FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dezamagirea Zenga...

Matteo05.09.2007 08:15

Azi noapte tarziu, spre dimineata, italianul Walter Zenga a ajuns la un acord cu actionarii dinamovisti si a acceptat sa preia conducerea formatiei din Stefan cel Mare.

Miercuri dimineața, sub protecția anonimatului, unul dintre acționarii dinamoviști a dezvãluit, în exclusivitate pentru ProSport, cã italianul va sosi astãzi dupã amizã în România pentru a semna un contract pe doi ani, cu un salariu net de 175.000 de euro pe an. Imediat el va fi prezentat într-o conferințã de presã, așa cum au promis acționarii din ªoseaua ªtefan cel Mare.

Discuțiile cu Zenga, aflat la Milano, s-au purtat prin telefon, de la restaurantul Casa di David. Din partea roș-albilor au participat la negociere Cristi Borcea, Vasile Turcu, Nicolae Badea și Florian Walter, iar legãtura dintre cele douã pãrți a fost fãcutã de Victor Becali.

Interesant este ca, dupa ce s-a aflat aproape o luna in tara, Zenga plecase marti dimineata in Italia, dar va reveni miercuri la Bucuresti pentru a prelua conducerea tehnica a lui Dinamo. Dupa cum se stie, Zenga a castigat un titlu cu Steaua, dar nu a apucat sa se bucure pentru acest trofeu, intrucat Gigi Becali l-a demis cu doua etape inainte de castigarea celui de-al 22-lea titlu din istoria Stelei.

Italianul s-a destainuit apropiatilor ca vine in Stefan cel Mare cu inima deschisa, ca un antrenor profesionst si spera sa nu fie judecat de fanii cainilor pentru faptul ca a antrenat si in Ghencea.

In Romania, Zenga a antrenat in afara Stelei si pe FC National, echipa cu care a reusit sa treaca in premiera doua tururi in Cupa UEFA dupa o lunga perioada de seceta in fotbalul romanesc la nivel european. In afara Romaniei, italianul a mai atrenat in Turcia pe Gazientepspor. Ultimele trofee in Europa le-a castigat la conducerea Stelei Rosii Belgrad, in urma cu doi ani, atunci cand a reusit eventul in Serbia si Muntenegru. In 2007, a pregatit formatia Al-Ain din Emiratele Arabe Unite pentru o perioada de sase luni. De precizat ca si Anghel Iordanescu a antrenat gruparea araba in trecut.

"Voi semna cu Dinamo. Vin cu inima deschisa. Imi doresc sa obtin performante atit in Europa cit si in campionatul intern. Sunt antrenor profesionist si nu cred ca vor fi probleme. Este un club mare si sper sa fac treaba buna."

Walter Zenga

prosport

ce parere aveti? mie unul mi-a lasat un gust amar.....nici nu stiu ce comportament sa mai am fata de el....

Phire05.09.2007 08:31

Personal am ramas ca traznita cand am citit vestea azi, mai ales ca azi-noapte gsp-ul anuntase cu surle si trambite ca Andone urma sa fie numit noul antrenor al potailor.

...E o mare, MARE dezamagire si pentru mine, pentru ca eu chiar crezusem in declaratiile lui Walter, cum ca in Romania nu va antrena alta echipa in afara de Steaua. Stiu ca e antrenor profesionist si ca trebuie sa-si castige si el painea, dar credeam ca are cuvant...

Cred ca-mi pare mai mult rau pentru deziluzia asta, decat pentru faptul ca Dinamu se va intari serios acum...

Matteo05.09.2007 08:34

pentru banii aia gasea alte 20 de echipe unde sa antreneze ...chiar nu-l inteleg de ce s-a dus la d inamu, mai ales ca inainte a spus ca in tara va antrena numai Steaua sau nationala :icon_rolleyes:

cogdao05.09.2007 08:41

Nu s-a dus pentru bani,s-a dus pentru posibilitatea de a juca in Europa si a-si face un nume...la Steaua nu se poate atata timp cat va fi Becali.

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Citeste regulamentul.

Matteo05.09.2007 08:42

dar nu putea sa se duca la alta echipa ? spre exemplu am inteles ca cei de la Steaua Rosie l-au vrut din nou in aceasta vara dar n-a mai vrut el....pacat, Zenga din momentul asta e mort pentru mine...

Dragoshel05.09.2007 09:25
"Da, e adevarat, m-am inteles cu Dinamo. Maine (nr. miercuri) voi veni in Romania si voi semna actele. Sunt foarte fericit si sper ca suporterii sa ma primeasca bine", a declarat Zenga.
RaDoooI05.09.2007 09:25

E normal sa se duca la Dinamo , in momentul asta Zenga are nevoie de o echipa buna pe care sa o antreneze , ca sa revina in antrenorat mai serios ... si are nevoie de o rampa de lansare catre Italia .

Va fi "tradare" doar daca va injura Steaua ceea ce nu cred ca o va face . La fel a venit si Badoi la Steaua , e profesionist trebuie sa joci la orice echipa .

