FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

VACANÞELE LUI GIGI

«12»
fcsteaua.ro04.09.2007 07:08

Motto: "Am venit aici în vacanțã, este o partidã de vacanțã" - Gigi Becali, înainte de partida Unirea Urziceni - Steaua

SENZAÞIONAL! MIRACULOS! EXTRAORDINAR!

Luis Lazarus a hãcuit computerele agenției de turism prin care își face Gigi Becali vacanțele! Puteți afla acum, numai aici, la DDD (Dan Diaconescu Direct), unde și-a fãcut Gigi Becali concediul în ultimii 5 ani. Iatã câteva din notele interne ale agenției, adresate de agentul care se ocupã direct de latifundiar directorului firmei:

Data: 1 septembrie 2001

Vã aduc la cunoștințã cã domnul Gigi Becali a cumpãrat mai multe bilete, pentru el și numeroasa sa familie, pentru destinația New York. ªi-a exprimat în mod expres dorința de a vizita Turnurile Gemene. Am reușit sã fac rezervãrile pentru perioada cerutã de dumnealui, 7-12 septembrie. Am rezolvat și cu vizitarea Turnurilor, care va avea loc pe data de 11 septembrie, în jurul orei 9 am.

Data: 1 decembrie 2004

Chiar dacã azi este Ziua Naționalã a României și ar fi trebuit sã fie o zi liberã, un eveniment de maximã importanțã s-a petrecut, așa încât mi-am permis sã vã scriu urmãtoarele: domnul Gigi Becali ne-a contactat astãzi, exprimându-și dorința de a petrece Sãrbãtorile de Crãciun în insula indonezianã Sumatra, în orașul Banda Aceh. Am rãmas un pic mirat, pentru cã nu mã așteptam sã ne mai contacteze, dupã ce abia a scãpat cu bine din ultima vacanțã organizatã de noi. Dânsul a spus cã a fost mâna lui Dumnezeu, era la etajele superioare ale turnului de sud, contamplând peisajul, când a vãzut un petic gol de pãmânt chiar în mijlocul orașului și a coborât repede, intrucât voia sã îl cumpere pentru a ridica pe el o Catedralã Ortodoxã. Exact când dânsul ieșea din turn, primul avion a lovit! În fine, am rezervat pentru perioada 20-28 decembrie 2004, iar pe 26 decembrie am organizat o ieșire pe plajele din împrejurimile Banda Aceh-ului.

Data: 15 august 2007

Domnul Gigi Becali a apelat din nou la serviciile noastre! Dupã ce doar norocul chior l-a scãpat din ghearele tsunamiului în timpul vacanței din 2004 organizate de firma noastrã, el agãțându-se de semiluna din vârful unei moschei pe care apele n-o acoperiserã în întregime, iatã cã finanțatorul Stelei ne cautã din nou serviciile! De aceasta datã ne-a solicitat un concediu în sudul Greciei, pentru care am și rezervat locuri în perioada 17-30 august. Mi-am permis sã organizez, în data de 26 august, o plimbare prin pãdurile din zonã, m-am gândit cã rãcoarea copacilor îi va prinde bine, dupã cîteva zile de plajã!

Data: 2 septembrie 2007

Incredibil, dar adevãrat! Am primit un telefon de la domnul Gigi Becali, care ne-a povestit cum a scãpat din incendiul din Grecia. Dânsul se afla într-un luminiș unde avea chilia un cãlugãr pe care l-a recompensat cu suma de 10.000 de euro pentru credința sa. Norocul a fãcut cã la fața locului se aflau și carele de reportaj a vreo 6 televiziuni, dintre care una emitea în direct! Astfel, elicopterul de salvare nu a avut probleme în a-l localiza. Avem o nouã comandã: o deplasare la Urziceni, întrucît Maybach-ul s-a stricat și dl. Becali nu are ranga la dânsul, sã-l repare. Inițial am vrut sã-l refuz, dar am verificat: la Urziceni nu existã obiective susceptibile de atac terorist, marea este destul de departe, iar canicula a trecut. Nu vãd ce dezastru ar putea sã se întâmple aici!

alexblaja

fane_casieru04.09.2007 07:16

Daca e adevarat ...mai putem spera,vorba aia..Ulciorul nu merge de multe ori la apa :biggrin:

EuroSTELIST04.09.2007 07:26

Intr-adevar, prea putini s-ar fi gandit la eventualitatea unui dezastru la Urziceni inainte de minutul '91...

olostun04.09.2007 07:41

Sperante sunt. Vor mai fi destule dezastre si cine stie.... poate scapam. Vorbind serios, nu stiu cind isi va da seama finantatorul ca nu trebuie sa se mai implice la formarea echipei. Cind vom sti sigur ca nu el a format echipa, atunci il vom putea condamna pe Hagi. Deocamdata Hagi, din Rege, a ajuns marioneta. Trist dar adevarat. Toate bune...

Roxana_2304.09.2007 08:22
Daca e adevarat ...mai putem spera,vorba aia..Ulciorul nu merge de multe ori la apa :biggrin:

:)):)) Doar ca nu e adevarat, asa ca nu mai avem de ce sa speram ..

florin_b_*04.09.2007 09:27

As vrea sa inteleg un lucru: de cand se multumeste Steaua cu un egal la Urziceni?...pentru ca asta era impresia jucatorilor..ca sunt multumiti cu un egal.

pentru a castiga campionatul trebuie sa castigam toate meciurile de acasa plus inca 8 (o victorie deja o avem la Constanta si una in ultima etapa la buzau:) ) in deplasare. In meciurile cu echipele bune/contracandidatele putem face egal si chiar sa mai pierdem in cel mai rau caz. Insa nu cred ca Urziceniul era o echipa de la care sa luam bataie...de fapt sunt sigur... si sincer e jenanta infrangerea!!!

Acu sa ne uitam: UTA Arad, Mioveni si U Cluj sunt echipele cu care va juca Steaua in urmatoarele deplasari...astept 3 victorii..in caz ca nu luam 9 pct din aceste deplasari s-a dus campionatul!!!! Nu de alta dar in retur avem deplasari la: Dinamo, Rapid, Bistrita, Otelul, Craiova, Vaslui, Iasi si Ceahlaul P Neamt iar din acestea prevad un maxim 12 puncte...

potra04.09.2007 09:41

foarte original!!!! =)))

acum serios: ce-i ce-l mai grav este ca atunci cand asta zice ca se duce undeva ca-n vacanta sau ca eventual nu se duce la meci ca e prea usor...se intampla o nenorocire!! sa taca dreaq din gura ca ne duce de rapa!! asa a facut si cu Bate..ca e sarbatoare sau nush ce era....si cu Dinamo anul trecut, el nu poate sa ia bataie ca e de Sarbatori si ne-am furat-o original....asta nu vede ca Dumnezeu il pedepseste pentru ca se faleste, se lauda pe unde apuca???daca tot e sa o dam in religie.....

Wally04.09.2007 09:50

Felicitari pentru articol!

fane_casieru04.09.2007 10:53
:)):)) Doar ca nu e adevarat, asa ca nu mai avem de ce sa speram ..

@Roxana_23 - mai devrema sau mai tarziu se va intampla ceva.Mai este o zicala care vine sa-mi intareasca speranta...Poti sa stii ?....iar daca stii....Poti fi sigur ? :laugh:

vanfootball04.09.2007 11:06

Bravo, Alex! Ne mai deconectezi de la stresul cotidian.

AndreyCor04.09.2007 11:06

mai nu va mai contraziceti aici ca daca se multumeste Steaua cu egal la Urziceni sau nu.....felicitatil pe omu asta pentru artico ca e superb eu era sa mor de ras in timp cel citeam.

FELICITARI,foarte tare frate!

st_194704.09.2007 11:22

daca o sa zica ca o sa mergem si la praga in vacantza ,o sa puna capac la toate steag3 steag3

Ovidiu_IASHI_Steaua04.09.2007 12:13

Bestial frate...in sfarsit mia rad si eu dupa ceva timp...genial..bv :D:))

Astristul04.09.2007 12:32
foarte original!!!! =)))

acum serios: ce-i ce-l mai grav este ca atunci cand asta zice ca se duce undeva ca-n vacanta sau ca eventual nu se duce la meci ca e prea usor...se intampla o nenorocire!! sa taca dreaq din gura ca ne duce de rapa!! asa a facut si cu Bate..ca e sarbatoare sau nush ce era....si cu Dinamo anul trecut, el nu poate sa ia bataie ca e de Sarbatori si ne-am furat-o original....asta nu vede ca Dumnezeu il pedepseste pentru ca se faleste, se lauda pe unde apuca???daca tot e sa o dam in religie.....

