FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi: "Trebuie sã jucãm perfect" (GSP)!

fcsteaua.ro13.09.2007 22:20

Antrenorul Stelei a fost ieri protagonistul unui interviu inedit. Kanal D, postul care va transmite în direct meciul, l-a abordat pe tehnicianul Stelei pentru a face avanpremiera derby-ului de duminicã, interviul fiind realizat de Ion Crãciunescu, cel cu care Hagi a lucrat în urmã cu doi ani, la Poli Timișoara.

"Este unul din acele meciuri extrem de importante și primul lucru pe care echipele îl fac e cum sã se pregãteascã pentru victorie. Cred cã va fi o bãtãlie teribilã și cine va fi perfect timp de 90 de minute și nu va greși acela va cîștiga la final", au fost primele impresii ale lui Hagi despre confruntarea cu giuleștenii.

Regele a vorbit apoi și despre trupa lui Bergodi. "Rapid e un adversar puternic. A început bine sezonul și e una dintre acele echipe cu care dacã nu ești atent și ai timpi morți te poate surprinde. Totuși, sînt de pãrere cã totul depinde în acest joc doar de Steaua. Jucãm acasã, deci avem prima șansã. Eu cred mult în Steaua noastrã și am încredere cã vom face un meci mare", a declarat Hagi.

"Orice echipã care joacã acasã are un atu în plus. Din fericire, noi avem un stadion superb, unde publicul face o atmosferã senzaționalã. Cred cã tribunele vor fi pline pînã la refuz și ne vor împinge spre victorie"

Gheorghe Hagi

"Arbitrii? Nu mã intereseazã. S-a vorbit de strãini, dar eu prefer români deoarece jucãm în campionatul României. Chiar nu sînt preocupat deloc de cine ne va arbitra"

Gheorghe Hagi

shack3r13.09.2007 22:35

Vom invinge . Vom juca perfect. Suntem mai puternici. Forza Steaua ! ! !

Brigante14.09.2007 02:15

Imi doresc foarte mult ca Gica sa reuseasca la Steaua. E un mare stelist si ar fi pacat sa iasa pe usa din dos. Ce pacat, ce mare pacat ca antrenorii buni sunt niste mercenari, si singurul care e alaturi de noi inca nu e antrenor. Eu inca mai cred in Gica. Sa jumulim lebedele !

steaua din chicago14.09.2007 02:36

"și nu va greși acela va cîștiga la final", " zice Hagi...DEci e clar, va fi un meci in care Steaua va juca absolut oribil, va da un gol norocos si ne tragem 3 puncte. Bai Hagi o echipa mare face o tona de greseli dar nu se simte cind ai 2-0 la pauza si 5-1 la final. Nimeni nu isi mai aminteste gafele lui Bumbescu sau Belodedici-toti cica vai ce aparare aveam. Sti de ce mah Hagi mah? Pentru ca aveam 1-0 prin minutul 15 indiferent de adversar. Nimeni nu isi mai aminteste cum Majearu adormea atunci ca Bostina acuma (succes bah la cinii, arata-i fraierului de Becali ce destept a fost). Nimeni nu isi mai aminteste cite fire de par ne zmulgeam din cauza lui Piturca care lua mingea de pe linia portii si trosnea transversala cu ea. Sti de ce nu tinem minte erorile? Pentru ca jucam pe atac si mergea cind mijlocul cind atacul. Acuma nu merge absolut nimic si draga Hagi te injuram din suflet cum il injuram si pe Olaroiu. Treci la atac, lasa tactica ca nu te pricepi la asa ceva-numai Halagian sau Jenei stiau cei aia.

onlySteaua14.09.2007 05:00

Sti care-i chestia, "mah"? La fotbal toti ne pricepem.

Si pe Hagi il injuri tu din suflet, nu toti il injuram.

