Hagi e optimist! Sortii au plasat-o pe Steaua într-o grupa accesibila.
"Putem trece de grupe si sa mergem mai departe. Trebuie sa fim optimisti. Mereu am avut curaj si încredere. Atât Arsenal, cât si Slavia Praga sunt valoroase. Prima e o formatie care a investit mult în tineri, dar si-a vândut cel mai important jucator, Henry. Totusi, englezii au experienta de partea lor, fiindca acum un an si jumatate au ajuns în finala Champions League. Slavia a eliminat-o pe celebra Ajax, iar Sevilla este cea mai în forma echipa din Europa, si cu asta am spus totul", a declarat Hagi imediat dupa tragerea la sorti.
Tehnicianul bucurestenilor a recunoscut ca va fi greu ca Steaua sa ajunga în primavara europeana, însa acest obiectiv nu este imposibil de realizat daca ros-albastrii nu vor mai pierde fotbalisti din cauza accidentarilor.
"In fotbal e bine sa nu fi favorit, pentru ca astfel n-o sa ai parte de presiune. Steaua va fi outsider în confruntarile cu Arsenal si Sevilla, ceea ce e un avantaj pentru noi. Baietii mi-au dat încredere prin ceea ce au aratat în ultimele doua luni. Trebuie sa ma bazez pe toata echipa. Despre Mirel, nu stiu cât de grava e problema lui. Poate lipsi trei, patru, cinci luni. Dar încerc sa fiu pozitiv si ma gândesc la revenirile lui Iacob, Badea si Cristocea. De asemenea, sper ca Goian sa nu mai pateasca nimic", a spus "Regele".
Hagi a dezvaluit ca nu si-l mai doreste pe Camus. "Sunt multumit de lotul actual. Nu mi-l mai doresc pe Camus. El a zis ca vine la Steaua doar daca intram în grupe, dar eu acum nu am nevoie de el", a încheiat tehnicianul formatiei din Ghencea.