FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mirel Rãdoi va fi indisponibil între trei și cinci luni (OLS)!

fcsteaua.ro30.08.2007 02:32

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat, miercuri, cã jucãtorul Mirel Rãdoi va fi indisponibil între trei și cinci luni, în urma accidentãrii suferite la genunchiul stâng, la meciul amical România - Turcia, fundașul fiind "o mare pierdere pentru Steaua".

"Pãcat de Rãdoi, a fost la lotul național și mi-a venit accidentat. L-am pierdut pentru trei, patru, cinci luni, este o pierdere mare", a spus Hagi.

Totuși, tehnicianul a menționat cã nu știe dacã se vor face noi achiziții: "Stãm bine ca lot, dar vom vedea dacã mai avem nevoie de cineva. Nicolae Dicã este un jucãtor special".

Rãdoi a fost prezent la meciul din aceastã searã, pe care l-a urmãrit de la intrarea în tunelul ce duce la vestiare.

w3bmaster30.08.2007 02:38

Off doamne cred ca e in pericol sa isi incheie cariera ....

Pacat nu il vad sa isi mai revina vreodata acel genunchi e praf .....

balanta30.08.2007 07:42

Se spune ca trebuie sa ai grijã ce-ti dorești pentru ca s-ar putea sa ti se întâmple.

Acum doua trei zile nu mai aveam loc de înjurãturi pe site la adresa lui Radoi. Acum in loc de un cuplu Radoi – Plesan la închidere, vom juca cu Ov. Petre – Lovin. Cred ca șansele noaste in CL cu împiedicații astia doi sunt foarte mici.

lavy_steaua30.08.2007 08:35
Se spune ca trebuie sa ai grijã ce-ti dorești pentru ca s-ar putea sa ti se întâmple.

Acum doua trei zile nu mai aveam loc de înjurãturi pe site la adresa lui Radoi. Acum in loc de un cuplu Radoi – Plesan la închidere, vom juca cu Ov. Petre – Lovin. Cred ca șansele noaste in CL cu împiedicații astia doi sunt foarte mici.

mai nu trebuie sa disperam acuma dar aveti dreptate aicii cu Radoi..nu cred ca mai rezista mult genunchiul lui ..dar riscul meseriei unde duce??acuma trebuie sa ne indreptam in CL cu ce a mai ramas.. sii mei spuneti-mi si mie Becali vrea sa-l dea p Dica..:( eu nu vreau ca e prea valoros..cel putin dupa CL sa-l pastram...chiar dak e el mai lenes asa.. dar cand isi pune cva in cap da o centrare si apoi gol..are multi asi in maneca.....foarte bun zapata..sa nu-l prind p Becali ca-l da...ca aici.. nu e nik de discutie.. e d nota 10 baiatu.. inca 2-3 luni cu asda performanta si va ajunge ca hamutovsky sau dukadam poate mai sus cn stie.. doresc mult succes in performantele lui:) si nu numai lui tuturor jucatorilor..

ana_stelista30.08.2007 09:35

Din cate stiu eu Ra2 a fost operat anul trecut, la meniscul genunchiului drept....iar acuma are probleme cu stangul...In orice caz eu cred ca ne va lipsi si cred ca merita sa joace si el in grupe...... forzateaua

FORZA Dica!!!!!!!!

zipper30.08.2007 10:52

Balanta tata esti depasit rau de tot; si ca mentalitate, si in ce priveste atitudinea ta fata de jucatorii echipei, probabil si ca varsta... Ov. Petre aseara a fost unul din cei mai buni jucatori- nu o spun eu ci "amatori" precum Ienei sau Balint...

clody30.08.2007 11:22

fularsteau2 oricum si fara Radoi Steaua are valoare asa ca Forza Steaua pana la moarte si dincolo de ea

bodanelu30.08.2007 11:24
Balanta tata esti depasit rau de tot; si ca mentalitate, si in ce priveste atitudinea ta fata de jucatorii echipei, probabil si ca varsta... Ov. Petre aseara a fost unul din cei mai buni jucatori- nu o spun eu ci "amatori" precum Ienei sau Balint...

iti dau dreptate. Ov. Petre a fost unul dintre cei mai buni jucatori aseara

Fan_Piturca30.08.2007 11:24

Tot raul sper bine, mereu a ratat meciuri importante din cauza accidentarilor. Dat fiind patul ca anul asta vom trece de grupe va avea timp sa joace in C.L.

Sa speram ca ne mai vin jucatori si ca Dica nu va pleca. Abia astept sa-l Vad pe Emegara jucand, nesu mi-a dat emotii aseara.

Trebuie remarcat faptul ca Bate nu e deloc o schipa slaba, cu siguranta ar fi defilat cu "rivalii" nostri din campoinat, indiferent de care dintre ei.

Forza Steaua!

Azazello30.08.2007 11:48

Imi pare foarte rau de Radoi. Mare mare pacat. Dar nu mi se pare firesc sa jignesti jucatorii ceilalti. De bine de rau sunt ai nostri si chiar nu au jucat rau.

In rest numai bine.

lavy_steaua30.08.2007 13:52

nu numai ov Petre a fost bun.... o gramada d sanse a avut Nicolita ov Petre mi-a plkt atunci c gol putea s dea:)..mai toti jucatorii au fost buni...portarul nostru are valoare.. nu degeaba l-am luat:)...dar sper s nu clacheze ...:) s fie asa in continuare;):*:*:* forzateaua

jenelutz31.08.2007 06:58

Poate e timpul unui nou capitan poate e timpul sa se schimbe strategia daca roadoi nu va mai juca atunci imi pare sincer rau pentru el da cred ca sigur va aparea un alt jucator la fel sau mai bun ca Radoi Steaua are sanse in cl mici dar sunt si sincer eu vad in bicfalvi un adevarat stapin la mijlocul terenului in vreo 2 ani oricum si acum joaca bine Steaua se va califica dacanoi suporteri vom fi alaturi de ea Steaua va iesi din grupe dar sa fim suporteri adevaratzi sa nu mai ne batem la stadion