In asteptarea debutului in Liga Campionilor va prezentam 5 wallpapere cu meciurile Stelei din grupa H - (multumiri lui Miron Ionut).
In asteptarea debutului in Liga Campionilor va prezentam 5 wallpapere cu meciurile Stelei din grupa H - (multumiri lui Miron Ionut).
am si eu o intrebare pentru autor, de unde a facut rost de backround Champions League??? merci!
In asteptarea debutului in Liga Campionilor va prezentam 5 wallpapere cu meciurile Stelei din grupa H - <span class="blueboldtext">(multumiri lui Miron Ionut).</span>
Unde le vad?
Pentru cosminho trimite-mi adresa ta de mail la j***@*** si o sa-ti dau backgroundul cu Champions League.
Ms pentru ca ai vizionat wallpaperurile:)
Bv ba fratimi-o
Ai ajuns pe prima pagina ![]()
Aaaa...si zi-le sa iti editeze numele...pentru. ca numele tau complet e : Miron Marius-Ionut ![]()
i love you bro' ![]()
Salut,
pentru admini (adica toronto si George stan
) de ce nu se deschide fereastra cu wallpaperele? cand dai clic pe link imi apare o pagina noua in care scrie about blank?? am incercat de mai multe ori si rezultatul este la fel, amu care e problema?
Oricum felicitari autorului pentru poze, sunt convins ca sunt foarte frumoase si ca isi vor gasi destinatia pe desktopul nostru.
@Le reseau pansant
Ciudat,mie imi merge. Oricum,daca tii neaparat sa le vezi da add la id-ul lui Miron Ionut. Salut !
Cine doreste sa aiba amintire wallpaperurile , sa-mi scrie la j***@***.O sa vi le dau cu placere, si rugati-va sa bata Steaua, CA SA VEDETZI ATUNCI WALLPAPERURI:) ![]()
fularsteau2
@steaua_gloria
Pe prima paginã a site-ului www.fcsteaua.ro. Mai exact AICI
multumesc f f mult.Sunt f frumoase.