FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vopsea stelista

fcsteaua.ro12.09.2007 18:30

Eu tot nu am inteles care a fost infractiunea finantatorului Stelei atunci cand a bagat ceva bani in ecuatia meciului Dinamo-CFR Cluj. Stiu, o sa imi pomeniti de ultimile legi federale adoptate la inceputul sezonului ce tocmai s-a incheiat si care pedepsesc aceste "stimulari". Automat o sa aduc in atentia voastra banii oferiti de actionarii cainilor, echipei Politehnica Iasi pentru ca aceasta sa smulga "un rezultat bun" impotriva vizitatoarei Steaua. Rezultat bun a fost pentru ca iesenii au egalat pe final de meci, iar bucuria lor trada mai mult decat satisfactie "profesionala" ci si un "bulgare de iepuroi". Mai mult, au urmat si probele concretizate de declaratiile atacantului Balba (Poli Iasi) in care acesta preciza clar sumele primite. Nicio reactie din partea mediei, nicio sanctiune federala. Nu sunt un simpatizat al lui George Becali, ba din contra am ceva "dinti" impotriva acestui om. Totusi, consider ca se aloca prea multa atentie acestui episod - sanchi - din partea unora care se vad mari stelisti doar in numele vizitarii stadionului din Bulevardul Ghencea mascand o suferinta pentru culori ros albastre.

Revenind la episodul evocat, fara indoiala ca as fi fost scandalizat daca latifundiarul ar fi platit ca un adversar al Stelei sa piarda un meci sau ca unii jucatori ai CFR-ului sa renunte la pretentiile de a castiga pe terenul dinamovistilor. Dar acest om a incurajat cu bani nu "dezarmarea" unor fotbalisti ci tocmai a incurajat combativitatea, succesul. Sunt curios asupra unui singur aspect: ce s-ar fi scris in presa daca d-l Becali ar fi fost dispus sa premieze o eventuala victorie a CFR-ului pe stadionul Stefan cel Mare? Sa inteleg ca ar fi fost la fel de contestat?

Apoi alte intrebari logice: daca aceasta forfecare a Stelei in gazete sportivo erotice este incurajata sub obladuirea unui asa zis simpatizant stelist, atunci cum ar fi tratata echipa pe care o iubim de o replica dinamovista a acestuia?

shack3r12.09.2007 20:36

Suntem in Romania si nu se va intampla nimic .

stelistu din sm13.09.2007 08:38

asta ziceam si eu

chiar daca ar fi luat (rusine, dar ce sa astepti de la catzeii aia care au saracii contravte de cehlaul), asta e

nu a dat bani sa piarda ci sa castige

saracu Borcea ce s-a injosit

cred ca uraste Steaua mai mult decat orice pe lumea asta

salutare

apropo, sa va uitati la sondajul ala de pe gsp"care echipa are cei mai multi suporteri"

daca adunam toti suporterii din Romania vom constata ca Steaua are chiar cei mai multi suporteri

daca adunam toti suporterii echiplor din Romania nu fac cat are Steaua

asta zice tot.

mereu superiori

red_blue_ultras13.09.2007 10:49

Frumos spus , de fapt asta a facut Becali , a platit moralitatea.

"daca aceasta forfecare a Stelei in - gazete sportivo erotice -" - mai pe scurt sport.ro , gsp.ro , PRO(?)sport si nu in ultimul rand , fanatic.Daca prind p vreunu de la astia , cameraman , reporter , fotograf etc il mananc.

alpopa13.09.2007 11:40

Ce mi se pare si mai jalnic e ca echipa din Groapa, de la acel meci si pana de curand, tot a sarit in sus din fund ca, vezi Doamne, "Steaua joaca in CL din cauza noastra, asa ca ziceti <<MERSI>>". Nu pot decat sa-i denumesc sclavi pe acei indivizi, care pare-se, au intrat pe teren in acea seara nu pentru culorile alb-rosii, ci pentru banii lui Gigi. Si au pretentia sa ne mai dea noua lectii de moralitate !

st_194713.09.2007 12:34
:)) asta e :!:
milovan djilas13.09.2007 13:28

Uneori ma intreb ce s-ar fi intamplat in situatia in care Steaua ar fi putut printr-o victorie/infrangere sa pecetluiasca soarta rivalei in cupele europene.

