Au fost penibili tigani si caini ca de obicei
Au fost penibili tigani si caini ca de obicei
De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere
Unor cretini nu le poti cere prea mult. Asta este.
Atat ii duce capul , sper ca Gigi sa faca gazonul , si sa se mute iara nationala acasa in Ghencea.
daca am avea un TV de ultima generatie, vom impartii ecranul in doua si vom pune Steaua vs villarreal (cand nu s-a jucat!) si meciul nationalei cu olanda. ce vom constata? ca atmosfera din giulesti n-are aface cu cea ce se intampla pe stadionul nostru. ca nu degeaba, de ani de zile nationala a jucat in Ghencea.
stadionul nostru mai mereu a insemnat tot atatea succese pt tricolori si ca acei suporteri ce vin pe stadionul Steaua nu au a face cu simpatiile interne.
sa-i lasam in banca lor pe dinamovisti si rapidisti.
daca vrei sa faci pe cineva sa sufere trateaza l cu indiferenta. asa sa facem si noi cu ei.
ce vrei sa le faci ...astia sunt ...doar e scris pe numele lor : CAINI si CIORI...ciorile croncane...iar cainii latra...
prefer sa latru decat sa behai
alt dinamovist...dar se pare ca nu-i nou ...dar cred ca amutise uitandu-se la televizor cum joaca Steaua...iar acu se intoarse ...
sa-i de-a terenu' lu' Gigi sa faca gazonu' mai repede ca sa joace nationala in Templu.
dar de ce nu il da ?
prefer sa latru decat sa behai
Hai ca ai fost tare, lasa-i si pe ei mai moale, ce sa-i faci daca au parte de nea Jiji? :twisted:
Explicati-mi si mie care e problema cu cainii? V-au huiduit dinamovistii jucatorii de aur?
Au fost penibili milogi si caini ca de obicei
Si stelistii banuiesc ca au fost exemplari... De ce nu incercati si voi odata sa fiti ROMANI??? :evil:
iar incepi reddog...iti gasisi un amic ca sa nu-i spun in alt mod...si te iei de noi ...???