Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, dupa infrangerea tarzie de la Urziceni, ca nu este suparat si ca nu are ce sa le reproseze jucatorilor pentru partida slaba facuta impotriva Unirii Urziceni.
"Nu ma asteptam, dar asta-i fotbalul. Nu sunt suparat, se intampla. Cui sa reprosez? Au dat un gol in minutul 90, au avut noroc, ce sa-i faci. Am pierdut un meci, mare lucru. Nu mai am nici un stres, ne-am calificat in Liga. Trebuie sa deschidem ochii bine ca fotbalul te amendeaza, dar asta-i situatia. O sa mergem si in Liga, o sa trecem si de grupe, o sa luam si campionatul, stati linistiti. E problema pentru Steaua ca a luat bataie? Am intrat in grupe, ca trecem, ca nu trecem, asta e. O sa jucam sase meciuri cu cele mai tari echipe din lume", a spus Gigi Becali la Special.
Dupa problemele de la Dinamo, Gigi Becali crede ca Dinamo nu a iesit din lupta pentru titlu. "Era bine sa profitam de problemele de la Dinamo, dar uite ca n-am profitat. Campionatul se va juca tot intre Steaua, Dinamo si Rapid. Si cred ca si CFR Clu", a opinat Gigi Becali.