FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vadim schimba legea (Prosport)!

fcsteaua.ro10.09.2007 14:53

EXCLUSIV Senatorul PRM va opri proiectul legislativ privind combatarea violentei în sport. El l-a certat pe Dragomir .

Dupa ce suporterii au protestat vehement împotriva actualului proiect al legii privind combaterea violentei în sport, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a aratat si el deranjat de actuala forma.

Seful PRM a spus ca nu stia detaliile legii initiate de Dumitru Dragomir, deputat PRM, si a luat imediat pozitie, spunând ca va întoarce legea pentru modificarea ei.

"Este absurd sa nu lasi suporterii la stadion cu bannere sau cu steaguri. Pai asta reprezinta identitatea galeriilor, cum sa interzici asa ceva?! Vom face un amendament si vom schimba toate paragrafele absurde din acest proiect de lege", a spus Vadim Tudor.

"Obiect contondent poate fi orice, nu numai batul de la un drapel. Si celularul, si pantoful sau catarama de la curea. Doar n-o sa dezbracam suporterii sau sa le luam pantofii, nu?", a mai spus revoltat presedintele PRM.

Corneliu Vadim Tudor a precizat ca nici paragraful cu interzicerea sau cu sanctionarea pentru scandari împotriva oficialilor nu este în regula.

"E dreptul oricarui suporter sa fie împotriva cui vrea sau sa scandeze ce vrea. Fireste, nu trivialitati, dar nici nu poti oprima dreptul la opinie. Pai, ce, oficialii sau conducatorii sunt alta categorie de cetateni, ei n-au voie sa fie criticati?", a mai spus Vadim, decis sa-l certe pe Dumitru Dragomir.

"O sa-l trag eu de urechi pe Mitica daca nu-si baga mintile în cap. Parlamentul nu face legi pentru un singur om sau pentru protejarea conducatorilor din fotbal", a încheiat senatorul.

Astristul10.09.2007 15:14

Imi miroase a campanie electorala ce face Vadim acum. E greu de inteles cum Mitica sa nu ii fi spus sefului sau ce are de gand sa promulge in parlament...

Macar de ar schimba legea aia si ar tine cont de ce au cerut Ultrasii. Se pare ca marsul de sambata nu a fost degeaba!

forzateaua

ultras_spiri10.09.2007 15:23

in sfarsit un om cu cap !! nu ma astepta la asa ceva de la vadim nici intr o suta de ani.. da na.. :D se mai intampla.. JOS mitica DICTATORUL!! forzateaua

Meth0dMan10.09.2007 15:34

si care e problema daca isi face campanie electorala treaba lui atata timp cat schimba legea si ii da la m... lu mitica sa fie sanatos

DexOne10.09.2007 16:15

Ce face campania din om..sa fim seriosi..vadim nu cred ca e el acum cu suporterii..dar trebuie aplaudat gestul lui...chiar da nu stim da e sincer suta la suta....

Noi suntem prima voce...JOS CENZURA, LEGALIZATI CONSTITUTIA NU O OPRIMATI!

fedora10.09.2007 16:20

Daca Vadim face asta, eu il votez... fie si doar pentru luarea de pozitie, unica se pare.

Desi catalogat extremist, este uneori mai sanatos ca multi altii...

antimanelist10.09.2007 16:25

cam da...campanie . da totusi o cam exagerat mitica.n-am nik cu el ,da JOS CENZURA

SHOOBY10.09.2007 16:40

In sfarsit un parlamentar face ceva bun pentru tara .. toate au un inceput ! MULTUMIM VADIM

Tupac Amaru10.09.2007 16:50

Repet ceea ce spuneam: s-ar intelege din aceasta lege ca trebuie combatuta numai violenta din sport si numai a suporterilor.

Trebuie combatuta violenta in toate formele ei - iar cea mai meschina forma este cea care ni se serveste la TV - filme, sporturi gen wrestling (?), talk-show-uri cu invitati incapabili sa gandeasca ceva constructiv.

Si, in orice caz, un asemenea individ (fost detinut de drept comun pe vremea comunistilor) nu are autoritatea morala sa vorbeasca despre respectarea legii!

gEs710.09.2007 17:43

MULTUMIM VADIM !

habarnam8510.09.2007 18:25

Tine-ti minte 3 cuvinte ....Vadim Tudor Presedinte!:)))))

Oricum campanie sau nu OMUL merita toata aprecierea noastra ...e singura persoana (pina acum) care sa aratat dispusa sa schimbe aceste aberatii ...

