FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel mai tare sponsor (GSP)!

fcsteaua.ro15.09.2007 15:22

Steaua s-a înțeles ieri pentru un contract de sponsorizare pe 3 ani cu Citifinancial, divizia de credite a celui mai puternic grupa financiar din lume, Citibank. La 9 luni distanțã de momentul în care contractul de sponsorizare dintre RAFO și Steaua a fost reziliat, trupa din Ghencea a încheiat un nou parteneriat. De ieri, noul sponsor principal al roș-albaștrilor este Citifinancial, divizia de credite a colosului financiar Citibank. Pãrțile s-au înțeles pentru un contract pe trei sezoane

Numele bãncii va fi imprimat pe pieptul tricourilor și, în schimbul acestei expuneri, Citifinancial va oferi Stelei cîte 1,3 milioane de euro pe an, cea mai mare sumã primitã vreodatã de Steaua din partea unei firme. Totuși, suma totalã, pentru cei 3 ani de contract, poate depãși 4 milioane de euro, deoare existã o clauzã conform cãreia la finalul fiecãrui sezon se va renegocia.

Inițial, cei de la Citifinancial doreau sã-și regãseascã numele doar pe spatele tricourilor și au oferit 500.000 de euro. Oficialii Stelei le-au explicat însã cã la meciurile din Champions League, UEFA nu acceptã alți sponsori decît pe piept, astfel cã s-a bãtut palma în cele din urmã pentru ca Citifinancial sã devinã sponsor principal.

Un avantaj important în derularea negocierilor l-a constituit modul în care au decurs discuțiile oficiale cu Gigi Becali, dar și de deschiderea patronului Stelei pentru un parteneriat. De aceea, Citifinancial a acceptat imediat suma cerutã de latifundiarul din Pipera. A mai contat foarte mult prezența Stelei în ultimii ani în cupele europene și faptul cã, pentru a doua oarã consecutiv, roș-albaștrii sînt în grupele Ligii Campionilor, o competiție extrem de mediatizatã.

Comandã specialã la Nike

Imediat dupã ce s-a semnat contractul, Steaua a anunțat sponsorul tehnic, Nike, cã are nevoie urgentã de cel puțin douã rînduri de echipamente care sã aibã imprimat Citifinancial pe piept. Oficialii din Ghencea au promis noului sponsor cã vor face tot posibilul ca miercuri, la Praga, la primul meci din Ligã, cu Slavia, Dicã și compania sã joace deja cu tricouri care sã conținã numele bãncii respective.

shack3r15.09.2007 16:05

Sa mai zica babele ca nu au auzit de Citifinancial b-(

axl2315.09.2007 16:10

Daca stau sa ma gandesc bine cred ca unu 3 sute e destul de putin.

laurst15.09.2007 16:19

in sfarsit un sponsor!!! si inca unul de calitate!

sa fie intr-un ceas bun!

mult succes maine cu Rapid;din pacate nu voi fi prezent,din motive medicale, insa sper sa ma refac pana pe 2 octombrie!;

mare atentie(!!!)pentru cei prezenti:stiu ca ura asupra gunoaielor umane este mare(de altfel, din acest punt de vedere sunt mai linistit ca stau acasa, deoarece imi consumam energia inutil injurand niste NIMENI), insa AR FI BINE ca cei care mergeti sa-i ignorati pe Rapid si sa-i incurajati pe ai nostri...altfel s-ar putea sa jucam iar 2 meciuri pe sezon in Ghencea... si, sincer, nu cred ca merita jegosii de...t....ani sa ne provocam iar neplaceri. spre24 dica10 forzateaua

Alexica15.09.2007 18:33

Sponsor bun avem,echipa valoroasa avem deci c urmeaza??????

Semi-finalele Ligi Campionilor sau macar sa trecem de grupele ligi.

jcd15.09.2007 19:49

Sau macar sa nu ne facem de ras in grupe si sa terminam in primii 3 in campionat.

steaua din chicago15.09.2007 19:52

Cea mai tare galerie, cel mai misto stadion, cel mai bogat patron, cel mai tare sponsor, cea mai iubita echipa...ce mai urmeaza? Un antrenor cu valoare. Un antrenor ce se gindeste la cum sa batem si nu la cum sa mai gaseasca scuze. Olaroiu incepuse cu vremea cu accidentariile cu arbitrii. Hagi vad ca a inceput la fel. Sunt curios daca avem ghinion cu aviarii puturosi ce scuza va mai avea Hagi? Ca a lipsit Radoi? Vreau o echipa ce se scarpina in nas cu chestii de genul Urziceni. Hagi...esti in stare? Nu te baza ca te apara astia aici 99%...ca suportul ce il ai se duce repede: vrem victorii frumoase nu chinuite, si vrem meciuri de fotbal nu de bambilici.

blueman15.09.2007 19:56

numai antrenor nu avem!!!

