FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi este multumit de egal (OLS)!

fcsteaua.ro16.09.2007 20:15
"Suntem abia la inceput. Nu conteaza diferenta de 4 puncte care este acum intre noi si Rapid, mai ales ca avem un meci mai putin. S-a vazut in aceasta seara ca e inceputul campionatului. Trebuie sa jucam mai ofensiv, sa avem mai mult curaj. In defensiva, cu exceptia a doua trei greseli a fost destul de bine. Nu comentez arbtitrajul chiar daca au fost cateva greseli. Vom lupta pe toate cele trei fronturi. Suntem pregatiti si de Champions League", a spus si Hagi.
DexOne16.09.2007 20:21

pentru un campion si un "magician al mingii" ca fotbalist...se multumeste cu prea putin ca si antrenor.

cRiss4Steaua16.09.2007 20:26

Doamne .. Hagi la orice meci este multumit .. o data nu l`am auzit sa isi critice echipa ..

dute si invata .. prin Liga a 2a .. incepe de jos si mai vb

Deliric116.09.2007 20:37

Asta e partea proasta ca Hagi este multumit de egal cand in mod normal cand faci egal acasa trebuie sa-ti pui niste semne de intrebare , dar daca esti multumit o sa continui asa adica slab si fara pretenti .

Axu16.09.2007 20:42

Nu va mai luati dupa ce scriu astia in ziare ... Hagi a zis-o cu totu' in alt sens ... am vazut interviu' pe Telesport .... si a zis-o in sensu' ca "am jucat bine ... am avut si noi ocazii au avut si ei ocazii ... asta e acum ... a iesit un egal doar " ....

Nu a zis ca "sunt multumit ca am facut egal cu rapidu"

G3sTaPo16.09.2007 20:53

cum ma la inceput? totzi au fost la inceput da nu am fost pe 8-9..

rez16.09.2007 21:08

eu zic sa il mai lasam 2-3 etape..plus 2 meciuri in Liga si apoi sa criticam...sa il mai lasam putin...

eu sper ca echipa isi va da drumul pentru ca majoritatea au valoare.

FORZA SPIRITULUI STELIST

steaua din chicago16.09.2007 22:54

Hai ma mai injurati iar ca ma iau de regele Hagi? Bai astia care ma acuzati ca nu stiu fotbal: Hagi nu prea asculta de antrenor pentru ca era supervedeta (si, ca jucator, era). Deci morala e simpla: nu stie cum trebuie sa fie un antrenor pentru ca el nu a trebuit sa asculte de vreunul niciodata. Hagi nu este pentru Steaua si imi mentin parerea. Vreau sa vad citi dintre voi nu v-ati saturat sa fiti fericiti ca nu ati luat bataie in Templu. Afara cu Hagi ori umilintele vor continua! (va rog nu imi raspundeti cu "trebuie sa ii dam timp!" Steaua nu este o echipa pe care sa inveti cum sa antrenezi: ori esti marfa si te iubim ori incerci sa devii marfa si te injuram ca noi vrem cupe si campionate, e clar? Noi suntem Steaua si nu am fi avut palmaresul de astazi daca ne incurcam cu antrenori ce au nevoie de timp sa isi dovedeasca valoarea. AFARA CU Hagi ACUMMMMMMMMMMMmm

SebahSTEAUA17.09.2007 00:01

Doamne..dar Bin Laden ocoleste Chicago-ul?

jcd17.09.2007 01:34

Totusi speranta este. Am vazut un meci mult mai bun decat precedentele, iar dupa intrarea lui Iacob am fost cu adevarat periculosi in atac. Cand va reveni si Badea vom avea in sfarsit atac. TREBUIE sa jucam cu Iacob si Badea in fata. Chiar daca asta inseamna ca Dica sa stea pe tusa.

PS: Neaga, Surdu tot un drac. Macar la primu stim de ce e in stare.

yo_marius_xxx17.09.2007 04:22
Doamne..dar Bin Laden ocoleste Chicago-ul?

....se pare ca da!!!!din pacate......

endorama17.09.2007 04:28
Hai ma mai injurati iar ca ma iau de regele Hagi? Bai astia care ma acuzati ca nu stiu fotbal: Hagi nu prea asculta de antrenor pentru ca era supervedeta (si, ca jucator, era). Deci morala e simpla: nu stie cum trebuie sa fie un antrenor pentru ca el nu a trebuit sa asculte de vreunul niciodata. Hagi nu este pentru Steaua si imi mentin parerea. Vreau sa vad citi dintre voi nu v-ati saturat sa fiti fericiti ca nu ati luat bataie in Templu. Afara cu Hagi ori umilintele vor continua! (va rog nu imi raspundeti cu "trebuie sa ii dam timp!" Steaua nu este o echipa pe care sa inveti cum sa antrenezi: ori esti marfa si te iubim ori incerci sa devii marfa si te injuram ca noi vrem cupe si campionate, e clar? Noi suntem Steaua si nu am fi avut palmaresul de astazi daca ne incurcam cu antrenori ce au nevoie de timp sa isi dovedeasca valoarea. AFARA CU Hagi ACUMMMMMMMMMMMmm

adevarat vorbesti... aparent, de aici din Chicago se vede Steaua mult mai bine decat de acasa.... Hagi este un zero absolut ca antrenor. in plus, mi-am pierdut complet respectul fata de el si ca persoana.

w3bmaster17.09.2007 17:09

Jocu cat de cat m-a multumit dar avem probleme mai mari cu Jiji ILUMINATU .....