FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania = Slaaaaabi rau :((

Neaga8826.03.2005 23:37

In seara asta am fost la o fata din bloc impreuna cu altzi baietzi din bloc sa ne uitam la meci ... ca ai ei, nu erau acasa ! Meciu incepea si emotziile cresteau ... mai ales la imnu' nostru .. imi tremura corpu si io spre deosebire de dragii nostri tricolori, CANTAM IMNU ! :)) POC, secunda 40 gol Olanda ... :o hmmm ... nu mai stiam ce sa zic ... l-am vazut pe Dorinel ca-i incuraja pe baietzi si mi-am zis si io la fel .. hai nu-i niik ca avem timp sa-i batem ... trec cateva minute ... nervii incordatzi la maxim : iar POC, PANA DE CURENT :)))) am iesit pe geam si am inceput sa tzip in gura mare : "baaaaaaa in mortzii vostrii astia de la renel ... noi cum ne mai uitam la meci ?" :))) ! aveam nishte nervi ... am iesit in fatza blocului .. a iesit toata lumea normal ... a scos unu un televizor afara ... cu un transformator si cu benzina ... si s-a facut acolo la mine in fatza ziceai ca e in piatza revolutziei .. :)))) ! in fine ... ! prima repriza = 0 absolut ! Vine curentu ... gata .. fiecare la casa lui ... m-am dus din nou la vecina mea sa ne uitam la meci ... ! dar faza e ca numai aveam la ce sa ma uit ... ca echipa noastra nu era pe teren ? sau era si nu prea am observat-o io ??? mi-a lasat un gust asa de amar .. :((( pacat ! mie mi-e mila cel mai mult de Pitzi ... ca i-au stricat prosti iastia de jucatori recordu de victorii la natzionala ... pana acuma n-a pierdut nici un meci oficial ... dar cu jucatori astia ... n-avea cum sa-si continue recordul .. ! cum e posibil sa intre Cristea cu 20 de minute si Bucur cu cateva minute ininte de final ... si nici unu dintre ei sa nu atinga mingea ? parca Andrei a atins-o odata ... dar si acolo cred ca din greseala ... ! Plesan ? asta mai bine se facea bucatar ... sau alta meserie .. ca treaba asta cu fotbalu' nu prea i se potriveste ... ! alerga si intra la minge ziceai ca tampit ! cel mai bun de la noi mi s-a parut Cristi Chivu ... dar cu o floare nu se face primavara ... si se vede foarte clar absentza lui Adi Mutu ... ! golu 2 ni l-au dat aia ziceai ca joc io Fifa 2005 pe calculator .. si cred ca nici io nu faceam o faza din aia ... ! s-a vazut clar valoarea noastra ... cred ca asta e MAXIMUM POSIBIL la ora asta ... ! parca mai bine jucam pe Ghencea, in mocirla, poate asa aveam si noi mai multe sanse .. macar un egal scoteam ... ca e Cristea obisnuit .. si poate-i mai sarea odata minge de o baga in atze ! slab ... slab ... slab !

dbd27.03.2005 06:19

era mai bine sa bage toata echipa Stelei si castigam ! :evil:

nu-s multumit de baieti...foarte prost meci...

Grinch27.03.2005 08:24

Sa privim partea buna a lucrurilor : dak olanda bate in cehia si noi batem TOT inclusiv la olanda jucam baraj :)

dbd27.03.2005 09:31

vise vise...in aceasta cauza si optimismul a fost invins... :cry:

adriana1528.03.2005 07:48

puteam sa dam si noi gol la o faza cand a primit Moldovan mingea (exact cum a primit-o Cristea la meciul cu valencia) numai ca ii lipsea viteza ca sa ajunga cu ea la poarta

in general nu au jucat rau dar olanda e peste noi.

(am avut mai multe ocazii de gol..........insa...)

ADRIAN PACURAR28.03.2005 09:19

Topicul acesta mai este deschis, de ce nu cititi , regulile de deschidere a subiectelor , daca s-a deschis un topic , cu un subiect , continuati va rog frumos acolo , sa discutati.