FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali între bruta si binefacator.

Virgil24.03.2005 15:17

Pentru ca site-ul suporterilor FC Steaua nu este neaparat un site îndreptat împotriva lui Becali,am sa scriu urmatoarele rânduri sintetizate dintr-un articol publicat azi în Gazeta Sporturilor.

Bruta si binefacator se intituleaza si se spune,dupa ce nu uita sa aminteasca cele doua palme date lui Malonga,mâna pusa în gâtul lui C.T.Popescu,numeroasele expresii becalisciene,etc.,ca în jurul orei 7,un tânar de 25 de ani din Câmpina,s-a cocotat în vârful unei macarale si a amenintat ca se arunca în gol.Desi politistii sectiei 18 au venit imediat la fata locului si l-au somat sa coboare,acesta le-a aruncat un biletel pe care era scris:"Trebuie sa vorbesc cu Ciobanul.Numai el ma poate ajuta".Patronul Stelei a fost anuntat si dupa prânz s-a prezentat pe santier la volanul Maybach-ului sau.Tânarul s-a dat imediat jos si s-a aruncat în bratele lui Becali,care l-a salvat de amenda Politiei,l-a urcat în masina,l-a dus la Marriott si i-a dat sa mânânce la unul dintre restaurantele din incinta.

Dupa ce i-a explicat ca e disperat ca nu are casa, ca are sotie si copil si câstiga numai 2.900.000 lei/luna,Becali impresionat a trimis câtiva oameni de încredere în Câmpina,i-a închiriat lui Mugurel Habur un apartament de doua camere,platind chiria în avans pe un an de zile si i-a dat tânarului si ceva bani.

Un subcomisar al sectiei 18 Politie a declarat ca nu au reusit sa-l dea jos de pe macara pe acel tânar în nici-un chip.El o tinea pe a lui,ca numai Ciobanul îl poate salva.Prima data a crezut ca e nebun,dar când patronul Stelei a ajuns,parca L-a vazut pe Dumnezeu si a coborât imediat.

Dincolo de comportamentul sau de jungla,patronul Stelei este o persoana sensibila atunci când vine vorba de oameni nevoiasi,conchide autorul

ADRIAN PACURAR24.03.2005 15:31
Pentru ca site-ul suporterilor FC Steaua nu este neaparat un site îndreptat împotriva lui Becali,am sa scriu urmatoarele rânduri sintetizate dintr-un articol publicat azi în Gazeta Sporturilor.

Bruta si binefacator se intituleaza  si se spune,dupa ce nu uita sa aminteasca cele doua palme date lui Malonga,mâna pusa în gâtul lui C.T.Popescu,numeroasele expresii becalisciene,etc.,ca în jurul orei 7,un tânar de 25 de ani din Câmpina,s-a cocotat în vârful unei macarale si a amenintat ca se arunca în gol.Desi politistii sectiei 18 au venit imediat la fata locului si l-au somat sa coboare,acesta le-a aruncat un biletel pe care era scris:"Trebuie sa vorbesc cu Ciobanul.Numai el ma poate ajuta".Patronul Stelei a fost anuntat si dupa prânz s-a prezentat pe santier la volanul Maybach-ului sau.Tânarul s-a dat imediat jos si s-a aruncat în bratele lui Becali,care l-a salvat de amenda Politiei,l-a urcat în masina,l-a dus la Marriott si i-a dat sa mânânce la unul dintre restaurantele din incinta.

Dupa ce i-a explicat ca e disperat ca nu are casa, ca are sotie si copil si câstiga numai 2.900.000 lei/luna,Becali impresionat a trimis câtiva oameni de încredere în Câmpina,i-a închiriat lui Mugurel Habur un apartament de doua camere,platind chiria în avans pe un an de zile si i-a dat tânarului si ceva bani.

Un subcomisar al sectiei 18 Politie a declarat ca nu au reusit sa-l dea jos de pe macara pe acel tânar în nici-un chip.El o tinea pe a lui,ca numai Ciobanul îl poate salva.Prima data a crezut ca e nebun,dar când patronul Stelei a ajuns,parca L-a vazut pe Dumnezeu si a coborât imediat.

