FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua in grupa H a Champions League

«12»
tosteaua31.08.2007 14:16

nu stiu cum de se face da nu-mi place grupa.... o sa fie greu de tot

Slavia ne-a capsat destul de bine acu vreo 3 ani iar sevilla in primavara...

Abia astept meciurile ... oricum tot ce vreau de la ei e sa joace fotbal

Forza Steaua!

Radoi31.08.2007 14:23

Sincer sa spun, am picat cum nu se putea mai prost. Trebuie sa fim realisti... Ne trebuie mare norc sa intram in UEFA, ca sa nu mai vorbim de trecerea de grupe!

Nu cred ca la momentul de fata avem o echipa suficient de omogena si puternica pentru a invinge colosii gen Arsenal, Sevilla si chiar Slavia. Si cu Bate Borisov ne-am chinuit...

Oricum, ramine de vazut. In fotbal se poate intimpla orice!

Hai Steaua!

Dulah31.08.2007 14:27
nu stiu cum de se face da nu-mi place grupa.... o sa fie greu de tot

Slavia ne-a capsat destul de bine acu vreo 3 ani iar sevilla in primavara...

Abia astept meciurile ... oricum tot ce vreau de la ei e sa joace fotbal

Forza Steaua!

Noi trebuie sa ne vedem de treaba ...sanse sunt ,oricum depindem f mult si de ce fac celelalte echipe ... eu sper ca arsenal sa bata sevillia si slavia tur-retur ,sa faca slavia un egal cu sevillia iar noi sa reusim sa adunam pcte pentru locul 2.

mad7931.08.2007 16:46

Dica AR TREBUI VANDUT IN IARNA.POATE IAR SE ACCIDENTEAZA SI CA SI Radoi VA VIZITA MAI DES BOLOGNA DECAT Ghencea!SI CE DACA AR FI VANDUT,LUMEA NU A INCEPUT SI NU SE VA TERMINA CU Dica!!!TREBUIE SA NE GANDIM SI LA OMUL Dica,NU DOAR SA FIM EGOISTI CA IL VREM LA Steaua pentru 10 ANI.DACA IL VRETI ASA MULT SCOATETI BANI SI DATI-I VOI SALARIU SI PRIME TIMP DE 10 ANI.LUMEA SE INVARTE SI JUCATORII SE RULEAZA.CU SIGURANTA O SA MAI FIE JUCATORI,POATE MAI BUNI CA Dica,NIMENI NU ARE UN GLOB DE CRISTAL IN CARE S GHICEASCA SI SA NE POATA SPUNE CUM STA VIITORUL,ASA CA Dica DE CE SA NU PLECE DE LA Steaua!!!

ADUCETI-MI ARGUMENTE VIABILE NU DOAR DE SUPORTERI VISATORI CARE VOR MUNAI LAPTE SI MIERE!!!

SA-L VAND SI PE Radoi DESI ACCIDENTAT CUM E NAIBA IL MAI IA!!!

SUNT STELIST,ASA CA SA NU CREDETI CA AS VREA RAUL Stelei

VALEVERDE AI VAZUT MECIUL PE NET CUM TI-AM ZIS???

Virgil31.08.2007 18:56

@ mad79

Dica a fost transferat la Steaua in iarna anului 2004. Prin urmare nu a jucat nici macar 3 ani incheiati. Eu doresc sa continue la Steaua pentru binele echipei, tu te gandesti la omul Dica, iar Becali la propriul buzunar. Nu sunt egoist pentru ca nu-l vreau pentru mine, il vreau pentru echipa si pentru binele ei.

Abramovici a oferit Barcelonei 100 milioane de euro pentru Ronaldinho, dar conducatorii Barcei nu au vrut nici sa auda.

De ce ar pleca Dica pentru doar 7 milioane? De ce vrea Becali sa vanda cei mai valorosi jucatori ai echipei? Te-ai intrebat cine ii va inlocui? Tineri talentati cumparati cu 5-700.000 de euro? Asta-i praf in ochi.

