Antrenorul Stelei a fost ieri protagonistul unui interviu inedit. Kanal D, postul care va transmite în direct meciul, l-a abordat pe tehnicianul Stelei pentru a face avanpremiera derby-ului de duminicã, interviul fiind realizat de Ion Crãciunescu, cel cu care Hagi a lucrat în urmã cu doi ani, la Poli Timișoara.
"Este unul din acele meciuri extrem de importante și primul lucru pe care echipele îl fac e cum sã se pregãteascã pentru victorie. Cred cã va fi o bãtãlie teribilã și cine va fi perfect timp de 90 de minute și nu va greși acela va cîștiga la final", au fost primele impresii ale lui Hagi despre confruntarea cu giuleștenii.
Regele a vorbit apoi și despre trupa lui Bergodi. "Rapid e un adversar puternic. A început bine sezonul și e una dintre acele echipe cu care dacã nu ești atent și ai timpi morți te poate surprinde. Totuși, sînt de pãrere cã totul depinde în acest joc doar de Steaua. Jucãm acasã, deci avem prima șansã. Eu cred mult în Steaua noastrã și am încredere cã vom face un meci mare", a declarat Hagi.
"Orice echipã care joacã acasã are un atu în plus. Din fericire, noi avem un stadion superb, unde publicul face o atmosferã senzaționalã. Cred cã tribunele vor fi pline pînã la refuz și ne vor împinge spre victorie"
Gheorghe Hagi
"Arbitrii? Nu mã intereseazã. S-a vorbit de strãini, dar eu prefer români deoarece jucãm în campionatul României. Chiar nu sînt preocupat deloc de cine ne va arbitra"
Gheorghe Hagi