Sunt feeeeeeeeeeeeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
muuuuuuuuuuuuuutzuuuuuuuuuuuumeeeeeeeeeeeeeeeescpoooooooootaaaaaaaiiiiiiiiiiiiii
iiiiii !
Se apropie ora de incepere a partidei Dinamo-Lazio si atmosfera din casa este tensionata.Doua TV.de rezerva,masa plina cu alune semintze si alte alea necesare unei bune vizionari a meciului,frigiderul ticsit cu sticle de bere,soacra-mea in fotoliu pe perpendiculara TV.in stanga ei nevasta-mea ,eu in dreapta pe un taburet iar in stanga mea socra-miu care se chinuie sa-si fixeze proteza.Vreau sa va spun ca totzi sunt latrai si toate incercarile mele de a ma fofila au dat gres.Incepe meciul si javrele parca sunt singure pe teren.Sar dopurile de la sticlele de bere,socru goleste sticla dupa sticla si urla ca apucatzii,soacra clefaie la alune ca o presa de ulei,iar nevasta decojeste la semintze mai van ca o masina de decorticat.Min.27 inscrie Bratu.Socruincepe un ,,aaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu.hic hic hic .Si pauza.Isi inghitzise proteza.Ma reped la el sa-l ajut,dar soacra-mea ma trage in jos,,lasa-ldracu ma ca ne ocupam de el cand se termina.Stai jos ca nu vad meciul."Javrele zburda pe teren,socru se invinetzeste,soacra da pe gat o sticla de bere,nevasta imi face ,,sac,sac!",iar eu musc un capac de bere sa nu explodez de nervi.Minutul 46,penalty si 1-1.Soacra imi trage una pe sub coaste ca am cobit,nevasta-mea pleaca sa faca baie.Italienii joaca din ce in ce mai bine si in gand ma rog la D-zeu sa ma razbune.Cred ca am o coasta rupta.Minutul 65 si ruga imi este ascultata:1-2.Liniste langa mine.Ma uit si o vad pe soacra-mea alba-alba de tot si-i tremura usor un deget.Ii iau pulsul si...nimic.Lasa zic ma ocup de ea dupa ce se termina meciul.Italienii jucau prea frumos si nu vroiam sa pierd asa meci.Minutul 65,1-3.Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! ,,Ce se intampla ?"-striga nevasta-mea din baie.,,A murit ma-ta!"-strig eu.POC ! Un pocnet surd din baie si....liniste.Se termina meciul si parca unele nevoi ma indemnau la toaleta.Intru in baie si,nevasta-mea zacea intr-o balta de sange.O taietura imensa la tampla stanga inca mai sangera.(Cand am auzit eu busitura aceea ,ea calcase pe sapun si in cadera s-a lovit cu capul de chiuveta.)
Acum sunt intr-adevar fericit ! Am scapat de cele trei cosmaruri de langa mine si maine seara la meciul cu Bate Borisov ma voi manifesta in voie.Daca mai gasesc bilet voi merge chiar la stadion.
Voi avea si cheltuieli.Va inchipuitzi ce inseamna sa suportzi trei inmormantari deodata? Dar am gasit ! Voi face inmormantarile cu dar si poate scot si ceva in plus sa donez ceva si javrelor sa aiba si ei de-o bere cand se vor uita la Steaua jucand in grupele C.L.!
Merita nu ? Ca datorita lor sunt fericit acum !