un lucru sunt sigur. ii linisteste Gigi ;)

Axu17.09.2007 18:28

Ce bine a punctat Vali =)))))))))))))))))))))))))) ......... da' acum serios vorbind nu au fost 5 contra 1 .... in masina lu' Vali mai erau 3 pers ... dintre care 1 era bodyguard am inteles .... si se pare ca ar fi dat si ala .... oricum ... daca a dat doar Vali a dat f bine :))))))

Astristul17.09.2007 19:38

Mai da-o dracu de treaba. Aia il provoaca pe Badea, si baiatul a ripostat, si-a aparat onoarea, si toate televiziunile pun accent pe Badea, ca vai, a ajuns sa dea intr-un suporter advers, ca ce canalie e Badea, ca l-a desfigurat.

Ma lasi?

De aia care l-au provocat de ce nu zic nimic, si culmea tot ei pozeaza in victime. Pai bine ca v-a spart bodyguardul geamul, imi pare rau ca nu v-a rupt capul!

forzateaua

Fan_Piturca17.09.2007 20:38

Penali ca de obicei!

Vali a fost in legitima aparare si nespalatul a scapat mult prea usor. Daca la ei e un obicei traditional ca galeria sa-i injure pe jucatori si sa-i traga la raspundere (vezi cazul proaspat-alungatului de la noi din tribuna care ii intreba acum ceva timp daca vor cumva sa le dea bataie) in Ghencea nu se practica asa ceva, din contra, noi respectam fotbalistii. Dar ce sa ceri de la unii care nu vor ajunge niciodata in Champions League?

Politia si eventual judecatorul daca se ajunge pana acolo ar trebui sa inteleaga ca Vali nu a avut nicio vina si nu trebuie amendat. In schimb, derbedeul batut are toate motivele sa fie sanctionat, cel mai bun exemplu pentru a le demonstra vinovatia suporterilor din canalele de sub pod in ceea ce priveste violentele de la meciul de aseara este faptul ca au rupt colivia in care erau inchisi pentru a decola catre cartierul ghiulesti dupa meci.

P.S. : Ziaristii romani au fost din nou PROSTi INFORMATI: nu a fost vorba de niciun tarc care sa impiedice aruncare de obiecte din galeria ghiulesteana si de nicio "cusca" A fost o COLIVIE, cusca va fi cu Dinamo. Au rupt colivia, e normal, alergia la gratii e o caracteristica definitorie pentru galeria rapidista majoritar tiganeasca.

Forza Steaua!

AmuntBoy17.09.2007 20:46

Respect Vali Badea

a rupt in doua cioara aia ca am vazut-o la TV

fane_casieru17.09.2007 22:28

De la o cioara infecta ce pretentii sa ai....pana la urma bine i-a facut...CIORILOR,norocul vostru este ca Maresalul Antonescu s-a dus prea devreme....la sapun cu voi !!!

Bine Vali....

cmcsteaua9017.09.2007 22:44

Poate ca are si Vali Badea putina dreptate ,dar ce farmec are sa bati ciorile?Era de asteptat ca presa o sa-i faca asta si mai bine se abtinea.Acum suporta consecintele.Si Becali are mentalitatea de cioban dala dupa vremea lu burebista.Poate ca Badea are dreptate,desi nu e nevinovat in mod sigur,cum poti sa spui tu ca patron"Bravo Badea,esti barbat ,rupe-i in bataie"asa stam sa batem toti frustratii, sunt milioane,ca si MM Stoica, fara doar si poate suporterul ala era o jigodie ,dar mai bine ignoram aceste personaje.Frustratii sunt milioane de oameni in Romania,daca ii ignoram poate or sa vada ca sunt prosti sau macar trebuie gasita alta cale sa-i combatem.Daca era destept lasa doar bodyguardu sa-l bata si nu mai se facea scandal asa mare zicea ca bodyguardul l-a aparat da asa a pierdut mult,in primul rand banii lui.

Fan_Piturca17.09.2007 22:52

Vali, nu da bani la ciori!

Mai bine ii dai la niste raketi sa-l omoare pe nespalat! Asa nu te mai da in judecata si nici bani nu mai are cine sa ceara.

Asa scapa si lumea de un nenorocit, nu dai nici bani la jegosi si e posibil sa iesi mai ieftin!

steaua din chicago18.09.2007 00:24

Badea maxim respect. Ar trebui sa fi titular vreo 5 ani numai pentru faza asta!

Remarcati ca "politia la indrumat pe aviar sa isi scoata certificat de la medico-legal." Mai curcanii astia cum ajuta javrele dar cind e invers si romanul are probleme curcanul ori e mut ori e bou ori e un bou mut.

neli18.09.2007 05:10

nu sunt de acord cu violenta, dar cine provoaca stie ce-l asteapta, asa ca ... sunt sigura ca i-a zis ceva grav daca a reactionat asa Vali, el e un tip bland .

endorama18.09.2007 05:59

inca un derbedeu care a ajuns fotbalist....

Kustic18.09.2007 06:56

:))) cica noi respectam fotbalistii :)))) daia nu va puteti abtine sa aruncati cu tot felul de chestii in jucatorii adversi cand sunt pe teren!!! to pentru ca respectati oamenii a trebuit sa coboare MM din loje sa il pogneasca pala.... tot din respect a plecat si Oli pentru ca a fost mult prea injurat ..... toti fanatici sunt niste jigodii nu conteaza suporterul carei echipe e... HULIGANI !! sunt suporter stelist si vreau doar sa vad echipa practicand un meci bun daca ne batea rapidu cu 0-5 nu imi dadea motive de furie ci de disgratie!!! pe cand voi motiv sa va bateti cu jandarmi si suporterii rapidului!!!! multi tarani si ff multi milogi(milogi ca atitudine, nu neaparat la culoare pielii)

si tare mult m-am bucurat cand am fazut ca Zenga face furori la Dinamo primul meci castigat cu 5-2

imi place sa vad ca o echipa joaca fotbal nu conteaza ce echipa e ... doar ca daca ar fi Steaua as avea mai multe motive de bucurie!!!!

mihai din oradea18.09.2007 07:40

de ce trebuie sa fie cercetat V.Badea si huliganii respectivi care au provocat acel incident?

steaua_gloria18.09.2007 11:47

Frate cand cineva te provoaca tre sa fii tare, nu sa sari la bataie.Va asigur ca Goian nu ar fi sarit la pumni.Badea a procedet gresit.

Toti ne injura pentru ca ne invidiaza.M-a facut mama stelist ca sa ma mandresc. :biggrin:

potra18.09.2007 13:07
Badea a procedet gresit.

corect,nu a fost char solutia ideala si totusi.....ma bucur ca a facut-o, prea sufera aia de batausi :))

udaradu19.09.2007 05:14
inca un derbedeu care a ajuns fotbalist....

si numele si atitudinea iti sunt de MAGARINA(margarina)....as vrea sa-l vad si eu pe barbatul ala care ne avind treaba cu nimeni ,se trzeste injurat si batjocorit si nu reactioneaza,si de catre cine,un jeg....cu riscul de a ma cataloga drept timpit sau huligan,dau dreptate intrutotul fotbalistului....politistul.....javra mai mult ca sigur.

Stukha_steaua19.09.2007 06:44

Hmmm....ho baieti ca scapa...are Jiji bani de cumpara toata sectia...banul invarte lumea,obisnuiti-va