FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FL. DUMITRU AMENDAT

BlackWoolfy27.03.2005 17:47

Zenga pare sa se impuna si bine face :D

Motanu D27.03.2005 21:32

Daca acest lucru ar fi adevarat, ar fi un lucru bun. Ma tem ca amenda este doar asa, o masura de ochii lumii pusa la cale de Zenga si Gigi B. O masura care sa arate ca la Steaua totul e in ordine... Sper sa ma insel eu...

ADRIAN PACURAR28.03.2005 07:56

Foarte bine , sper sa nu fie o amenda de ochii lumii , ca sa ii creasca prestigiul lui Zenga im ochii jucatorilor , sper sa fie amendat zdravan , pe NEaga l-au amnedat cu 10.000 de usd ,pentru ca a jucat intr-un turneu de sla , bine amenda a fost ridicata , dar aici ,mi se pare ca este altceva.

sorin_77728.03.2005 08:39

si daca amenda a fost de ochii lumii credeti ca mai conteaza... Important este ca Dumitru sa intelega ca a gresit si GG sa il lase pe Zenga sa isi faca treaba...

horse3728.03.2005 10:12

sa speram, ca mult timp de acum inainte cei ce vor imbraca culorile Stelei, vor sti ca antrenorul taie "tichete de peron". ca el, antrenorul este cel ce isi asuma responsabilitatea pt rezultatele echipei in fata celui care l-a angajat si ca el jucatorul trebuie sa execute intocmai si la timp ceea ce i se cere fara a comenta. se poate ca uneori antrenorul sa fie partinitor, sa-i fie antipatic un anumit jucator dar in cazul fl. Dumitru nici pe departe asa ceva. fl. Dumitru a gresit si va trebui sa plateasca.

acolo unde nu-s reguli precise cu siguranta este si anarhie. sa speram ca nu au fost decat lucruri la nervi cauzate dintr-o prea mare dorinta de a iesi bine in meciul cu villarreal.

dbd28.03.2005 12:23

sh nu ar trebui sa ne fie mila ca si cum ne-a fost de Zenga ?

reddog01.04.2005 16:33

Eu nu cred ca e o greseala mare ca unii jucatori sa fie taxati pentru indisciplina, asa mai invata si ei ce e aia "respect" :!: