FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zenga : "Daca deschid gura iese scandal mare".

Virgil25.03.2005 05:57

Pâna când nu va reveni în România si pâna când nu va avea o discutie cu Ciobanul,Walter a declarat ca nu va mai deschide gura.Referitor la afirmatia lui Becali ca se va implica în alcatuirea formatiei,il allenatore a avut o replica taioasa."Daca deschid eu gura,iese scandal mare" a spus.

Se spune ca Zenga va reveni în România mâine seara si ca cel mai târziu luni,va avea o discutie cu patronul sau.Daca nu vor ajunge la o întelegere care sa conserve drepturile sale intangibile,probabil ca Zenga va dezvalui lucrurile urâte petrecute în Ghencea,de la venirea sa si pâna în prezent,zice Gazeta Sporturilor.

Zenga poate dezvalui ca :

-pe toata durata turului s-au facut presiuni asupra sa ca A.Cristea sa joace titular.

-dupa meciul cu Valencia,nu toti jucatorii au primit integral cei 20.000 $ promisi.Printre cei care nu au fost omisi s-au numarat Radoi si Cristea.Dumitru a primit mai multi bani decât cei care au jucat.

-s-a simtit deranjat de faptul ca a cazut la mijloc în scandalul declansat dupa plecarea lui Neaga.El îl anuntase cu o zi înainte ca Neaga nu va juca,iar Gigi a spus ca habar nu avea ca Rica nu va juca,stârnind isteria suporterilor.

-atunci când i-a solicit aducerea lui Mitrovici si Caramarin în Ghencea,Becali i-a raspuns :"Nu aduc pe cine vrei tu,acum stiu si eu fotbal".Si i-a adus pe Baciu,Lovin si Ciocoiu.

-probabil si altele.

sorin_77725.03.2005 06:50

Indiferent cum se vor aseza lucrurile Zenga va castiga prin decizia pe care o va lua... Chiar daca pleaca castiga RESPECT stelist, chiar daca sta castiga respect de la GG... Si GG ar avea mai mult de castigat daca Zenga ar ramane pentru ca si-ar atrage mai multe simpatii ale sustinatorilor lui Zenga...

PS: Daca Dumitru ar fi luat mai multi bani dupa meciul cu Valencia decat un jucator ca Lovin care a si jucat si a si marcat din penalty atunci eu sunt de parere ca ar fi trebuit sa ii imparta la cei care au primit mai putin si care au jucat... Ar fi un gest plin de respect fata de colegi... Castigurile nemeritate iti pierd din calitate... dar nu pot sa cred o asa grosolanie...

ADRIAN PACURAR25.03.2005 09:13

Sper sa ramana , daca pleaca s-ar putea sa se iste alte scandaluri si nu cred ca va fi bine pentru noi , noi avem nevoie de liniste , avem nevoie de cat mai multa liniste , poate asa vom reusi sa castigam titlul.

Adi25.03.2005 11:29

Am eu asa o impresie ca GG nu investeste la Steaua, el SPALA BANI la Steaua-prea mult striga el ca investeste in Steaua, investeste in Rominina, nu face ca altii care isi baga banii in bancile elvetiene- e ceva in neregula cu GG si cu banii lui la Steaua si Zenga a aflat de ce se intimpla si de aici s-ar putea isca scandalul. Parerea mea. As vrea sa gresesc, dar imi pare mie ca nu sunt departe de adevar.

sorin_77725.03.2005 14:44
Am eu asa o impresie ca GG nu investeste la Steaua, el SPALA BANI la Steaua-prea mult striga el ca investeste in Steaua, investeste in Rominina, nu face ca altii care isi baga banii in bancile elvetiene- e ceva in neregula cu GG si cu banii lui la Steaua si Zenga a aflat de ce se intimpla si de aici s-ar putea isca scandalul. Parerea mea. As vrea sa gresesc, dar imi pare mie ca nu sunt departe de adevar.

Indiferent ce s-ar intampla dar Zenga nu ar spune asa ceva... Avem un antrenor de mare caracter... Nu asta ar spune... Pentru ca ar trebui sa fie acuzat imediat de calomnie si asa trebuie sa aduca dovezi CLARE... Probleme legate de echipa, DA ar spune dar si aici am rezerve...

dbd25.03.2005 14:54

orice ar fi Zenga are dreptate din toate privintele...si face bine ca nu-si deschide gura ...ca poate n-o fi momentul potrivit...