FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Avancronica Steaua - Rapid

fcsteaua.ro16.09.2007 03:51

Etapa a VII-a a Ligii I programeaza duminica 16 septembrie 2007 primul mare derby: Steaua - Rapid !

Meciul se va desfasura pe stadionul "Steaua" si va incepe la ora 20.30 (transmis live de postul de televiziune - Kanal D).

Odata cu revenirile lui Cristocea, Iacob si Badea avem solutii si argumente fotbalistice pentru a forta victoria.

Echipa probabila : Zapata - Golanski, Goian, Rada, Marin - Lovin, Croitoru - Nicolita, Dica, Neaga - Iacob

Mai sunt 3000 de bilete

Desi, initial, clubul din Ghencea hotarase ca ziua de sambata sã fie ultima în care se mai pot procura bilete la Steaua - Rapid, conducerea a decis sã deschida si astazi casele de bilete între orele 9 - 14.

Hagi este sigur de victorie

"Rapid se aflã într-un moment bun, e o echipã în formã. Bergodi este un antrenor care a reușit sã scoatã ce este mai bun din echipã. În plus, a schimbat foarte repede sistemul în care jucau anul trecut."

"Jucãm în Ghencea și nici nu mã gîndesc sã nu cîștigãm. Jucãtorii i-am vãzut foarte motivați"

Gheorghe Hagi (GSP)

"Acum va pierde în mod sigur. Sa nu uitam ca noi avem de partea noastra publicul, care ne va conduce spre victorie! Sunt convins ca fanii Stelei vor face o atmosfera senzationala."

Gheorghe Hagi (ProSport)

SteauaToronto

st_194716.09.2007 04:23

Ros-Albastriiiiiiii oleeeeeee,Ros-Albastriiii oleeeeeee.. steag3 steag3

ulysses16.09.2007 04:50

Steaua-VICTORIE! e timpul ca Steaua sa arate ce poate! fularsteau2

radusor16.09.2007 05:26

am vrea noi sa joace asa..dar cum e el fricos iar o sa jucam cu 2 mijlocasi la inchidere

st_194716.09.2007 05:49

stie careva din ce cauza are nesu probl. cu spatele :|? fularsteau2 fularsteau2

ANTIgigi16.09.2007 06:03

E bine ca Hagi e increzator in forta echipei si atitudinea publicului. A avut 10 zile la dispozitie sa puna la punct tactica pentru acest meci(la fel si adversarii nostri), desi nu a beneficiat de intreg lotul. Ramane de vazut cum vom evolua diseara. Eu sper sa fie un joc mai convingator.

@st_1947

Se pare ca i s-a blocat spatele la un antrenament aseara.

red_blue_ultras16.09.2007 07:14

Steaua VICTORIE fularultras

nemilosul16.09.2007 08:30

in locul lui Lovin as juca cu ov Petre

si in locul lui Nicolita cu badoi

in rest asezarea mi se pare ok

Astristul16.09.2007 08:40
si in locul lui Nicolita cu badoi

Pana acum Badoi m-a cam dezamagit. Nu joaca cine stie ce. Joaca mult mai prost decat la Rapid ...

Nicolita mi se pare mult mai in forma decat Badoi! :wink:

Sa speram ca diseara vom triumfa, iar rapizii vor privi din "cusca" acest succes al nostru! :biggrin:

forzateaua

cristi_mold16.09.2007 08:48

Si eu as juca cu Badoi, in locul lui Nicolita. Intradevar nu prea a jucat bine de cand a venit la Steaua, dar cand sa o faca. In 5 min, cat era introdus pe final de meci.

niki2416.09.2007 08:48

Hagi acum e momentul sa ne demonstrezi ca Steaua face un meci bun diseara,

HAI Steaua HAI Steaua

HAI Steaua HAI Steaua

HAI Steaua HAI STAEUA

HAI Steaua HAI Steaua

HAI Steaua

gabi armata pantelimon16.09.2007 08:58

fularsteau2 , Azi se va vedea , daca Hagi are valoare ca antrenor!

neaalecu16.09.2007 09:32

@ nemilosul

sunt de acord cu tine Nicolita e foarte slab in comparatie cu badoi si Lovin cu ov Petre.

sa fiti atenti la preluare,stop, centrare si lovituri libere executate de Nicolita si la sutul "extrem de puternic" al lui Lovin si veti intelege de ce nu ii suport. nici Neaga nu are ce cauta in primul 11...in rest sper sa invingem diseara.

mitica la puscarie! steagro

il_scorpio16.09.2007 09:43

Duamne ce bine ar fi daca am vedea formula aia....:)), dar sunt gata sa bat la pariu ca in locul lui Croitoru va fi Ovidiu Petre si in locul lui Iacob va fi Zaharia.

As fi multumit daca ar aparea si Bicfalvi in locul lui unuia dintre cei doi "clasici" inchizatori dar ma tem ca nu va fi asa.

spiridusu16.09.2007 09:57

deabia astept sper ca pana la ora meciului sa se vanda toate biletele ca sa fie stadionul plin :):):):)

vlad_cj16.09.2007 11:03

Pentru voi...Pentru NOI...Pentru Steaua....INVINGETI!!! Hai, Steaua!

costy_k1_G.16.09.2007 12:14

Meciul asta va arata multe, de la jucatorii care sunt pe picior de plecare sa vedem concetrarea lor si determinarea lor care o au pe teren pana la tehnica noua pusa de Hagi care pana acum nu prea a dat rezulatate sper sa fie in sfarsit un meci reusit, si sper ca Badoi daca o sa joace SPER sa dea un gol sau Rada pentru a dovedi ca sunt jucatori profesionisti.

alexmih16.09.2007 12:43

De-abia astept sa ajung pe stadion!!!!!!

Sigur o sa fie o atmosfera specifica pentru Ghencea!!!

!

sheva_dicanio16.09.2007 12:46

vand 2 bilette peluza 1 Steaua-rapid !!! intrati pe sheva_bog pe mess care doriti

tzushy16.09.2007 15:13

sper sa castigam in seara asta .. e primul test adevarat pentru Hagi ( totusi nu cand joci cu bate borisov iti dem calitatea de antrenor .. ) ar trebui cred sa i se dea o sansa lui badoi in seara asta care ar putea fi motivat in plus pentru ca joca impotriva fostei sale echipe ... mijlocul sufera in continuare .. nu pot sa inteleg de ce insista regele sa il bage titular pe Lovin asta ... oricum .. forzza Steaua .. INTOTDEAUNA SUPERIORI ;)

raul stelistu16.09.2007 15:33

Am mare incredere in baieti...............tiganii o sa ia bataie azi.Sper intr-un joc bun facut de militari cu faze spectaculoase cum numai Steaua stie.Rozetele sparte au castigat la scor aseara cu dinamo2 si se apropie amenintator de noi..................victoria e vitala.

Mitica la puscarie Jiji la stana

FORZA Steaua FORZA CAMPIONII

SIMMAR55516.09.2007 15:52

Steaua-rapid 3-1(2-0).

cipriano16.09.2007 16:12

Ce bine ar fi daca ar juca in locul lui Lovin Bicfalvi...Asa am fi siguri de victorie....Succes baietilor din galerie