Badoi nu a zis niciodata ca e stelist din nastere cum a facut Oprita cand s-a dus la Dinamo , la fel probabil ca nici Zenga nu o va face ..

Virgil05.09.2007 09:37

Se pare ca Gazeta Sporturilor este o publicatie neserioasa. Dis de dimineata spunea ca Andone a batut palma cu Badea si e in proportie de 90% la Dinamo.

Nu ma deranjeaza deloc ca Zenga s-a dus la Dinamo. O fi spus el ca nu antreneaza decat la Steaua, dar de la a spune pana la face e cale lunga. Omul e somer si orice mana intinsa e binevenita. Mai ales cand vine de la una dintre fruntasele fotbalului romanesc.

Ce mi se pare ciudat Matteo, e ca tu faci dintr-o simpla stire care trebuia postata la STIRILE ZILEI cel mult, o tema de discutii. E vorba de Dinamo, si Dinamo nu ne intereseaza intr-atat incat sa-i deschidem topic la DISCUTII ROS-ALBASTRE.

Sper sa cantaresti la justa valoare stirile altadata si sa le plasezi la locul lor.

axl2305.09.2007 09:50

@Virgil

Ai dreptate, si eu am inceput sa banuiesc, incepand cu acum cativa ani buni ca Gazeta nu este o publicatie serioasa.

Cat despre Walter, nu ne cunoastem istoria deci nu putem invata din ea. Exista nenumarate exemple in care diferiti straini ne-au lasat cu ochii in soare, indiferent de ce tratate de alianta semnau inainte (aici am facut o asemanare cu declaratiile de exclusivitate stelista ale lui Zenga).

PortarNr4305.09.2007 10:25

Declaratia aceea facuta de el era o declaratie de curtuazie, pur si simplu...

@Phire, daca eu spun ca tu esti singura cu care vreau sa ma casatoresc, iar tu te mariti de trei ori fara sa-ti aduci aminte de mine, eu ce fac, raman burlac pana la moarte? E clar ca nu.

Asa si Zenga, chiar daca ar fi vrut sa vina la Steaua si-a dat seama ca sansele sunt din ce in ce mai mici. A primit oferta ... a acceptat, e profesionist si cu asta basta.

Dani200505.09.2007 11:03
Se pare ca Gazeta Sporturilor este o publicatie neserioasa. Dis de dimineata spunea ca Andone a batut palma cu Badea si e in proportie de 90% la Dinamo.

Iar prosport il anunta ca sigur pe Razvan...ca sa vezi ce publicatii avem;))

P.S.Ar fi cea mai mare prostie sa fie injurat Zenga;)

DelPiero1005.09.2007 11:08

Am mai zis:pentru mine,Zenga nu mai exista din momentul ce va fi investit antrenor in groapa...

Wally05.09.2007 12:42

@Del Piero subscriu. Din acest moment(daca Zenga a semnat/ va semna) nu mai exista pentru mine. Trebuia sa nu faca acea declaratie si era totul OK. Si-a incalcat cuvantul si promisiunea!

c.ronaldo1705.09.2007 12:44

Din cateva milioane de echipe doar la una nu imi doream sa ajunga. Si fix acolo a ajuns.

predatorpulse705.09.2007 12:56

Corect baieti,Zenga si-a incalcat cuvantul si din acest moment pentru mine nu mai exista ca stelist pentru ca a devenit un pechinez. Cum s-a mai zis pe forum daca nu dadea declaratia aia cum ca nu va antrena decat pe Steaua in Romania nu era nici o problema,insa asa s-a comportat ca un tradator,ca un om fara cuvant si a ales pechinezii.

Ah si daca,va era dor uitati-va la Elton pe Gsp,sa vedeti fentele pe care stelistii nu le-a mai vazut in Ghencea de vreo 2-3 ani incoace de cand mijlocul e stapanit de Lovin si ov Petre,iar inainte de la fel de tehnicii,Radoi si Paraschiv.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Virgil06.09.2007 05:23

Dinamoviștii au apelat la o stratagemã: l-au sunat pe Gigi si au pus telefonul pe speaker ca sa auda Zenga convorbirea. Patronul din Ghencea a cazut in capcana vorbindu-l de rau pe italian: "Are multe fite ... si mai e si nevasta-sa aia....". Enervat, Walter a acceptat apoi imediat oferta "ciinilor"!

Sursa: GSP

:laugh: :laugh: :laugh:

PortarNr4306.09.2007 07:34

Inca o data dovedesc javrele ca nu pot obtine nimic prin actiuni curate si inca o data gura prea mare a lui Jiji vorbeste singura.

Si ca sa continui in acelasi stil ... inca o data s-a dovedit ca nu e bine sa acuzi pe cineva fara sa cunosti substratul problemei. Credeam ca si-a dat seama singur ca Jiji nu-l vrea in Ghencea, dar el inca mai spera!

Murdara faza facuta de javre, dar trebuie sa recunoastem ca ... inteligenta. Oricum nu cred ca va prinde radacini la Dinamo si cred ca va fi ceva scandal la plecare!