LIBERTATE PENTRU SUPORTERI

SebaSS10.09.2007 18:57

Bai nebunilor, ma faceti sa rad in hohote! Cum adica "il votez p Vadim"?!! Acest vadim care facea pe antisemitul acu ceva timp ca mai apoi sa sfarseasca dezvelindu-le monumte si lingandu-i intre fese?! Este de cel putin 10 ori mai nebun ca Becali. La Becali este vorba doar de o asa zisa personalitate accentuata si de lipsa de cultura, la vadim este nebunie la max + destula cultura + faptul ca este un bun orator....mare grija cu falsul asta de vadim.

Iata dovada cum se pot manipula masele cu doar cateva cuvinte. Totusi sa-i spuna cineva lui vadim ca ultrasi sunt doar vreo 5-10% din cei ce vin pe stadion, restul fiind cetateni care sunt in favoarea legii :)) sa vedeti cum isi schimba iar discursul

Iar asta cu "Tineti minte 3 cuvinte..." in original se continua cu "...garda merge inainte", un fel de "Soarele Sfant de pe Cer" din campania Becalului...

danimarcu10.09.2007 19:26

Eu cred ca ati bolunzit unii dintre voi,ba ca il votez,ba ca e nebun...

Vadim Tudor are de multi ani incoace cam acelasi electorat,un numar relativ mic de persoane care cred in el...

Nu va trece niciodata cu mult peste acel numar,astfel incat sa aiba sansa sa ajunga presedinte...

Asa ca ,calmati-va!

Daca omul a avut o pozitie fata de legea aberanta a lui Dragomir,e de laudat!

Bravo ,Domnule Vadim,va multumim ca sunteti alaturi de dreptate!

Asta nu schimba insa cu nimic optiunile mele politice...

SteauaToronto10.09.2007 20:38

Sa fereasca Dumnezeu ca nebunul asta sau Becali sa ajunga presedinte in Romania

Stukha_steaua10.09.2007 23:17

VraJeala......acum realizez......operatiune clara de a adauga cateva voturi la Vadim.....S-au folosit de aceasta problema cu suporterii...nu zic ca problema este ireala,este chiar f reala si trebuie data o lege.....se va modifica cum trebuie,ca asta a fost planul lor......hai noroc,mi-am tras concluziile

ps:ca am vazut ca cineva a zis ca marsul nu a fost degeaba.....i-ati facut un serviciu lui vadim,cred ca se ruga sa iesiti in strada,daca as fii si mai inrait al teoriei conspiratiei as zice ca au fost cativa platiti sa va scoata in strada,dar nu zic :D

coco_jr11.09.2007 05:52
Imi miroase a campanie electorala ce face Vadim acum.

campanie electorala sau nu bine ca s-a trezit cineva (chiar daca e vorba de vadim) si a vazut aberatiile acestei legi.

mihai din oradea11.09.2007 07:10

spune-ti,unii,ca vadim isi face campanie electorala.Sinteti de acord cu ce spune el?Atunci care ii problema?Nu fac parte din nici un partid,nici macar din p.n.g.,si nici nu am de gind,desi sunt stelist dar,dupa cite stiu vadim este singurul care combate absurditatile lui Dragomir,de aceea zic sa isi faca campanie cit vrea daca sustine ideile suporterilor civilizati.

potra11.09.2007 08:51

un om nebun....si totusi mai normal decat sefii nostri din fotbal :)))

il_scorpio11.09.2007 09:14

Nici nu-mi vine sa cred cine a luat atitudine si poate chiar ne-a salvat de un proiect de lege de-a dreptul rusinos. Vadim are respectul meu........pana ...o sa dea data viitoare iar cu bata-n balta...:))...e hai sa zicem ca as putea sa-i iert de vreo 2-3 ori prostiile pe care le spune pentru ce a facut azi;))......ah....si nu cred ca poate fi vorba de campanie electorala dupa parerea mea.

costy_k1_G.11.09.2007 10:45

M-a uimit declaratia lui ca stiu ca saracu e paralel cu fotbalul si deodata isi are interesul pentru fotbal mai ales pentru SUPORTERI. Sunt sigur ca vrea sa ia toate voturile suporterilor dar si asa chiar daca e putin "nebun" ii urez suscces in batalia cu Dragomir. Sunt sigur ca de acum va aparea pe la Diaconescu si alte emisiuni tipand si transpirand...ha ha orcum bravo lui.

lucvald-190211.09.2007 11:43
M-a uimit declaratia lui ca stiu ca saracu e paralel cu fotbalul.......

Pe timpul domniei lui Paunescu era mai mereu la meciuri la trib 1 in Ghencea

Paralel nu e......poate ca doar inflatia de neuroni l-a facut un pic mai extremist decat altii !!!