FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Mergem mai departe" (ProSport)!

fcsteaua.ro31.08.2007 03:53

Hagi e optimist! Sortii au plasat-o pe Steaua într-o grupa accesibila.

"Putem trece de grupe si sa mergem mai departe. Trebuie sa fim optimisti. Mereu am avut curaj si încredere. Atât Arsenal, cât si Slavia Praga sunt valoroase. Prima e o formatie care a investit mult în tineri, dar si-a vândut cel mai important jucator, Henry. Totusi, englezii au experienta de partea lor, fiindca acum un an si jumatate au ajuns în finala Champions League. Slavia a eliminat-o pe celebra Ajax, iar Sevilla este cea mai în forma echipa din Europa, si cu asta am spus totul", a declarat Hagi imediat dupa tragerea la sorti.

Tehnicianul bucurestenilor a recunoscut ca va fi greu ca Steaua sa ajunga în primavara europeana, însa acest obiectiv nu este imposibil de realizat daca ros-albastrii nu vor mai pierde fotbalisti din cauza accidentarilor.

"In fotbal e bine sa nu fi favorit, pentru ca astfel n-o sa ai parte de presiune. Steaua va fi outsider în confruntarile cu Arsenal si Sevilla, ceea ce e un avantaj pentru noi. Baietii mi-au dat încredere prin ceea ce au aratat în ultimele doua luni. Trebuie sa ma bazez pe toata echipa. Despre Mirel, nu stiu cât de grava e problema lui. Poate lipsi trei, patru, cinci luni. Dar încerc sa fiu pozitiv si ma gândesc la revenirile lui Iacob, Badea si Cristocea. De asemenea, sper ca Goian sa nu mai pateasca nimic", a spus "Regele".

Hagi a dezvaluit ca nu si-l mai doreste pe Camus. "Sunt multumit de lotul actual. Nu mi-l mai doresc pe Camus. El a zis ca vine la Steaua doar daca intram în grupe, dar eu acum nu am nevoie de el", a încheiat tehnicianul formatiei din Ghencea.

endorama31.08.2007 06:08

<<Hagi a dezvaluit ca nu si-l mai doreste pe Camus. "Sunt multumit de lotul actual. Nu mi-l mai doresc pe Camus. El a zis ca vine la Steaua doar daca intram în grupe, dar eu acum nu am nevoie de el", a încheiat tehnicianul formatiei din Ghencea. >>

esti prost!

glow31.08.2007 06:22

E o grupa grea, din care sper ca vom reusi sa iesim, macar pe 3, in privinta lui Camus, nu stiu daca atitudinea orgolioasa a lui Hagi ne prinde bine, cred ca era bun la echipa, dar ne descurcam cu ce avem... Poate avem noroc si mergem sa ne intalnim si cu Barca dar mai in primavara....

forzateaua

ann31.08.2007 06:25

daca puteau sa puna mana pe camus era bine sa o faca. normal ca omul vrea sa joace in Liga , ca doar n-o veni sa joace cu mioveni . de ce nu a mers Hagi la Vaslui si sa ii duca de la retrogradare pe primul loc , deci si el a venit cand terenul pentru UCL era pregatit .e tare orgolios Hagi asta .of....

Virgil31.08.2007 06:33

@ ann

Camus, daca si-a dorit sa joace in Liga Campionilor, ar fi trebuit sa aiba elementarul bun simt sa ajute Steaua in meciurile preliminare. Presupunand ca ar veni acum, vrand nevrand ar juca si cu Dacia Mioveni...

@ endorama

Esti complet detasat de ceea ce se intampla la si cu Steaua. Rugamintea ar fi sa nu mai arunci cu "naiv" si cu "prost" din toata inima. O minima decenta ar trebuie sa te traga de maneca atunci cand incerci sa etichetezi pe cineva la modul negativ.

potra31.08.2007 06:36

in primul paragraf Hagi se cam contrazice....prima oara zice ca e o grupa accesibila si apoi insira toate "calitatile" celorlalte. sa speram ca are dreptate desi mie mi-e tare frica de sevilla si aresenal....chiar si fara francez ramane o echipa tare! :( consider ca de slavia putem sa trecem.

nemilosul31.08.2007 06:38
<<Hagi a dezvaluit ca nu si-l mai doreste pe Camus. "Sunt multumit de lotul actual. Nu mi-l mai doresc pe Camus. El a zis ca vine la Steaua doar daca intram în grupe, dar eu acum nu am nevoie de el", a încheiat tehnicianul formatiei din Ghencea. >>

esti prost!

foarte bine a facut Hagi

i-am dat si salariu ,posibilitatea de a juca in Liga,un loc de titular etc si tot zicea ca el vrea la o echipa mare

pai atunci sa se duca in plm la o echipa mare si sa ne lase in lovinu nostru

endorama31.08.2007 07:42

nu sunt de acord cu tine, dar trebuie sa recunosc ca fraza asta m-a distrat la culme....

Azazello31.08.2007 09:40

esti prost!

Endorama, eu - si cred ca zeci de alti suporteri - asteapta scuzele tale, pentru afrontul adus lui Gica Hagi.

Bravo Gica ! Nu avem nevoie de acest fel de oameni - genul profitor! - Camus daca vroia sa vina - trebuia sa o faca de la inceput, sa puna umarul si sa contribuie la calificare. Nu direct la rezultat, pe munca baietilor. (asta e mentalitate caineasca ).

Irresistible23Steaua31.08.2007 10:27

Bravo Hagi pentru treaba cu Camus ... Nu e normal ca jucatori ca Dica sa puna osul la calificarea Stelei si acest jucator sa vina si doar sa joace in Champions League, face 4 meciuri bune si dupa se transfera la o echipa mare... Camus nu venea sa ajute Steaua ci sa se ajute pe el, sa ajunga la o echipa mai mare... Daca ar fi vrut, ar fi venit inainte de meciu cu Zaglebie ... Respect Hagi !!

kosm1n31.08.2007 10:28
foarte bine a facut Hagi

i-am dat si salariu ,posibilitatea de a juca in Liga,un loc de titular etc si tot zicea ca el vrea la o echipa mare

bravo ai pus punctul pe i. Daca pentru el Steaua nu e echipa mare atunci sa astepte sal ia Real Madrid:)))))))))))))))

st19raul31.08.2007 12:11

hai sa fim seriosi de cand a devenit camus asta o tema de discutie..pentru faza ca nu a venit de la inceput la Steaua si a pus conditii eu nu-l mai vreau plus ca se pot gasi alti jucatori de cel putin aceiasi valoare cu camus si care ar veni cu mai mult drag la Steaua

in ce priveste grupa...e o grupa accesibila din care avem speranta ca o sa reusim sa trecem mai departe in UCL

milovan djilas31.08.2007 16:50

Lasati, baieti, ce daca nu-l mai luam la echipa pe Camus?

Poate-i aducem pe Proust si Sartre :rolleyes:

endorama31.08.2007 20:38
Endorama, eu - si cred ca zeci de alti suporteri - asteapta scuzele tale, pentru afrontul adus lui Gica Hagi.

pai mai inainte sa-l aud pe Hagi ca isi cere scuze fata de umilirea facuta lui Zaharia in meciul cu Clujul. mai ales ca Zaharia n-avea nici o vina, pe cand Hagi chiar nu stie ce vorbeste daca el percepe ca ar fi inghesuiala la mijlocul terenului in lotul Stelei.