FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Werder Bremen

cristian8611.09.2007 00:28

Werder Bremen, conform unui sondaj este cea mai iubita echipa din Germania inaintea marelui Bayern; cunoscand rigurozitatea nemteasca, tind sa cred ca sondajul este corect, atat cat permite statistica.

Un meci istoric, in care jucatorii lui Werder au demonstrat ca exista miracole, este celebrul Werder - Anderlecht 5-3 (0-3).

De ce am deschis acest topic ? Fiindca iubesc spiritul de invingator !

st_194711.09.2007 01:09

@cristian86

frumos.. fularsteau2

Cristocea_11.09.2007 02:48
Werder Bremen, conform unui sondaj este cea mai iubita echipa din Germania inaintea marelui Bayern; cunoscand rigurozitatea nemteasca, tind sa cred ca sondajul este corect, atat cat permite statistica.

Un meci istoric, in care jucatorii lui Werder au demonstrat ca miracolele exista, este celebrul Werder - Anderlecht 5-3 (0-3).

Asa si? Tot Steaua e o echipa mai mare. Asa ca schhhh!! FORZA Steaua!!

c.ronaldo1711.09.2007 06:16

In ultima vreme am observat ca nemtilor nu li se mai potrivesc celebra fraza cum ca ei lupta pana in ultima secunda indiferent de scor. Mai degraba am vazut la echipele britanice acest lucru.

cristian8611.09.2007 07:20
Asa si? Tot Steaua e o echipa mai mare. Asa ca schhhh!! FORZA Steaua!!

Am zis eu undeva ca Steaua NU este o echipa mare sau ca sunt fan Werder ?

Am remarcat doar ca trebuie sa crezi in sansa ta, sa lupti pana la capat si sa inscrii de cate ori este nevoie pentru a invinge. Inca un exemplu, daca vrei este incredibila revenire a lui Liverpool in finala de la Istanbul, si nu in fata oricui ci a diavolului milanez, care jucase sublim in prima repriza. Desigur Liverpool este o echipa de talia lui Milan.

Poftim daca vrei pot spune ca si victoria Stelei la Sevilla a fost un miracol, avand in vedere ca am jucat in Spania, in fata a x zeci de mii de suporteri ai Barcei, cu multi jucatori tineri (Laca, Belo, Gabi Balint), fara una din mintile limpezi la mijlocul terenului - capitanul de atunci- Tudorel Stoica si pentru prima oara la acest nivel.

FIARA a demonstrat insa cum trebuie sa tratam cluburile din vest, FARA MILA !

Daca am fi jucat finala in Ghencea, Barca nu ar fi avut NICI o sansa.

mlacatus23.10.2007 01:53

Un meci istoric, in care jucatorii lui Werder au demonstrat ca exista miracole, este celebrul Werder - Anderlecht 5-3 (0-3).

salut

@Cristian86,

nu stiu de unde ai informatia si nu stiu nici sursa (pacat ca n-ai citat-o). Dar nu cred ca Werder Bremen este cea mai iubita echipa din Germania deoarece nimeni si nimic nu poate trece de Bayern München. FC Bayern are fan-cluburi si in Hong Kong sau in China, este una din primele 10 echipe din lume ale tuturor timpurilor, fie ca e vorba de trofee, bani, traditie, istorie sau suporteri (peste 100.000 de membrii cotizanti numai in Germania!) ori asta spune totul. Desigur ca alte cluburi au suporteri mai fanatici, mai ales cluburile din bazinul Ruhr Schalke 04 si BV 09 Borussia Dortmund.

Eu personal sunt fan si membru al lui VfB Stuttgart si asta de aproape 20 de ani dar sa fie Werder peste Bayern n-am auzit sincer niciodata. De remarcat aici insa ar fi ca Werder a reusit de-a lungul timpului niste meciuri memorabile in cupele europene si niste reveniri incredibile cum ar fi cu Spartak Moscova sau cu Dynamo Berlin dupa un 0-3 afara un 5-0 acasa (cu rusii cam tot asa ) pe la sfarsitul anilor 80 plus acel meci de senzatie cu Anderlecht. Dar acestea au fost niste momente!

cristian8623.10.2007 09:44
salut

@Cristian86,

nu stiu de unde ai informatia si nu stiu nici sursa (pacat ca n-ai citat-o).

