FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Douazeci de autocare pentru Praga

«12»
skj4eversteaua14.09.2007 18:47
hai ca m-ai facut sa zambesc:)))

daca tu zici ca pe vremea lui Jean erau coregrafii meci de meci... mi-e clar cu ce fel de om vorbesc.

ai dreptate doar cu cantecele... se canta mai tare si mai mult. acum sunt cantece mult mai multe, variate si frumoase... dar lumea e obisnuita cu alea simple si cu injuraturile.

ma fratilor uitati-va putin la galerie acum si va rog frumos sa-mi spune-ti ce vede-ti jalnica miscare nu putini sunt cei care regreta vremurile Jean Pavel ce avem acum ? nimica baieti intradevar in fata nu sunt decat niste alcolisti niste mici p..zo.i care nu stiu nici sa cante nici sa faca coregrafie sa va spun eu cateva destul de frumoase cantece ? eu nu am 1 an 2 ani 3 ani in galerie sunt vechi antic si de de mult dar sincer sa fiu suntem jalnici la ora actuala imi pare rau ca spun asta dar asta este adevarul si adevarul doare ce deplasari se faceau inainte nu o sa mai vedem vreodata ce coregrafii am facut acum cativa ani iar nu o sa mai vedem decat poate dk se naste alt Jean Pavel cat despre toti ce-i care au comentat acest lucru va spun un singur lucru cand voi nu avea-ti habar de ce este aia miscare ultra noi pierdeam noptile pe stadion incercand sa facem ceva cand voi era-ti niste copii ca asta sunte-ti noi munceam cand voi nu stia-ti altceva decat sa spunet-ti Steaua noi cantam pe stadioane in intrega tara acum nu mai exista unitate de mult care mai de care face ceea ce vrea muschiul lui dar nu e bine cati lideri sunt acum ? as vrea sa-mi spune-ti nr lor corect probabil sunt fara numar nici voi nu mai sti-ti cine conduce si ce vrea cu asta am terminat Respect pentru toti ce-i care intradevar sustin echipa pretutindeni cu sau fara ajutorul asociiatilor sau clubului va spune asta un tip care nu a pierdut un meci al Stelei in ultimi 9 ani indiferent unde sa disputat si pentru toti putzoii care vor comenta acest articol le spun ca am nu mai putin de 26 de anii in galerie. pentru asociatie numai bine si sa sti-ti ca se poate si mai bine inainte se facea cheta acum 2 autocare :)) multumesc ne vedem acolo eu merg cu avionul

«12»