FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pariul lui Hagi (ProSport)!

fcsteaua.ro12.09.2007 03:00

Patronul Gigi Becali a dezvaluit ca "Regele" i-a promis ca îl va transforma pe tânarul Ducu Ninu în cel mai bun fundas dreapta din România.

Invitat la emisiunea "Nasul", difuzata la B1 TV, Gigi Becali a dezvaluit, printre altele, planurile sale de viitor în fotbal.

"In iarna o sa plece mai multi jucatori de la Steaua, fiindca vreau sa scot 50 de milioane de dolari din transferuri si din Liga Campionilor", a anuntat latifundiarul din Pipera.

Acesta a insistat însa ca în Ghencea sunt doua categorii de fotbalisti la care nu va renunta niciodata. "Vreau la Steaua "mânjii" de viteza precum Nicolita, Bicvaldi (n.r. - Bicfalvi), Badea si Surdu. Asta e un proiect de al meu si n-am vorbit despre el cu Hagi sau cu altcineva, fiindca eu sunt patron si eu decid", a continuat Gigi.

"Apoi, avem la club niste pusti foarte talentati care reprezinta viitorul. Ma refer la Tudose, pe care l-am împrumutat la Buzau, Stancu si Ninu. Referitor la acesta din urma, Hagi mi-a promis ca va deveni cel mai bun fundas dreapta din tara. Am încredere în acest copil, dar si în Gica Hagi, care mi-a vorbit frumos despre el", a afirmat finantatorul ros-albastrilor.

Ducu Ninu este ultimul "pusti" descoperit de Hagi, dupa ce la Timisoara "Regele" l-a promovat pe Torje, iar în Ghencea a început sa-l foloseasca din ce în ce mai mult pe Bicfalvi. Ninu este international de tineret si a fost adus în vara de la FC National, jucatorul fiind detinut în coproprietate cu Gica Popescu.

Gigi Becali a platit pentru transferul fostului fotbalist "bancar" suma de 200.000 de euro. Pâna în prezent, Ducu Ninu a fost folosit de Hagi mai mult în partidele de verificare ale ros-albastrilor. Cel mai bun meci reusit de tânarul fundas a fost amicalul de sâmbata trecuta, cu Gloria Buzau, scor 2-0, când Ninu a reusit sa marcheze un gol din lovitura libera.

LARI12.09.2007 07:06

Tot e bine ca avem tineri de mare perspectiva. Sa speram ca o sa confirme si mai tarziu.

A-propos de Hagi. Interesant interviul din gsp dat de Paraschiv... Pe cine sa mai crezi?!

costy_k1_G.12.09.2007 07:11

Visul lui Jiji e si visul meu chiar daca io m-am gandit primul :tongue: si vedetele care vor sa paraseasca Steaua sa plece ca niste eroi de la Steaua si cu banii luati i-as baga in noi transferuri: Torje, Tadarasanu, si daca se poate as lua mai mult de jumate, din echipa de tineret de fotbal. Bai fratilor daca ati vazut meciul de tineret cu Anglia, cu Bosnia ati vazut valori tinere mult mai talentate decat vechea generatie. Dupa parerea mea avem jucatori tineri in Romania de nota 10 plus.

stoicavlad12.09.2007 11:21

Jijinio face o mare greseala ca vinde jucatori.Daca eram in locul lui ai pastram pana la 30 de ani si dupaia ai vindeam.

Stukha_steaua12.09.2007 12:40

de aceea tu vorbesti pe forum si Becali bea la restaurante de lux...

la 30 de ani nu cine ii ia?? sau poate ii ia dar nu la banii de la 26 de ani.. ;)

costy_k1_G.12.09.2007 12:42
Jijinio face o mare greseala ca vinde jucatori.Daca eram in locul lui ai pastram pana la 30 de ani si dupaia ai vindeam.

Da dar problema e ca la 30 de ani nu prea se inghesuie nimeni doar nu o sa dea sa zicem 8 milioane $ pe un jucator de 30 de ani, ai vazut si cu Figo sau cu marele vedete ale Italiei...ori se retrag la clubul care a ajucat ori se duce la o echipa de mana a 2.

max1613.09.2007 19:39

Steaua tre sa ia portarul echipei U21 a Romaniei!!!!! Ciprian Tatarusanu

Dak as fi Becali as da pana la 5-6 sute de mii de euro!!!!

Da bineinteles dak iti cumperi si ai deja jucatori talentati e nevoie si de un antrenor ca-lumea care sa stie ce sa faca cu ei..... nu ca Oli care l-a primit pe Elton (un jucator prea bun pentru tactica si jocul Stelei) si sa nu stie ce sa faca cu el !

Wally17.09.2007 12:52

Acest Stancu la care s-a referit Becali pe ce post joaca? Stie cineva mai multe despre el?

El Nino_917.09.2007 15:02

@ wally

Stancu de la Urziceni :unsure: