FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daca Vreti Sa Faceti Credit

Stanici05.09.2007 12:34

Treaba sta in felul urmator: sunt angajat la o agentie brokeri de credite, www.leasconsulting.ro pentru mai multe informatii.

Daca doriti sa faceti un credit si:

Nu aveti timpul necesar pentru a gasi cea mai buna oferta de pe piata.

Sunteti prea ocupati pentru a alerga dupa acte.

Aveti nevoie de consilierea unui profesionist in aceasta privinta?

Aflandu-se in colaborare cu noua dintre cele mai importante banci din Romania, firma asta reprezinta solutia ideala pentru creditul de care ai nevoie. Practic, vorbind cu mine e ca si cum ai face drumuri la 9 banci diferite, plus ca pot sa dejoc micile "pacaleli" de pe saituri -unele banci pun dobanda, fara comision; dobanda fixa pe primele 3 luni- apoi te jepcaresc in voia lor, etc. Daca aveti credite mai vechi, de asemanea- se poate face refinantare -se poate scade simtitor rata (dobanzile au scazut foarte mult in ultima vreme) si mai ramaneti si cu niste bani in mana.

Va pot oferi cele mai pertinente solutii impreuna cu intocmirea dosarului si depunerea lui la banca, totul GRATUIT. Adica eu imi iau banii de la banci daca depun vreun dosar, aplicantul plateste exact ca si cum ar merge la ghiseul bancii.

Daca va intereseaza, contactati-ma pe privat.

P.S. :E valabil doar pentru Bucuresti. Azzido, sa nu te prind ca ma iei la misto ca iti rup fashu'!

Azzido05.09.2007 16:51

Da, garantez eu pt individul asta. :happy:

Puteti sa va faceti credite la el fara frica, nu e nicio tzeapa, chiar iesiti in castig la o astfel de firma.