Pâna când nu va reveni în România si pâna când nu va avea o discutie cu Ciobanul,Walter a declarat ca nu va mai deschide gura.Referitor la afirmatia lui Becali ca se va implica în alcatuirea formatiei,il allenatore a avut o replica taioasa."Daca deschid eu gura,iese scandal mare" a spus.
Se spune ca Zenga va reveni în România mâine seara si ca cel mai târziu luni,va avea o discutie cu patronul sau.Daca nu vor ajunge la o întelegere care sa conserve drepturile sale intangibile,probabil ca Zenga va dezvalui lucrurile urâte petrecute în Ghencea,de la venirea sa si pâna în prezent,zice Gazeta Sporturilor.
Zenga poate dezvalui ca :
-pe toata durata turului s-au facut presiuni asupra sa ca A.Cristea sa joace titular.
-dupa meciul cu Valencia,nu toti jucatorii au primit integral cei 20.000 $ promisi.Printre cei care nu au fost omisi s-au numarat Radoi si Cristea.Dumitru a primit mai multi bani decât cei care au jucat.
-s-a simtit deranjat de faptul ca a cazut la mijloc în scandalul declansat dupa plecarea lui Neaga.El îl anuntase cu o zi înainte ca Neaga nu va juca,iar Gigi a spus ca habar nu avea ca Rica nu va juca,stârnind isteria suporterilor.
-atunci când i-a solicit aducerea lui Mitrovici si Caramarin în Ghencea,Becali i-a raspuns :"Nu aduc pe cine vrei tu,acum stiu si eu fotbal".Si i-a adus pe Baciu,Lovin si Ciocoiu.
-probabil si altele.