FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bostina, spre Dinamo ? (ProSport)

fcsteaua.ro05.09.2007 01:09

Ros-albii nu au înca un antrenor, dar sefii din "Groapa" doresc sa aduca un mijlocas de banda stânga.

"Câinii" s-au orientat catre Gabi Bostina, jucatorul rivalilor de la Steaua.

Din cauza vietii extrasportive, fotbalistul în vârsta de 30 de ani se afla în dizgratia patronului celor din Ghencea, Gigi Becali, care ar fi tentat sa renunte la serviciile mijlocasului pentru suma de 100.000 de euro. Bostina evolueaza de cinci sezoane si a înscris 17 goluri.

vlad7505.09.2007 04:22

Foarte bine ca pleaca la "caini".Gabriel merita acest lucru.Ma bucur pentru el si astept din partea lui aceleasi performante pe care le are un alt mare jucator Oprita.Vor fi 2 jucatori care se vor umple de maro.Acum,Bostina are si el cu cine sa mearga in figuri prin mallurile bucurestene.Doar cu basinosii de la Dinamo putea face el acest lucru.

steaua din chicago05.09.2007 05:15

Ciobane Becali...re-adui pe Bostina si Ochirosii mijlocasi dedicati Stelei, inteligenti si unul de viitor iar altul necesari alora de viitor..., renunta la Lovin ca este-n plus si-n cea mai buna zi a lui, renuntsa la Hagi care a facut treaba oriunde dar nu ca antrenor ci doar ca jucator, angajeaza-l pe Rednic care se pricepe la antrenoriat (a facut din Dinamo, rapid, o superechipa si daca nu tranferau aia glate si astazi ne dadeau clasa). Becali, te fac cioban pentru ca nu o sa asculti-ai renuntat la portarul Tudor si ai tra-so ani de zile fara portar, ai renuntat la Dorinel Munteanu si te-a blestemat ala de ai ajuns sa joci cu Coman, Oprita si Lovin titulari, ai renuntat la galerie si ai vazut juma de retur la televizor...numai timpenii ai facut si o sa faci. Acuma asculta-ma si nu astepta 4-5 infringeri ca or sa vina in urmatoarele 8-9 meciuri. Fi baiat destept bah ciobane si poate o sa te respect din nou cindva. Pina atunci...imi provoci sila prin incapatinarea ce face antipatic jocul de fotbal cit timp tu conduci echipa iubita.

coco_jr05.09.2007 06:55

Eu am alta propunere. Sa-l aduca inapoi pe Coman d la Cluj si sa-l dea la pachet cu Baciu, ca sa-si faca Dinamo echipa de shampion lig.

MoRRano05.09.2007 08:19

Nu cred ca Gabi sau Walter sar duce tocmai la dusmani eu 1 sper doar sa fie aberatii ale presei :unsure:

raul stelistu05.09.2007 08:42

Zenga a semnat cu spurcatii.......foarte trist

LARI05.09.2007 09:07

Nu stiu de ce e trist ca a semnat Zenga cu Dinamo. Sincer, eu ma asteptam.

E antrenor profesionist, ce vroiati sa faca, sa astepte sa plece Hagi si sa se autopropuna antrenor?

In plus, calmati-va: a zis-o de nenumarate ori: "Am doua echipe preferate: Internazionale si Steaua."

Nelucu05.09.2007 09:52

Dati-l pe Bostina daca puteti dati-l si pe Radoi si lasati echipa sa piarda, pai daca tot sunteti ,,profesionisti" :tongue: de ce nu-l dati si voi pe Lovin care la fiecare meci da cu stangu-n dreptu' dati-va demisia si na, o plecat Zenga, normal, aici se intampla cum s-o intamplat la rapid cu Rednic cand l-au dat afara si l-au adus pe Petrescu care era un habarnist total pe vremea aceea, asa pleaca unu bun si vine un prost da cu pile..... pai nu traim in Romania .

Invata sa scrii romaneste. Multi dintre noi am vrut sa renuntam la scoala inca din clasa a treia dar ne-am abtinut.

axl2305.09.2007 09:55

Sa fim sobri, Bostina merita o pauza, pe banca, langa Oprita.

potra05.09.2007 10:08

de Bostina nu ma doare foarte tare...mai degraba de Walter pe care am fi putut sa-l luam noi, de 10 ori pana acum. dar pana la urma s-a dus la caini sa le faca alora echipa. nu-l condamn, decat sa stea acasa mai bine isi face meseria.

