Ciobanul: Patronul cu bani, dar fara educatie. Ce preferati: banii sau educatia. Stiu ca cu totii le dorim pe ambele, dar as vrea sa vad care este cea mai dorita "calitate" la un patron al Stelei
Ciobanul: Patronul cu bani, dar fara educatie. Ce preferati: banii sau educatia. Stiu ca cu totii le dorim pe ambele, dar as vrea sa vad care este cea mai dorita "calitate" la un patron al Stelei
Avem nevoie de un patron cu bani.
Nu e vorba aici de educatie ci de minte. Problema lui Gigi nu este lipsa de educatie sau incultura, ci prostia.
Dar are bani, daca e sa ne luam dupa ce ai scris. Asta conteaza, nu? Ca imaginea voastra se duce pe apa Sambetei, te mai uiti? :wink:
auzi draga reddog, ca tot nu ne-am mai conversta noi de mult, imaginea noastra se duce pe apa sambetei in fata cui??? a vostra si a rapidistilor... hahaha....je m'en fish ,pt ca altii zic despre noi ca nu au mai vazut atmosfera ca in Ghencea decat in america de sud si ca si-ar dori asa ceva la ei pe stadion, si ne apreciaza performantele pe plan european
bine ca aveti voi imagine de hoti si de vinde-tot...
dute la un pictor ambulant, zii sa-ti faca un tablou avand drept inspiratie cuvintele astea si pune-l la cap deasupra patului cu titlu mare "imaginea lu Dinamo" :wink:
auzi draga reddog, ca tot nu ne-am mai conversta noi de mult, imaginea noastra se duce pe apa sambetei in fata cui??? a vostra si a rapidistilor... hahaha....je m'en fish ,pt ca altii zic despre noi ca nu au mai vazut atmosfera ca in Ghencea decat in america de sud si ca si-ar dori asa ceva la ei pe stadion, si ne apreciaza performantele pe plan europeanbine ca aveti voi imagine de hoti si de vinde-tot...
dute la un pictor ambulant, zii sa-ti faca un tablou avand drept inspiratie cuvintele astea si pune-l la cap deasupra patului cu titlu mare "imaginea lu Dinamo" :wink:
Tare de tot, Serbane. M-ai impresionat pana la lacrimi. :wink: Imaginea voastra cam sufera de cativa ani, cred ca ar trebui sa iei tu ceva lectii de pictura sa nu mai pierzi timpul pana gasesti un pictor adevarat. Nu conteaza cum pictezi, imaginea nu prea e relevanta.
tre sa aiba si educatie si bani...
Imaginea voastra cam sufera de cativa ani
tot nu m-ai lamurit in fata caror personaje importanate sufera imaginea noastra???
eu nu zic ca nu se duce imaginea Stelei pe apa Sambetei...inca ...
Imaginea Stelei nu poate fi stirbita de GG pentru ca nu joaca el... Tot timpul vom avea o imagine mai buna decat dinamovistii si rapidistii la un loc... Rezultatele vorbesc. Punct!
ai perfecta dreptate...caci caini isi strica singuri imaginea nu-i nevoie de un Jiji...
iar rapidishtii sunt ca un nimic asa ca rezulta : imagine Dinamo + imagine rapid = < imagine Steaua .
Reddog, noi avem un patron prost dar cu bani. Voi aveti mai multi patroni (de nu mai stie nimeni cine centreaza si cine da cu capul...), majoritata si prosti si fara bani. Sau cel mult cu bani negri sau bani publici !!!
Imaginea noastra o strica Gigi. Dar macar avem imagine... La voi nu mai e nimic de stricat. Ati distrus-o in 4 pasi:
1. Aducerea lui Borcea in conducere si prestatia ulterioara a acestuia...
2. Scanadalul U.Craiova generat de Netoiu
3. Dianmo-Foresta
4. Ceahlaul-Dinamo
Si ca un bonus putem adauga prestatiile admirabile ale lui Dinamo in Europa. In ultimii 15 de ani, Dinamo nu a jucat in Europa nici cat Steaua intr-un singur an !!!
Imaginea voastra este, in momentul de fata, Zicu: vesnic speranta, fotbalist niciodata !!!
Iar atitudinea unor suporteri dinamovisti din ultimul timp, ilustraza excelent acest lucru.