FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "Nu sunt suparat" (OLS)!

fcsteaua.ro02.09.2007 16:18

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, dupa infrangerea tarzie de la Urziceni, ca nu este suparat si ca nu are ce sa le reproseze jucatorilor pentru partida slaba facuta impotriva Unirii Urziceni.

"Nu ma asteptam, dar asta-i fotbalul. Nu sunt suparat, se intampla. Cui sa reprosez? Au dat un gol in minutul 90, au avut noroc, ce sa-i faci. Am pierdut un meci, mare lucru. Nu mai am nici un stres, ne-am calificat in Liga. Trebuie sa deschidem ochii bine ca fotbalul te amendeaza, dar asta-i situatia. O sa mergem si in Liga, o sa trecem si de grupe, o sa luam si campionatul, stati linistiti. E problema pentru Steaua ca a luat bataie? Am intrat in grupe, ca trecem, ca nu trecem, asta e. O sa jucam sase meciuri cu cele mai tari echipe din lume", a spus Gigi Becali la Special.

Dupa problemele de la Dinamo, Gigi Becali crede ca Dinamo nu a iesit din lupta pentru titlu. "Era bine sa profitam de problemele de la Dinamo, dar uite ca n-am profitat. Campionatul se va juca tot intre Steaua, Dinamo si Rapid. Si cred ca si CFR Clu", a opinat Gigi Becali.

Mi+za02.09.2007 16:24

Ciobanul e fericit ca a luat banii de pe Liga si il doare in fund de jocul echipei.

antimanelist02.09.2007 17:56
Ciobanul e fericit ca a luat banii de pe Liga si il doare in fund de jocul echipei.

banii vorbesc... eh etapa viitoare cu rapid..tre sa-i kakam

dee02.09.2007 18:06

Becali, cu superficialitatea lui caracteristica, nu e interesat de rezultatele cu asa zisele echipe mediocre, neimplicate in lupta pentru titlu.

Sa vedem ce va comenta dupa meciul cu Rapid, in cazul unui esec.

IL_Diablo02.09.2007 18:10

Bine ca nu esti suparat Becali! Lasa ca sunt eu. Tu numara banii din CL. Jalnic patron, jalnic joc. El critica echipa dupã meciul cu CFR unde parerea mea e ca trebuiau aplaudati. Azi nu e suparat avand ca motivatie meciul chinuit cu anonimii de la Bate Borisov. Ce logica feminina are. Sau ilogica.

ADI CAROL02.09.2007 23:39
CAPS, CAPS, CAPS.
Wally02.09.2007 23:48

Cu jocul asta ne clasam pe locul 5 in campionat si pe 4 in Liga(mai jos de locul 4 nu se poate ca altfel ne-am fi clasat). Noi sa fim sanatosi si banii sa vina, si apoi iar sa ne punem fularele altora la gat si sa ne milogim pentru un loc de cupa europeana...

White_R04.09.2007 12:05

Cum sa fie suparat tot ce conteaza sunt banii .E in Liga ia milioanele ce-i pasa lui de onoare, palmares ,numele Steaua .Jiji e o tarfa .M-a convins de mult timp.Daca ar ajunge in UCL de pe locul 8 pe 8 ar avea obiectiv sa termine .

MoRRano05.09.2007 08:35

Cam 2,7 milioane de euro ia ciobanul pe biletele din Liga + 8 mil. de la federatie, daca o suje omu ca el face investitie si noi suntem dobitoci si punem botu la ce aberatii si prostii poate sa zica ciobanu ne crede chiar cretini faceti si voi un calcul cati bani sunt per total si cat a cheltuit el pe o gloata de jucatori din care doar cativa au meritat banii si ce a fost mai bun sa dat afara, prostu face avere sau e constant in ce bani baga si ce scoate in nici un caz nu merge in pierdere poate sa minta oligofrenii de la 9 adica colegi lui de salon dar nu pe mine ....