Probabil informatia nu este neaparat corecta, insa altul este aspectul pe care am vrut sa-l subliniez.

Pentru cine vrea, pot uploada meciul Werder - Anderlecht, de care am facut rost intre timp, pe un site de file sharing.

lucvald-190223.10.2007 11:11
Eu personal sunt fan si membru al lui VfB Stuttgart si asta de aproape 20 de ani dar sa fie Werder peste Bayern n-am auzit sincer niciodata.......

alt cotizant , alt curcubeu.......prea multe culori !!!!!

Cum reusiti sa aveti mai multe simtaminte de iubire pentru mai multe echipe ?!?

Si ca sa fiu totusi mai putin artagos si sa-mi dau cu parerea la subiect....Werder nu este si n-o sa fie "peste" Bayern niciodata...asta dintr-o multitudine de motive !

Iti recomand pe viitor sa eviti genul asta de afirmatii fara o sustinere mai detaliata si fara a omite sursa citata !

yo_marius_xxx23.10.2007 11:30

@cristian86

de ce ai mai scris frate atunci ca werder e cea mai iubita echipa??? doar asa sa te afli in treaba??? ori ne spui si noua (eu unul sunt curios) cine a facut sondajul acela si ,mai ales, cand a fost facut,ori stergi tot si mai vorbim......

p.s. vezi ca a scris cineva despre stuttgart,personal cred ca mai ai mult pana sa ajungi la nivelul lui.....

cristian8623.10.2007 21:02
@cristian86

de ce ai mai scris frate atunci ca werder e cea mai iubita echipa??? doar asa sa te afli in treaba??? ori ne spui si noua (eu unul sunt curios) cine a facut sondajul acela si ,mai ales, cand a fost facut,ori stergi tot si mai vorbim......

p.s. vezi ca a scris cineva despre stuttgart,personal cred ca mai ai mult pana sa ajungi la nivelul lui.....

Deci personal nu ma intereseaza!

Putzin ma intereseaza pe mine istoria de la origini pana azi a nu stiu caror cluburi, ma intereseaza alte chestiuni mai importante.

Exista o singura exceptie, cred ca stii care.

Sondajul a fost facut de GSP in colaborare cu ProSport si au fost intervievati ciobanestii germani.

Mai vorbim..., dar ii las pe altii sa stearga.

@lucvald-1902

Nu am zis nicaieri ca este Werder este peste Bayern, si inca ceva iubirea nu se masoara doar in cotizanti si in plus orice sondaj este relativ, este evident ca este posibil ca multi sa fie doar simpatizanti. Si pana la urma nici "marele Bayern" nu mai rupe gura targului in Europa in ultimii ani, drept dovada ca acum joaca in UEFA.

FOTBALUL NU INSEAMNA NUMAI LOCUL 1, FOTBALUL INSEAMNA FOTBAL.

mlacatus24.10.2007 10:35
alt cotizant , alt curcubeu.......prea multe culori !!!!!

Cum reusiti sa aveti mai multe simtaminte de iubire pentru mai multe echipe ?!?

Traind in alta tara, departe de Steaua, intr-o epoca in care nu exista nici internet, nici satelit sau mai stiu eu ce posibilitati, asa am devenit si suporterul altei echipe. Steaua ramane desigur pe primul loc, dar te intreb eu pe tine cum ar fi sa astepti un week-end intreg ca sa afli rezultatul in ziua de luni sau cateodata sa afli vreun rezultat dupa ... 1 saptamana ?! ...

Raul198824.10.2007 11:02

@mlacatus

pe ligaonline.ro si pe myp2p.eu poti sa vezi gratis meciuri din Liga 1 :wink:

steag3

mlacatus24.10.2007 19:57

@Raul1988

Stiu mersi de informatie, oricum am fost printre primii care si-au pus antena satelit s-o vada pe Steaua :steag_steaua_ro: Era vorba de o perioada cam de acum 15-20 de ani.... ;-)

redondo04.12.2008 11:08

Au mai avut o situatie asemanatoare in Cupa Campionilor Europeni cand exista RFG si RDG.Au pierdut cu Dinamo Berlin in deplasare 0-3,si au batut acasa cu 5-0.