Intentia lui Becali de a vinde nu-mi miroase a bine, pentru ca o echipa nu se face de azi pe maine, iar el vorbeste de continuitate in cupele europene ceea ce inseamna desigur castigarea titlurilor viitoare de campioni sau macar clasari pe locul doi.

In sfarsit, parerea ta este rodul propriilor tale vederi si trebuie respectata. Nu si insusita.

Parerea mea e parerea mai multor suporteri fideli Stelei si e perfect justificata de dorinta de a avea un lot valoros.

axl2331.08.2007 19:09

Sper in victorie in ambele meciuri cu Slavia si cel putin un egal in celelalte. Cu 7 puncte in grupe avem fruntea sus.

Virgil31.08.2007 19:21

Bravo mosule! :biggrin: Asa te vreau. Optimist. De fapt asa ii vreau pe toti. :biggrin:

cristinelly31.08.2007 19:33
e halucinant ce citesc pe aici.

vom termina grupa cu maxim 1 pct si golaveraj in cel mai bun caz minus 10.

reveniti-va si spuneti-mi in cate faze a reusit Steaua miercuri mai mult de 3 pase consecutive?

hai pa...

Mda...sunt curios ce ai zis ca facem anul trecut cand ai vazut grupa??

oop31.08.2007 20:02

Baieti,suntem in plop...va uitati la super cupa europei?Din punctul meu de vedere cu Arsenal si Sevilla nu avem nici o sansa,tot ceea ce sper e o revansa in fata Slaviei...

Pronostic:4 puncte

endorama31.08.2007 20:03

@Virgil

scuze pentru apelativul de 'naiv' pe care l-am pus in comentariul de mai sus. nu ma referam in mod special la articlolul tau, ci in general la toti cei care dezbat cu sute de mesaje daca Sevilia e mai buna decat Arsenal sau invers, fara sa se uite mai atent unde stam noi in ecuatie.

exagerand putin, e ca si cum cei de la Ariesul Turda s-ar intreba daca e mai bine sa cada cu Dinamo sau cu Steaua in Cupa Romaniei. mie personal, mi se pare ca in momentul asta, diferenta dintre Arsenal si Sevillia e egala cu cea dintre Lyon si Real: una ne va da 4-1 in Ghencea, iar cealalta 3-0.

uite ca am divagat de la subiect... ce vroiam sa zic de fapt, e ca apreciez efortul pe care in fac administratorii si redactorii site-ului, dar de multe ori nu sunt de acord cu parerile lor.

@Roxana 23

il respect pe Hagi-jucatorul, dar mie Hagi-antrenorul si in special Hagi-omul nu-mi plac deloc. daca Hagi ar fi ramas cu titlul de 'fost jucator al Stelei' atunci ar fi ramas intotdeauna si in mintea mea cu imaginea de la CM din 1994. asa insa, treptat treptat asociez din ce in ce mai mult numele Hagi cu jocul bezmetic pe care il practicam sezonul asta, cu imbranceala de perioada preistorica facuta lui Zaharia etc.

cat despre transferuri, dupa cum mai ziceam, mie mi se pare intr-adevar o prostie din partea cuplului Becali-Hagi sa mearga in grupele Ligii bazandu-se pe grupul de mijlocasi centrali Ov. Petre - Lovin. s-au facut o multime de transferuri, dar ce folos va fi ca ii vom avea pe Badea, Neaga, Marin,de exemplu rezerve de lux si pe Lovin titular incontestabil? de ce naiba nu l-au adus pe Ljubitinovic ala imprumut daca Porumboiu era gata sa-l dea gratis pana la iarna? ce pierdeau? ca ii ridicau cota si dupa aia beneficia doar Porumboiu? pai si asa ce facem? ii ridicam cota lui Lovin? pai Lovin poate sa joace si 10 ani la rand in Liga si tot n-o sa-l ia nimeni decat daca mai joaca Becali o partida de poker si-l pierde.

eu cred ca Becali a auzit de prea multe ori declaratiile alea anoste si repetitive ale lui Hagi de dupa meciuri ca 'suntem BINE, totul e BINE, va fi BINE' si ai inceput sa creada si el ca 'totul e BINE'. he is due for a rude awakening soon....

dr.adrian931.08.2007 21:58
@ mad79

Dica a fost transferat la Steaua in iarna anului 2004. Prin urmare nu a jucat nici macar 3 ani incheiati. Eu doresc sa continue la Steaua pentru binele echipei, tu te gandesti la omul Dica, iar Becali la propriul buzunar. Nu sunt egoist pentru ca nu-l vreau pentru mine, il vreau pentru echipa si pentru binele ei.