@axl : commentul lasat celui de mai sus....=))))))

emmynem05.09.2007 11:00

da !!! Zenga a semnat cu spurkatzii ,Bostina se duce acolo .... ne Elton si au batut joc .... pur si simplu nu pot sa uit cum sau purtat cu Elton ... baiatu ala facea senzatie in Liga anul asta . ca sa sa va convingetzi dati un click...... http://www.onlinesport.ro/stiri/multimedia...la-al-nassr.htm

bebe_lazio05.09.2007 11:04

PACAT :(

De ce, Walter? De ce?…

Puteai sa te duci oriunde…,puteai sa mai astepti putin ,puteai sa-i refuzi…,puteai sa nu ne minti ca in inima ta suntem numai noi…,puteai sa-ti amintesti de suporterii care aplaudau si erau alaturi de tine in momentul cand ai iesit de la oficiul starii civile impreuna cu Raluca…,puteai Walter! dar nu ai facut-o. De ce?

potra05.09.2007 11:23

@ emmynem

chiar trebuia sa pui filmuletzul acela? eu cel putin mi-am bagat unghia in gat de 7 ori pana acum!!! cata prostie poate exista in "Tara Romaneasca" !!!!!!!!!!

vlad7505.09.2007 11:41
@axl : commentul lasat celui de mai sus....=))))))

Foarte tare @axl24....daca i-ai putea edita si scrisul lui Dan Diaconescu in Direct!Aseara a scris pe o tabla :"conpot".Mai mare rusinea.

MoRRiS05.09.2007 11:44
da !!! Zenga a semnat cu spurkatzii ,Bostina se duce acolo .... ne Elton si au batut joc .... pur si simplu nu pot sa uit cum sau purtat cu Elton ... baiatu ala facea senzatie in Liga anul asta . ca sa sa va convingetzi dati un click...... http://www.onlinesport.ro/stiri/multimedia...la-al-nassr.htm

Pfuaaa!! E magnific Elton ... Pacat ca Jiji nu a shtiut sa`l aprecieze ... Am pierdut un jucator bun

Dragoshel05.09.2007 11:44

Topicul are numele Bostina, spre Dinamo ? (ProSport) daca mai faceti mult off topic, il inchid. despre Elton puteti discuta in topicul Fostii jucatori/antrenori iar despre Walter Zenga, tot acolo, sau in topicul Discutii libere

il_scorpio05.09.2007 11:47

Io mereu am fost dintre aparatorii lui Bostina, dar fie hai sa zicem ca ar fi putut fi cedat la o alta echipa dak am fi avut alte solutii cu mult mai bune decat el pe partea aceea. Dar va intreb io: va place cum merge flancul stang la Steaua pana acum. Raspunsul clar nu, pentru ca Neaga pe langa faptul ca nu-i place sa joace acolo este complet iesit din forma, Croitoru nu da randamentul asteptat pe partea aia( de ex - mereu cand trebuie sa dea o centrare se intoarce sa dea cu dreptul), iar Cristocea mi se pare personal sub pretentiile Stelei...dar pare solutia cea mai viabila pentru acest post momentan..pacat de Bostina

alex_Ra205.09.2007 12:00

Si Bostina ar dovedi lipsa de caracter si de respect fata de noi, dar el cred ca vrea mai mult sa ii dea o palma lui Becali. Totusi nu ar fi moral sa mearga el acolo...

bebe_lazio05.09.2007 12:11
Topicul are numele Bostina, spre Dinamo ? (ProSport) daca mai faceti mult off topic, il inchid. despre Elton puteti discuta in topicul Fostii jucatori/antrenori iar despre Walter Zenga, tot acolo, sau in topicul Discutii libere

ce`ai luat foc asa ma `?

Dragoshel05.09.2007 15:52

@bebe, de unde stii tu cum m-am exprimat, daca am scris, de unde stiai starea mea de spirit???

Doar v-am explicat, daca esti curios.

w3bmaster05.09.2007 20:54

Asta e nu consider ca Bostina e o pierdere le imbutateste siru de "superstaruri" ale "spartilor"

Forza Steaua