Foarte bine punctat. Din cate stiu eu mandria de sine este pacat de moarte... :mellow:

forzateaua

Il Soldatino04.09.2007 13:26

Frumos...aveam nevoie de asa ceva. Mai zambim si noi

AdrianUltras2504.09.2007 14:49

cred ca e un pic exagerat articolul

totusi, nu trebuia sa se faca glume pe seama acelor nenorociri!

revenind la Steaua, becaliii e un prost si o sa ne ducem dracului daca nu pleaca de la echipa!

Dulah04.09.2007 16:07

LOOL

Dak tot il iubeste d-zeu asa mult de ce nu se duce la El si sa ne lase pe noi in pace?

danimarcu04.09.2007 18:40

Foarte amuzant! Felicitari!

Ii propun lui Jiji ca urmatoarea vacanta sa o faca in Irak.

Poate prinde vreo torpila... :biggrin:

lupi04.09.2007 19:18
Foarte bine punctat. Din cate stiu eu mandria de sine este pacat de moarte... :mellow:

forzateaua

in Biblie scrie "mandria merge inaintea caderii"...

vlad7504.09.2007 19:21

De ce n-o fi trait latifundiarul la inceputul secolului 20?Sigur se ducea sa se relaxeze intr-un concediu prin America.La cat de ahtiat dupa opulenta este, sunt ferm convins ca rezerva jumatate din Titanic,pentru el si familia lui numeroasa.

neaalecu05.09.2007 01:57

bv Alex, esti tare frate! poate niste concedii pe la rahova sau jilava daca ii gasesti prin agentie...de acolo ii va fii greu sa scape :P

sper ca MM sa isi dea odata drumul la gura si sa ne spuna ce ascunde ciobanu' . ceva sigur e,speram sa aflam cat mai curand!

Becali,dupa mitica...la puscarie!!! steagro steagro steagro

rosualbastru05.09.2007 05:22

merita Gigi un concediu unde sa poata sa-si faca de petrecanie!

bad_joke05.09.2007 10:11

E bun articolul, numai ca ai vorbit despre Insula Sumatra si era, deci, in Indonezia si pe urma ai zis ca a vazut un petic de pamant si a coborat din turn :-??si chiar atunci avionul ar fi lovit turnul(era vorba de un tsunami in Indonezia nu de un atac terorist,in fine e foarte bun articolul, ar trebui sa faca si Mondeni din astea,sa realizeze intamplari din astea haioase decat sa bage bine cunoscutele "sedinte la stadion" cu Banel fular-campionii

Scrie romaneste. Mai usor cu fularele. Citeste regulamentul.

alexblaja05.09.2007 10:37

@bad_joke: vorbea de turnuri si avioane pentru ca povestea cum a scapat Jiji din precedenta vacanta...relata din trecut, dupa care, in acelasi mesaj, a revenit la prezent

Referitor la Mondenii, pe mine personal ma calca pe nervi emisiunea aia si nu pentru ca se ia de Becali, dar pentru ca se ia si de Banel si in emisiune apare si numele Steaua si culorile ros-albastre, extinzandu-se astfel prostia lui Jiji si asupra unor jucatori si a culorilor clubului!

MoRRano05.09.2007 13:28

Sa va zic eu ceva mai putin haios despre ingalatul si inganfatul becoli are 17% voturi pentru presedentie, ma intreb cati smintiti sunt de il voteaza nu-mi vine sa cred daca asta iese presedinte eu ma arunc de la fereastra cu el in brate :D. Foarte bun articolul mai zimbim si noi un pic dar cand deschidem ochi e dimineata patul ud si realitatea rece ne trezeste cu 2,3 poate chiar 4 perechi de palme BAFTA ECHIPEI SI LUI Hagi si smintitul asta ar trebui o data sa nu se mai vorbeasca de el nici macar parodiat sau injurat intai ''delete'' apoi ''ignore'' total steagro fular-campionii

«12»