Abramovici a oferit Barcelonei 100 milioane de euro pentru Ronaldinho, dar conducatorii Barcei nu au vrut nici sa auda.

De ce ar pleca Dica pentru doar 7 milioane? De ce vrea Becali sa vanda cei mai valorosi jucatori ai echipei? Te-ai intrebat cine ii va inlocui? Tineri talentati cumparati cu 5-700.000 de euro? Asta-i praf in ochi.

Intentia lui Becali de a vinde nu-mi miroase a bine, pentru ca o echipa nu se face de azi pe maine, iar el vorbeste de continuitate in cupele europene ceea ce inseamna desigur castigarea titlurilor viitoare de campioni sau macar clasari pe locul doi.

In sfarsit, parerea ta este rodul propriilor tale vederi si trebuie respectata. Nu si insusita.

Parerea mea e parerea mai multor suporteri fideli Stelei si e perfect justificata de dorinta de a avea un lot valoros.

Becali nu vrea sai vanda ci vrea sai motiveze pentru CL.el spera ca vor fii mai atenti si mai motivati si vor da totul din ei in CL.

parerea mea

Khalid31.08.2007 22:30

Este o grupa grea, insa nu imposibila. Daca punem in balanta cu grupa de anul precedent cu Real Madrid, O.Lyon si Dynamo Kiev, cea de anul acesta este mai usoara. Arsenal cred ca este o nuca prea tare pentru noi, Sevilla a castigat de doua ori trofeul Cupei UEFA in ultimii doi ani insa daca vom juca cu daruire pe teren putem scoate 3 puncte din "dubla" cu ei, iar Slavia o trupa tare insa cred ca e sub Steaua la toate capitolele.

P.S: Daca vom veni de la Praga cu o victorie, mizez pe 8 puncte pana la ultimul meci cu Arsenal din deplasare :biggrin: .

ultramoro01.09.2007 17:43

avem sanse pentru optimi.....

1. toate cele 4 echipe vin din preliminariile cl

2. niciuna dintre cele 4 nu este campioana in tara lor

3.Steaua este singura echipa care a castigat trofeul

4.arsenal e o echipa de pushti....dar de certa valoare

5.sevilla este cea mai puternica....dar presimt anul asta o decadere a lor

6.slavia praga.....o echipa accesibila la prima vedere...a elimitat Ajax'ul....dar cred ca ne vom impune de cel putzin odata in fatza lor

7.Steaua este o echipa in crestere din toate pnctele de vedere.....in mare foame de performantze.....cu un antrenor foarte ambitzios....si un patron de asemenea.....un lot numeros si competitiv.....care poate face fatza atat in campionat cat si in Liga.....experiantza europeana....nu am trecut niciodata de grupe in cele cinci prezentze......eu zic ca sunt sanse reale de a prinde unul din cele 2 locuri

luv_st01.09.2007 19:16

si eu sper pentru optimi

...dar nu putem compara campionatele spaniei si angl cu al Romaniei, nu vad l ce ajuta ca Steaua a castig trofeul acum 20 ani; sa lasam presimtirile si sa vedem adevarata valoare a echipelor arsenal si sevilia.

Sunt de acord ca Steaua e o echipa in crestere cu antrenor si jucatori ambitiosi si cred ca vom bate slavia si cu ajutorul lui Dumnezeu nu ne vom face de ras nici cu arsenal si sevilia

Thomasss02.09.2007 12:19

hai frate ca nimeni a jucat bine de la inceput in CL... sa fim seriosi, mai bine ne arde arsenal cu 2-0 decat sa jucam cu dacia mioveni sau Gloria Bistrita ... cand joci cu glume d-astea nu prinzi experienta, cand joci cu cei buni ... ai ceva de invatat...

Om trai si om vedea!

«12»