Vreau sa cred ca noi am fi jucat oricum corect, pentru ca asa suntem noi iar suporterii nu ar fi facut scene de isterie ca la Dinamo de genul "luati bataie". Asta si pentru ca noi, in principal iubim Steaua si performantele ei, mobilul nostru nr. 1 nefiind ura sau frustrarea fata de alte echipe.

Oricum, voi cum credeti ca ar fi stat lucrurile in situatia (ipotetica) descrisa mai sus?

w3bmaster13.09.2007 13:32

Romania si "minunatiile ei" a drac tara nenorocita si de kkt in care traim

alexmk1714.09.2007 09:49

Legile federale nu sunt mai presus de legile statului! Si mi se cam pare sigur ca in codul civil exista RECOMPENSA PUBLICA!

Deci nu au ce face nici macar federalii, pentru ca intra in conflict cu Legea Statului Roman!

Omul a cumparat dusmanul de moarte si normal ca a gresit pentru clujeni! Ce kurve de centura sunt spartanii! In mod corect meciul trebuia sa fie blat! Deci incalcarea legii! ASA E LA Cluj! Nu ne pricepem noi!

Ei nu au putut sa bata pe Dinamo care a jucat fara 6 titulari! Iar de Famagusta ce sa zicem!

Propun dinamovistilor o noua strigare in groapa!

CINEEEEE SUNNNTEEEEEEEEEMMMMMMMM?????

Sclavii lu' Steaua!

Miau Miau Miau!

Iar noi stelistii sa strigam: Bau Bau Bau!

Ca analfabetul cu comportament gretos face multe tampenii e una, dar si cand face anumite lucruri bune (microsopic de putine) trebuie sa recunoastem!

Apropo Cantaretule al luminii: BAGA BA BANI IN MIJLOCASI ADEVARATI DIN AFARA! Scoate 20 de milioane si cumpara doi jucatori adevarati! Nu mai da tu cu gura ca ai bani, ca daca ai avea, ai baga serios! Vrei Abramovici??? Pai ala baga sute de milioane ba, nu e chitros ca tine!

axl2315.09.2007 15:07
Eu tot nu am inteles care a fost infractiunea finantatorului Stelei atunci cand a bagat ceva bani in ecuatia meciului Dinamo-CFR Cluj. Stiu, o sa imi pomeniti de ultimile legi federale adoptate la inceputul sezonului ce tocmai s-a incheiat si care pedepsesc aceste "stimulari". Automat o sa aduc in atentia voastra banii oferiti de actionarii cainilor, echipei Politehnica Iasi pentru ca aceasta sa smulga "un rezultat bun" impotriva vizitatoarei Steaua.

Un rationament care pe mine ma lasa oarecum perplex. Hai, nu chiar perplex dar destul de perplex.

Il Soldatino15.09.2007 21:30
Un rationament care pe mine ma lasa oarecum perplex. Hai, nu chiar perplex dar destul de perplex.

1. ai putea sa te explici.

2. ar fi bine daca ai posta comentarii in timp util si nu dupa o saptamana de la postarea articolului. Asta ca sa te asiguri ca se poate asigura o comunicare bidirectionala (aici ar mai fi mers si descrierea factorului cauzator de perplexitate cu o argumentare a acestuia)

Noroc

axl2316.09.2007 05:26

@Catalin

Am fost plecat pe mare o saptamana, adica n-am avut net, semnal la telefon, spatiu personal, intelegere pentru nevoile celorlalti, timp de odihna sau alte utilitati necesare unei mentalitati sanatoase la intoarcere. Si ieri am incercat sa ma pun din nou la punct cu noutatile de pe site, asta in timp ce bagam in mine bere fiind, surprinzator, singur acasa, pentru ca, se pare, atunci cand pleci sa-ti servesti patria iubita-ti umbla teleleu si frigideru-i plin cu bere dar e penurie de mancare.

Gradul de perplexitate e mai mic acum decat aseara pentru ca acum sunt lucid. Dar totusi ramane. Imi pare gresita abordarea ta. Vorbesti de bani "donati" de Becali altor echipe, contrar noilor legi, si spui ca nu intelegi de ce se face asa mare tam-tam daca si Dinamo face la fel. Pai as putea eu sa ma apar intr-un proces cu argumentul ca nu-s singurul si nici ultimul care-a savarsit infractiunea respectiva?

Inchei cu speranta ca nu ma vei trimite sa continuam pe privat, criticile trebuie rumegate in public, cu lamaie.

steaua_gloria16.09.2007 09:06

raspunsul e unul : sunt ofticati.