FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Alexandru Deaconu va arbitra Steaua - Rapid (ProSport)!

fcsteaua.ro14.09.2007 21:41

Meciul de duminica de la ora 20:30, dintre Steaua si Rapid va fi arbitrat la centru de "ecusonul FIFA" Alexandru Deaconu. Chiar daca brigada va fi anuntata oficial abia sambata, prosport.ro va ofera in exclusivitate componenta acesteia inca din aceasta seara.

Deaconu este la primul sau meci din cariera dintre cele doua echipe. Anul acesta, arbitrul bucurestean a fost promovat de UEFA din categoria a patra in a treia. Pe Steaua a mai arbitrat-o o singura data, la partida cu FC National, 0-0, din sezonul 2005-2006, iar pe Rapid de cinci ori.

Deaconu va fi asistat la cele douã linii de Nicolae Marodin si Adrian Vidan.

Meciul Steaua-Rapid va avea loc duminica, de la ora 20:30, si va fi transmis in direct de Kanal D

steaua din chicago15.09.2007 02:44

1-2. Si or sa vina fraieri cit cuprinde sa ii mai dea o sansa lui Hagi. si luam locul 4 usor, fara dureri de cap. Masochisti man, sunteti toti niste masochisti! Ce e asa de greu sa vedeti ca Steaua joaca bambilici? Ce e asa de greu sa cereti spectacol? VReau sa bata aviarii pentru ca daca bate Steaua luam trei puncte acum si pierdem vreo 9 pina la sfirsitul turului pentru ca Hagi nu le are cunantrenoriatul. Mai bine pierdem acum, se infurie infuriatu ala de Becali (adu-l ba pe Ochirosii inapoi fraiere ce esti) si ii face vint lui Hagi si reincepem campionatul cum trebuie-jucind fotbal. Si uite asa vine titlul 24 si alta semifinala europeana. Sau batem pe rapid, il laudam pe Hagi, pierdem campionatul, ne facem de ris in UEFA dar mergem pjna in optimiile cupein Romaniei. Ce vreti?

Hagi, daca esti intr-adevar stelist te ceri singur afara. Si te vom respecta ca si acum...ori nu pleca si iti vei pierde tot respectul!

forever_STEAUA15.09.2007 07:27
Hagi, daca esti intr-adevar stelist te ceri singur afara. Si te vom respecta ca si acum...ori nu pleca si iti vei pierde tot respectul!

Vorbește în numele tãu!

godfather8615.09.2007 07:47
1-2. Si or sa vina fraieri cit cuprinde sa ii mai dea o sansa lui Hagi. si luam locul 4 usor, fara dureri de cap. Masochisti man, sunteti toti niste masochisti! Ce e asa de greu sa vedeti ca Steaua joaca bambilici? Ce e asa de greu sa cereti spectacol? VReau sa bata aviarii pentru ca daca bate Steaua luam trei puncte acum si pierdem vreo 9 pina la sfirsitul turului pentru ca Hagi nu le are cunantrenoriatul. Mai bine pierdem acum, se infurie infuriatu ala de Becali (adu-l ba pe Ochirosii inapoi fraiere ce esti) si ii face vint lui Hagi si reincepem campionatul cum trebuie-jucind fotbal. Si uite asa vine titlul 24 si alta semifinala europeana. Sau batem pe rapid, il laudam pe Hagi, pierdem campionatul, ne facem de ris in UEFA dar mergem pjna in optimiile cupein Romaniei. Ce vreti?

Poate din Chocago se vede altfel fotbalul dar pe aici in Romania nu prea bate acelasi vant.

Asa ca pastraza-ti opinia si nu mai vorbi la plural, nu mai vorbi in numele suporterilor stelisti.

Usor,usor Steaua o sa mearga mai bine, odata cu intarea lui Badea si Cristocea, ca sa nu mai vorbim din iarna de intrarea lui Plesan .Asa ca......"mucles".

forever_STEAUA15.09.2007 08:27

Deaconu... Național - Steaua 0-0. Sezonul 2005-2006, înainte de dubla cu raped din sferturile Cupei UEFA. Iacob - fracturã de claviculã, Para accidentat. Unu sau douã penalty-uri neacordate pentru Steaua, semnalizarea unui offside inexistent la un jucãtor al Stelei aflat în poziție iminentã de gol. Neacordarea cartonașelor roșii la sãpunaru și burcã. Așa s-a scris istoria unicului meci al Stelei arbitrat de Deaconu.

dr.adrian915.09.2007 08:28

cred ca confunzi fotbalul european cu fotbalul american.