Raul198815.09.2007 20:03

nu il criticati pe Hagi findca pana acuma am avut rezultate bune

maine castigam meciul cu Rapid si le aratam la toti cine face legea in Liga 1 :biggrin:

e normal ca cea mai buna echipa merita cel mai bun sponsor sau nu? :happy:

steag3

SSK15.09.2007 20:57

@steaua_din_chicago, incepi sa ne obosesti cu obsesia ta anti-Hagi. Mai ai si alte placi in afara de asta?

blueman15.09.2007 21:12

omul si-a expus parerea ... de aia e forum, ca lumea sa-si spuna ce gandeste intr-o maniera pertinenta ...

e opinia lui pe care personal i-o impartasesc, si nu numai eu, o multime de stelisti ...

Hagi NU e antrenor ... e ca si cum ai pune cel mai bun sapator de santuri pe o pozitie de management ... Hagi are impresia ca toti jucatorii sunt ca el ... or fi si nu vedem noi?

yo_marius_xxx15.09.2007 22:05

ma scuzati ca deranjez........dar aici nu se discuta de sponsorul Stelei??...sau cumva noul sponsor vrea alt antrenor??...sincer nu inteleg ce legatura rea valoarea lui Hagi cu noul sponsor.......

st19raul16.09.2007 01:21

@Steaua din chicago

ba nu vezi ca esti penal??? au ajuns toti frustratii sa comenteze pe forumul asta...in ultimele 3 articole citite numa' de tine am dat si cu acelasi offtopic al tau anti-Hagi..sunt destui care nu sunt foarte multumiti de antrenorul Hagi dar nu sunt atat de disperati ca tine...creaza un topic "pareri despre Hagi" si o sa ne dam toti cu parerea depre Hagi daca e bun sau nu, daca merita sau nu sa fie antrenorul nostru, etc da nu mai posta aiurea "frustrarile tale personale"

cat despre acest sponsor..eu as fi preferat tricourile simple..ca doar Becali are bani nu??..tine el echipa fara ajutorul nimanui...aducem jucatori de 15 mil fiecare(atunci cand o sa avem nevoie de jucatori de astia), dar avem o echipa extrem de redutabila (pentru campionatul intern) si nu mai avem nevoie de jucatori valorosi=)))))

Renunta la limbajul gen MiRC.

axl2316.09.2007 05:35

@Steaua_din_Chicago(musicalul?) si altii

Acest topic este despre noul sponsor al Stelei. Cei care vor scrie aiurea vor fi sanctionati.

pui de dac 11216.09.2007 07:15

ce inseamna nene Liga Campionilor!! Se inghesuie toti barosanii sa devina sponsori..de-aia s-a si umilit oierul in halu asta in Stefan cel Mare, pierdea potu cel mare. Frumos ar fi sa se faca si ceva util cu banii astia, si sa nu se mai vanda jucatori. Fara Dica anul asta in grupe, am fi ca Levski anul trecut, ciuca batailor. A inceput ciobanu sa scoata bani cu varf si indesat din Steaua.

steaua_gloria16.09.2007 09:13

CAta dreptate ai. Mereu a zis ca fotbalul nu e profitabil. Da de ce bagai bani ma ca sa-i arunci? sa fim seriosi.Si-a scos banut cu banut si peste.

In legatura cu sponsorul, super tare. In sfarsit un sponsor puternic.

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Citeste regulamentul.

Stukha_steaua16.09.2007 22:02

WoW sponsorrr...gata suntem campioni,cu sponsoru asta se vor da toti la o parte....parca era mai bine bou ala sau ce era cu Rafo ca se speriau cei slabi de inger :))

yo_marius_xxx17.09.2007 04:39

ar fi bine daca s-ar face ceva util cu banii de la sponsor.....altfel mai bine jucam fara.......

Stelistul9517.09.2007 14:42

Ce aveti ma cu Hagi ? Fii atent , daca Steaua trece de grupe imi dai 100 EUro ?Ce atata va vaicariti ...ma *** eu in campionat . Daca trecem de grupe , ajungem in sferturi macar , ii putem fii lu Dinamo m-amica pentru ca deja suntem Baby sitter-u' lu Dinamo . Deci nu va mai vaicariti ca fetitele . Taceti si fiti optimisti ca din cauza celor pesimisti pierdem . steagro

M-o facut mama stelist sa **** un rapidist

Pe culoarea visinie ne ****** la vesnicie

Si pe fanii lu rapid NE ***** LA INFINIT !!

SI PE SCLOvACI ; SI PE SEVILIA SI PE ARSENAL (mai putin:)) )

Renunta la limbajul gen MiRC si la vulgaritati. Scrie romaneste. Mai usor cu steguletele.

star200717.09.2007 15:18

Citibank se pare ca insoteste Ford in tarile in care aceasta investeste. Era anticipata manifestarea lor puternica pe piata romaneasca dupa semnarea de la Craiova. Efectul Ford incepe sa fie vizibil.