FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea Urziceni - Steaua București

«12»
vanfootball02.09.2007 10:07

Fara Dica?!

PS: Mai bine fara Petrica, apararea va fi mai sigura.

Design02.09.2007 10:10

LoL da pe ce motiv la exclus din lot :angry: macar dak ar da o explicate sau ceva forzateaua

dr.adrian902.09.2007 10:22

echipa ca arata astfel

zapata

emeghara golanski rada nesu

Nicolita o.Petre Lovin Croitoru

Dica zaharia(Neaga)

Khalid02.09.2007 10:40
LoL da pe ce motiv la exclus din lot :angry: macar dak ar da o explicate sau ceva forzateaua

"A fost lasat sa se odihneasca" zise Argaseala.

dr.adrian902.09.2007 10:54

sunt curios ce va face Bogdan Stancu. daca joaca Baciu asta ne da vreo 2 bobite.

nu inteleg de ce nu il ia Steaua caci totusi Jiji vorbeste despre proiectul "Steaua-viteza luminii" si este dupa mine intre primii 3 atacanti ai Romaniei.

DelPiero1002.09.2007 11:01

Joca Baciu...nasol!Nu stiu ce sa zic,la cum jucam si tinand cont de absentele din echipa,nu ma astept la prea multe din aceasta deplasare...

vlad_cj02.09.2007 11:06

Sper si cred ca vom invinge desi lipsesc Goian si Radoi. Sper intr'un joc bun din partea Stelei, deoarece urziceniul nu e genul de echipa care sa "bage autocarul in poarta" mai ales ca joaca acasa. Forza Steaua, hai baieiti, din victorie in victorie!

Danyyelo02.09.2007 12:13

Trebuie sa batem la Uriziceni sa ii ichidem gura lu MM-ul ala ca mama satural de mizeriile lui si de srugareala lui........................Meme A FOST CEL MAI MARE SCLAV DIN ISTORIA Stelei!!Si acuma vb pe la spate!! fularsteaua2

Wally02.09.2007 12:28
depinde pe ce parte va da indicatii Petrescu sa se atace.

Daca il va vedea pe Baciu in centrul apararii va da indicatii sa atace prin centru. Prefer un cuplu Ov. Petre - Rada decat Baciu - Rada.

mache02.09.2007 12:30

1. pana nu vine o justificare oficiala (conducere, antrenor) nu are rost sa ne lamentam vizavi de neconvocarea lui P Marin

2. din pacate pentru MM stilul abordat este total stupid pentru un om care se credea mai inteligent de "El ciobandante" (loveste in Steaua si nu in patron, dar deh interesele financiare primeaza in fata principiilor)

3. meciul cu Urziceni n-o sa fie prea usor (imi aduc aminte returul trecut si mi-e frica...) dar sper sa ne impunem ca altfel si-o iau in cap ciorile...

PS: rog administratorii sa avertizeze toti agramatii si cei care au o problema cu limba romana... riscam sa ajungem de rasul lumii daca vede cineva in ce hal se exprima unii indivizi p-aici

rivelino02.09.2007 12:38

Am ajuns iar la Baciu.Nu inteleg graba cu care i-am expediat pe Iacob si Tudose la Buzau.Chiar nu se gandea nimeni ca vom fi la un moment dat in situatia asta?Situatia lui Ghionea si spatele fragil al lui Goe erau indicii suficiente.

SuperSteaua02.09.2007 12:51
1. pana nu vine o justificare oficiala (conducere, antrenor) nu are rost sa ne lamentam vizavi de neconvocarea lui P Marin

2. din pacate pentru MM stilul abordat este total stupid pentru un om care se credea mai inteligent de "El ciobandante" (loveste in Steaua si nu in patron, dar deh interesele financiare primeaza in fata principiilor)

3. meciul cu Urziceni n-o sa fie prea usor (imi aduc aminte returul trecut si mi-e frica...) dar sper sa ne impunem ca altfel si-o iau in cap ciorile...

PS: rog administratorii sa avertizeze toti agramatii si cei care au o problema cu limba romana... riscam sa ajungem de rasul lumii daca vede cineva in ce hal se exprima unii indivizi p-aici

Din pãcate, probleme cu limba românã au și cei mai mulți dintre autorii de articole de pe site.

RedStar02.09.2007 13:27

Meciul aduce de asemenea și o disputã între Steaua și echipa fostului nostru manager, Mihai Stoica. Deși declarã în stânga și-n dreapta ca este un stelist convins, singura dovadã de "stelism" a lui Mihai Stoica de pânã acum a fost acordarea a doar 250 de bilete pentru suporterii steliști, deși peluza din Urziceni încape cel puțin 600 de oameni...

1. Regulile de reciprocitate intre cluburi stabilesc ca un numar de 5% de locuri din capacitatea stadionului sa fie acordat suporterilor echipei adverse. Urziceniul are 10000 de locuri,iar 250 e nr maxim de locuri ce poate fi acordat.

2. Chiar daca se puteau da si 600 de bilete, ce legatura are stelismul cu functia lui MM de a apara interesel Urziceniului?

Danyyelo02.09.2007 13:28
Din pãcate, probleme cu limba românã au și cei mai mulți dintre autorii de articole de pe site.

Greselile se fac din greseala!!! Nu sunt analfabeti sau stiu eu ce!!!La fel si comentariile.....

Irresistible23Steaua02.09.2007 13:41

Daca tu nu ai facut niciodata nici o graseala atunci e bine ... asa e romanul tigan ... atunci cand cineva greseste repede sare la gatul lui ... penibil

MALDINI_STEAUA02.09.2007 13:43

fularsteau2 dam 2 goluri si plecam acasa linistiti :biggrin: fularsteaua2

Joint02.09.2007 15:00

nimic nou...nu jucam nimic iar Lovin si Baciu sunt titulari intr-o echipa cu pretentii de Liga Campionilor. tot inainte !

«12»