Motto: "Am venit aici în vacanțã, este o partidã de vacanțã" - Gigi Becali, înainte de partida Unirea Urziceni - Steaua
SENZAÞIONAL! MIRACULOS! EXTRAORDINAR!
Luis Lazarus a hãcuit computerele agenției de turism prin care își face Gigi Becali vacanțele! Puteți afla acum, numai aici, la DDD (Dan Diaconescu Direct), unde și-a fãcut Gigi Becali concediul în ultimii 5 ani. Iatã câteva din notele interne ale agenției, adresate de agentul care se ocupã direct de latifundiar directorului firmei:
Data: 1 septembrie 2001
Vã aduc la cunoștințã cã domnul Gigi Becali a cumpãrat mai multe bilete, pentru el și numeroasa sa familie, pentru destinația New York. ªi-a exprimat în mod expres dorința de a vizita Turnurile Gemene. Am reușit sã fac rezervãrile pentru perioada cerutã de dumnealui, 7-12 septembrie. Am rezolvat și cu vizitarea Turnurilor, care va avea loc pe data de 11 septembrie, în jurul orei 9 am.
Data: 1 decembrie 2004
Chiar dacã azi este Ziua Naționalã a României și ar fi trebuit sã fie o zi liberã, un eveniment de maximã importanțã s-a petrecut, așa încât mi-am permis sã vã scriu urmãtoarele: domnul Gigi Becali ne-a contactat astãzi, exprimându-și dorința de a petrece Sãrbãtorile de Crãciun în insula indonezianã Sumatra, în orașul Banda Aceh. Am rãmas un pic mirat, pentru cã nu mã așteptam sã ne mai contacteze, dupã ce abia a scãpat cu bine din ultima vacanțã organizatã de noi. Dânsul a spus cã a fost mâna lui Dumnezeu, era la etajele superioare ale turnului de sud, contamplând peisajul, când a vãzut un petic gol de pãmânt chiar în mijlocul orașului și a coborât repede, intrucât voia sã îl cumpere pentru a ridica pe el o Catedralã Ortodoxã. Exact când dânsul ieșea din turn, primul avion a lovit! În fine, am rezervat pentru perioada 20-28 decembrie 2004, iar pe 26 decembrie am organizat o ieșire pe plajele din împrejurimile Banda Aceh-ului.
Data: 15 august 2007
Domnul Gigi Becali a apelat din nou la serviciile noastre! Dupã ce doar norocul chior l-a scãpat din ghearele tsunamiului în timpul vacanței din 2004 organizate de firma noastrã, el agãțându-se de semiluna din vârful unei moschei pe care apele n-o acoperiserã în întregime, iatã cã finanțatorul Stelei ne cautã din nou serviciile! De aceasta datã ne-a solicitat un concediu în sudul Greciei, pentru care am și rezervat locuri în perioada 17-30 august. Mi-am permis sã organizez, în data de 26 august, o plimbare prin pãdurile din zonã, m-am gândit cã rãcoarea copacilor îi va prinde bine, dupã cîteva zile de plajã!
Data: 2 septembrie 2007
Incredibil, dar adevãrat! Am primit un telefon de la domnul Gigi Becali, care ne-a povestit cum a scãpat din incendiul din Grecia. Dânsul se afla într-un luminiș unde avea chilia un cãlugãr pe care l-a recompensat cu suma de 10.000 de euro pentru credința sa. Norocul a fãcut cã la fața locului se aflau și carele de reportaj a vreo 6 televiziuni, dintre care una emitea în direct! Astfel, elicopterul de salvare nu a avut probleme în a-l localiza. Avem o nouã comandã: o deplasare la Urziceni, întrucît Maybach-ul s-a stricat și dl. Becali nu are ranga la dânsul, sã-l repare. Inițial am vrut sã-l refuz, dar am verificat: la Urziceni nu existã obiective susceptibile de atac terorist, marea este destul de departe, iar canicula a trecut. Nu vãd ce dezastru ar putea sã se întâmple aici!
alexblaja