Hagi e cel mai antrenor pentru Steaua acum

aveti un pic de rabdare cu el . o va demonstra 100%

pui de dac 11215.09.2007 08:57

ce presa de *** avem; de fiecare data inaintea meciului Steaua-Rapid aceeasi poveste: e sau nu meciul asta un derby?? aceleasi intrebari stupide, care vor sa ii enerveze pe tzigani si sa ne acuze pe noi de comunism si alte povesti nemuritoare; ziaristilor scrieti fratilor si voi ceva la obiect, strict despre meci.

Oricum asta e cam primul meci al Stelei cu o echipa cat de cat dificila, primul duel tactic al lui Hagi impotriva unui antrenor bun; Hagi daca are valoare ca antrenor, sa ne-o demonstreze mai intai maine si apoi in meciurile cu slavia

fularsteaua2

kosm1n15.09.2007 12:12

De fiecare data trebuie sa fie vrunu care da cu bata in balta si il impastie pe Hagi da numai bine ca avem si stelisti adevarati pe acest site care stiu sai reduca la tacere! Imi place asa pentru ca daca noi suporterii nu avem incredere in Hagi cine o sa aiba? Forzza Steaua!

stelutawillis15.09.2007 12:35

Mult noroc Steaua tomorrow...

Forzza Steaua, forzza Neaga, forzza Dica

F1oRinho15.09.2007 12:46

Ieri un prieten de-al meu a fost sa isi cumpere bilet pentru meciul de duminica de la stadionul giulesti(el fiind rapidist)si aseara mi-a spus ca l-a vazut pe Petre Marin intrand in stadion,unde a stat cam 20 de minute...Oare ce cauta acolo?

raul stelistu15.09.2007 14:46

Bai mafiotule(baiatu' din chicago) las-o mai moale cu posturile astea la adresa lui Hagi............nu exista topic in care sa nu-l ataci.Ai grija de hamburgherii tai si uita-te la basseball sau fotbal american daca nu-ti place ce vezi in Liga lu' mitica militica.Capis?

Maimutele de sub pod n-au nicio sansa........le dam 2-0 lejer.

FORZA Steaua FORZA CAMPIONII

vasilestelistul15.09.2007 15:08

sper sa castigam acest meci sa le inchidem gura ciorilor

FORZA fularsteaua2

FORZA Hagi!!!!!!!

jcd15.09.2007 15:09

Forza Steaua maine. Daca jucam ca pana acum luam un 2-0 lejer. Nu stiu cat credeti voi ca o sa mai mearga cu jocul asta, dar eu cred ca nu o sa mai mearga deloc. Daca nu jucam fotbal vom pierde urmatoarele 2 meciuri, Hagi va zbura, campionatul va fi compromis si Cl la fel. In ultimii 10 ani nu am vazut Steaua sa joace atat de prost. Fara nici o idee, fara nici un orizont. Si cu Oli sau Piturca era nasol rau, dar atunci parca aplicau niste strategii (proaste de altfel). Acum nimic.

stoicavlad15.09.2007 15:15
cred ca confunzi fotbalul european cu fotbalul american.

Hagi e cel mai antrenor pentru Steaua acum

aveti un pic de rabdare cu el . o va demonstra 100%

Cata rabdare sa avem ?

AndreyCor15.09.2007 19:05

mai domnule dr.Adrian,ia mai dute in ****** ****** de ****** *******ce esti,cu ce drept ne faci tu pe noi fraieri doar pentru ca suntem in stare sa credem ca un simbol al Stelei poate face cairera in Ghencea ca antrenor.