Pe olita am inceput sa-l injuram dupa ce a ratat toate obiectivele.

udaradu14.09.2007 05:08
"și nu va greși acela va cîștiga la final", " zice Hagi...DEci e clar, va fi un meci in care Steaua va juca absolut oribil, va da un gol norocos si ne tragem 3 puncte. Bai Hagi o echipa mare face o tona de greseli dar nu se simte cind ai 2-0 la pauza si 5-1 la final. Nimeni nu isi mai aminteste gafele lui Bumbescu sau Belodedici-toti cica vai ce aparare aveam. Sti de ce mah Hagi mah? Pentru ca aveam 1-0 prin minutul 15 indiferent de adversar. Nimeni nu isi mai aminteste cum Majearu adormea atunci ca Bostina acuma (succes bah la cinii, arata-i fraierului de Becali ce destept a fost). Nimeni nu isi mai aminteste cite fire de par ne zmulgeam din cauza lui Piturca care lua mingea de pe linia portii si trosnea transversala cu ea. Sti de ce nu tinem minte erorile? Pentru ca jucam pe atac si mergea cind mijlocul cind atacul. Acuma nu merge absolut nimic si draga Hagi te injuram din suflet cum il injuram si pe Olaroiu. Treci la atac, lasa tactica ca nu te pricepi la asa ceva-numai Halagian sau Jenei stiau cei aia.

mai dute la furat mai CHIKAGO ti-sa cam urcat rahatul la cap de aia esti asa de destept...antrenorul Stelei nu e "bai Hagi"....needucatule...e Gica al nostru si va fi iubit chear daca nu va face cariera de antrenor,poate ca nu are stofa de antrenor dar noi il iubim asa cum este si vom avea rabdare cu el sa se poata exprima,sunt sigur ,cind Gica va vedea ca nu poate se va lasa singur.....este un mare caracter si asa va ramine.

kosm1n14.09.2007 07:59

@udaradu

Bravo mia placut! Acum toti isi permit comentarii la adresa Regelui! Cata obraznicie dom'le! Invatati sa respectati munka unui antrenor dupaia or sa vina si rezulatatele! Hagi a jucat ff inteligent inceputul de sezon si mai bn zis la rezultat pentru ca a vazut ca nu poate cu spectacol sau ce ati fi preferat sa pierdem in stil rosenborg?

Raman prost de'a binelea cand vad ca 44% au fost deacord cu reactia lui Oli! Eu numi aduc aminte ca Hagi sa fi declarat ceva cu numele Olaroiu! Deci Olaroiu ar trebui sasi ceara scuze fatza de un mare antrenor care se par nui plac deloc polemicile pentru ca pana acum nu a dat curs nici unui atac din nici o parte si asta il face unic pe Hagi! Tineo tot asa Hagi sa moara dusmanii de ciuda ca nu esti ca ei! Stelist pana la moarte!

1. Postul imediat anterior nu se citeazã.

2. Este interzisã postarea a douã mesaje consecutive în același thread. Folosește Edit dacã dorești sã mai adaugi ceva mesajului tãu. Moderatorii

max1614.09.2007 09:25

Eu cred mult în Steaua noastrã și am încredere cã vom face un meci mare", a declarat Hagi

Nu sunt deloc optimist!!! Oricum hai Steaua

mdionis14.09.2007 09:30
Raman prost de'a binelea cand vad ca 44% au fost deacord cu reactia lui Oli!

Aceasta remarca este neconforma realitatii. La ora actuala, rezultatele votarii sunt:

866 voturi (44,92%) pentru Mizerabila, o asemenea reactie este dezamagitoare pentru mine !

617 voturi (32%) pentru Normala, a fost atacat si a ripostat

445 voturi (23.08%) pentru Nu ma intereseaza aberatiile lui Olaroiu

dr.adrian914.09.2007 09:50

trebuie sa ne aparam antrenoruö actual

avem un diamant neslefuit. daca ii dam increderea de care are nevoie.o sa se slefuiasca singur

va spun eu am vazut multi antrenori dar ca Hagi niciunul.

nu a ripostat la acuzatiile lui zeroli ci sa abtinut si a ramas cool

mon respect

Hagi e cel mai bun antrenor pentru Steaua caci toti se cred mari vedete si numai el le poate scoate fitele din cap.

am fostla meciul rom-ger. mia venit sa intru pe teren si sal iau pe Dica de gat.

din iarna vin b.Stancu, torje si inca 2 de la nationala de tineret

AndreyCor14.09.2007 10:21

bai CHIKAGO,esti penibil pe bune,daca nul respecti pe Hagi ca antrenor macar respectal ca om,si nu mai manca rahat cu" mah"cand vb despre rege,ca ne jignesti pe toti.

