Patronul Gigi Becali a dezvaluit ca "Regele" i-a promis ca îl va transforma pe tânarul Ducu Ninu în cel mai bun fundas dreapta din România.
Invitat la emisiunea "Nasul", difuzata la B1 TV, Gigi Becali a dezvaluit, printre altele, planurile sale de viitor în fotbal.
"In iarna o sa plece mai multi jucatori de la Steaua, fiindca vreau sa scot 50 de milioane de dolari din transferuri si din Liga Campionilor", a anuntat latifundiarul din Pipera.
Acesta a insistat însa ca în Ghencea sunt doua categorii de fotbalisti la care nu va renunta niciodata. "Vreau la Steaua "mânjii" de viteza precum Nicolita, Bicvaldi (n.r. - Bicfalvi), Badea si Surdu. Asta e un proiect de al meu si n-am vorbit despre el cu Hagi sau cu altcineva, fiindca eu sunt patron si eu decid", a continuat Gigi.
"Apoi, avem la club niste pusti foarte talentati care reprezinta viitorul. Ma refer la Tudose, pe care l-am împrumutat la Buzau, Stancu si Ninu. Referitor la acesta din urma, Hagi mi-a promis ca va deveni cel mai bun fundas dreapta din tara. Am încredere în acest copil, dar si în Gica Hagi, care mi-a vorbit frumos despre el", a afirmat finantatorul ros-albastrilor.
Ducu Ninu este ultimul "pusti" descoperit de Hagi, dupa ce la Timisoara "Regele" l-a promovat pe Torje, iar în Ghencea a început sa-l foloseasca din ce în ce mai mult pe Bicfalvi. Ninu este international de tineret si a fost adus în vara de la FC National, jucatorul fiind detinut în coproprietate cu Gica Popescu.
Gigi Becali a platit pentru transferul fostului fotbalist "bancar" suma de 200.000 de euro. Pâna în prezent, Ducu Ninu a fost folosit de Hagi mai mult în partidele de verificare ale ros-albastrilor. Cel mai bun meci reusit de tânarul fundas a fost amicalul de sâmbata trecuta, cu Gloria Buzau, scor 2-0, când Ninu a reusit sa marcheze un gol din lovitura libera.