Ban 7 zile, este a nu stiu cata sanctiune, vad ca ai deja +50 warn.

steaua din chicago15.09.2007 19:41
Bai mafiotule(baiatu' din chicago) las-o mai moale cu posturile astea la adresa lui Hagi............nu exista topic in care sa nu-l ataci.Ai grija de hamburgherii tai si uita-te la basseball sau fotbal american daca nu-ti place ce vezi in Liga lu' mitica militica.Capis?

Maimutele de sub pod n-au nicio sansa........le dam 2-0 lejer.

FORZA Steaua FORZA CAMPIONII

Mai fata batrina sper sa ai dreptate si sa batem in meciul cu aviarii. Dar daca nu batem si daca jucam absolut nimic...iti maninci vorbele? Sa bata Steaua si tiparesc toata pagina si o maninc dar daca am dreptate atunci Hagi sa faca pasi si cu noul antrenor (sper sa nu fie Boloni) tot mai avem sansa sa luam #24. Il atac pe Hagi cum l-am atacat si pe Olaroiu. Hagi...fa-ma de ris si arata-ti clasa. Sau fa-te de ris:pierde meciul dar tot nu pleca ca "mai avem de lucrat." Ce ai lucrat man in vacanta de vara? Ce mari tactici ai de au trecut 7 etape si tot nu le aplicati? Ma Hagi tu ai o arma secreta dar nu vrei sa o arati pina prin etapa a 32 cumva? Bate cu aviarii sau pleaca.

axl2316.09.2007 05:06
Ieri un prieten de-al meu a fost sa isi cumpere bilet pentru meciul de duminica de la stadionul giulesti(el fiind rapidist)si aseara mi-a spus ca l-a vazut pe Petre Marin intrand in stadion,unde a stat cam 20 de minute...Oare ce cauta acolo?

Vai, ce sursa de incredere. Un prieten rapidist al unui user obscur cu o singura postare, si aia dubioasa. Eu zic ca e cazul sa ne ingrijoram, Petre Marin va gafa iremediabil, de fapt cred ca va da doua auto-goluri si in a doua repriza va juca pentru Rapid.

kosm1n16.09.2007 13:51
Mai fata batrina sper sa ai dreptate si sa batem in meciul cu aviarii. Dar daca nu batem si daca jucam absolut nimic...iti maninci vorbele? Sa bata Steaua si tiparesc toata pagina si o maninc dar daca am dreptate atunci Hagi sa faca pasi si cu noul antrenor (sper sa nu fie Boloni) tot mai avem sansa sa luam #24. Il atac pe Hagi cum l-am atacat si pe Olaroiu. Hagi...fa-ma de ris si arata-ti clasa. Sau fa-te de ris:pierde meciul dar tot nu pleca ca "mai avem de lucrat." Ce ai lucrat man in vacanta de vara? Ce mari tactici ai de au trecut 7 etape si tot nu le aplicati? Ma Hagi tu ai o arma secreta dar nu vrei sa o arati pina prin etapa a 32 cumva? Bate cu aviarii sau pleaca.

Tu vrei sa ne arati ca ai dreptate ca o sa piarda Steaua deci clar=> nu vrei sa castige Steaua! asa ca mars deaci pentru ca tiai gresit echipa!

F1oRinho16.09.2007 14:45

axl nu am postat pana acum pentru ca nu am avut ceva de spus.uite data la care mi-am facut user si apoi poti spune ca nu sunt de incredere.Pe acel prieten il cunosc de 15 ani

Stukha_steaua16.09.2007 21:45

Arbitraj perfect...o singura greseala am observat si aia impotriva Rapidului,un offside sanctionat eronat,atat

MALDINI_STEAUA17.09.2007 06:36

@Stukha_steaua arbitraj perfect? Cred ca tuj ai vazut alt meci , sincer . In repriza a 2-a ne-a omorat pur si simplu arbitru ala.Sa nu spun EXECRABIL , dar a fost cel putin BATAIE DE JOC

AmuntBoy17.09.2007 07:16

tusierul de la t2 a fost jenant in rep2

Stukha_steaua18.09.2007 19:12

@MALDINI_STEAUA

Ai citit vreodata regulamentul??? de iti permiti sa vorbesti?

Caracter ca la promotie..."pfua ne-a mancat"...ca la promotie