Iar de injurat injurate pe tine ca acolo te ajutam si noi.

raul stelistu14.09.2007 10:41

Eu am mare incredere in continuare in Hagi antrenorul.O sa vedeti dupa ce revin oamenii de baza si dupa ce se cimenteaza relatiile de joc,traseele.....................

Ce mare caracter are a dovedit-o inca o data cu faza asta si au mai fost multe altele.

pentru cacanarii care-l injura pe rege no comment............respectati-l pentru ca-i unul din putinii STELISTI ADEVARATI

FORZA Steaua FORZA CAMPIONII fularsteaua2

w3bmaster14.09.2007 10:51

In meciuri de genu asta chiar conteaza rezultatu asa ca spectacolu mai incolo ....

raul stelistu14.09.2007 11:38

Steluta va juca 'perfect' si va castiga la un gol diferenta.

Oricum tiganii is prea prosti sa mentina ritmul asta pana la final.

FORZA Steaua

JDERUL14.09.2007 12:04

Avem nevoie de un meci perfect,fara greseli.Sper ca Ov. Petre sa repete jocul bun din partida cu Germania.Aici se va da adevarata batalie si pe partea dreapta a apararii noastre,stiut fiind faptul ca partea stanga a atacului zburatoarelor este mai piternica.

steaua din chicago15.09.2007 02:33
bai CHIKAGO,esti penibil pe bune,daca nul respecti pe Hagi ca antrenor macar respectal ca om,si nu mai manca rahat cu" mah"cand vb despre rege,ca ne jignesti pe toti.

Iar de injurat injurate pe tine ca acolo te ajutam si noi.

Ce-ai mah ...? Cum sa il respect de om? Sa il iau de nevasta? De cind pina cind trebuie sa respect mediocrii? Hagi e super ca jucator si super aiurea ca antrenor si nu am chef sa se intimple ca si cu Oli cind ne-au luat vreo cinzeci de 0-0 sa se prinda stelisti ca tine ca ala nu are ce cauta la Steaua. 0-1 cu Unirea Urziceni...ar trebui sa va dati palme toti care mai susitneti pe Hagi. Nu este posibil sa nu fi in stare sa iti motivezi jucatorii pentru un meci cu Unirea Urziceni, echipa care, doamne iarta-ma, nu a vazut apa calda decit la televizor. Ca si cu Oli, nu va mai saturati de umilinte si tot sperati ca babele alea senile poate poate se intoarce foaia. Se intoarce dar cu Hagi cu tot! Fi stelist adevarat si nu mai accepta fotbal oribil. Daca Hagi este rege...vai de regatul lui. Cit priveste faza cu "ne jignesti pe toti" bai pacala...va jigniti singuri cind sustineti un antrenor ce nu are nimic in comun cu antrenoriatul. cit priveste faza cu "injura-te ca te ajutam si noi" hahaha ai fost tare. Da doamne sa ai inima de stelist si sa injuri pe toti cei ce fac rau Stelei. Incepe cu Hagi si ca amin, adauga-l si pe Olaroiu. nici eu nu-l uit din rugaciuni hahahaha

DelPiero1015.09.2007 10:53

Gica,pentru a bate Rapid,trebuie sa jucam bine!Pozitiv,cum ai spune tu!Perfect,nu!Ca sa batem Sevilla trebuie sa jucam perfect...cu Rapid trebuie doar sa jucam FOTBAL!Si vom bate desigur...

SIMMAR55515.09.2007 11:14

Ati mai vazut un antrenor care sa nu raspunda la provocari? Asta spune totul despre Hagi.Eu cred ca EL vrea sa vorbeasca rezultatele pentru el.Daca batem ¨rapid¨nu cred ca mai avem probleme.