FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Reclamatie

Stukha_steaua06.09.2007 06:49

Desi stiu ca este aproape inutil sa fac asa ceva totusi sper ca cineva cu capul pe umeri va citi asta si macar va atentiona verbal pe cel in cauza

Virgil("Domn' moderator) isi permite sa jigneasca simplii membrii prin intermediul mesajelor private....oare avem si noi o protectie impotriva jignirilor anumitor moderatori???sau toata lumea e condamnata sa suporte.

Virgil fii barbat asa cum te dai si lasa topicul asta nesters.

Virgil06.09.2007 07:03

Acest utilizator este desigur un mitoman si un isteric. El este cel care m-a jignit ca urmare a primirii unui avertisment. L-am rugat sa-si revizuiasca atitudinea si a continuat pe acelasi ton. I-am blocat posibilitatea de a-mi trimite mesaje private si acum continua pe forum. Ai zice ca e un mielusel, dar e o fiara neimblanzita. Nu-l potolesti cu una cu doua. Ma astept sa ma reclame si la Cosiliul Primariei din localitatea in care locuieste, la Prefectura locala, Guvern si de ce nu la Presedintie. Asa imi trebuie! Cine m-a pus sa incerc sa pastrez forumul curat de laturile savante ale unor pusti increzuti care nici macar corect nu stiu sa scrie si sa se exprime in limba romana.