Dincolo de comportamentul sau de jungla,patronul Stelei este o persoana sensibila atunci când vine vorba de oameni nevoiasi,conchide autorul

, perfect de acord , sa stii ca ma gandeam si eu sa preiau acest articol , da Gigi are si multe parti bune , e darnic si tine la oameni , dar gura lui mare . Ce sa faci cu rele si cu bune , deocamdata e al nostru.
George Stan24.03.2005 17:01

Eu m-as fi gandit ce s-ar fi intamplat cu saracul om de pe macara daca nu era si presa prin zona...

Virgil25.03.2005 06:36

Crezi ca Gigi l-ar fi lasat pe bietul om sa moara?

Orice scenariu e posibil.

Eu de pilda m-am gândit ca treaba a fost aranjata,ca sa-si faca el popularitate.Prea s-au întâmplat toate repede.

Pe de alta parte,stiind ca a facut atâtea donatii bisericilor,a ajutat foarte multi oameni nevoiasi,înclin sa cred ca totul a fost real.

Poti sa spui orice despre Gigi,dar ca nu-i slobod la punga,ca nu e saritor în astfel de situatii,nu.

Asta însa nu are nici o legatura cu nemultumirea pe care o provoaca deseori suporterilor Stelei.

Sunt lucruri total diferite.Doua lucruri care "se judeca" separat.

dbd25.03.2005 14:45

dar ganditiva voi ce faceau ingerii surprizelor de la surprie surprize daca nu era jij...caci jumatate din actiunile lor deschid usha biroului lui nea Jiji ...si spun : ne dati ban pentru cutarescu...iar Jiji raspunde afirmativ...chiar este un om sensibil crestin si darnic,,,

dany_el23.06.2005 14:50

Numele Becali deja poate va produce ceva senzatii neplacute.Mie deja imi provoaca greata.De ce peste tot Becali?Alti oameni care fac bine cu adevarat,nu numai in fotbal,de ce nu apar in presa si media?Reprezinta oare Ciobanul numele pe care-l poarta acesasta echipa pe care noi o iubim?Cu comportamentul sau mitocanesc si cu aroganta gratuita pe care o afiseaza , Ciobanul nu poate reprezenta din Steaua decat maxim aceasta perioada rusinoasa in care toti refuza , toti blameaza si toti privesc echipa cu nesiguranta zile de maine , pe care desigur , opoate garanta numai Gigi.Rusinos,scandalos...ca nimeni nu salveza Steaua pana nu devine o oita cuminte undeva alaturi,fereasca Dumnezea, de U.Craiova.

Asadar dragi Stelisti adevarati,salvati Steaua! :x

bstelian18.07.2005 07:19

Il cunosc foarte bine pe Ciobanul din ani'80. Ii cunosc caracterul,atat cel manifestat public cat si maniera cum se comporta de fel in viata privata,si va garantez ca este un om deosebit de cinstit si de un suflet deschis,poate prea deschis pentru o lume atat de introvertita si complexa in care ne aflam,el ar trebui sa iasa mai putin In fata,asa cum face Copos la Rapid,este adevarat insa ca Ciobanul baga cei mai multi bani in fotbal in Romania.Sintagma"SINGUR INPOTRIVA TUTUROR"folosit adesea de Ciobanul nu este un slogan, folosit doar pentru a se apara de anumite acuzatii, in fata suporterilor Stelei ,pentru a justifica usuara cadere a Stelei pe final de campionat,ci este un adevar clar care se vede de la 2000 km distanta(locuesc la Mink In Belarus).Faptul ca investeste de unul singur asta confirma sintagma "singur inpotriva tuturor"ca fiind justificata,retul se Intelege de la sine.El pune foate mult suflet la echipa si asta mi-am dat seama si cand a fost cu echipa aici la Minsk in 2003 cand a jucat in Cupa UEFA,in turul-I-inpotriva lu FC Grodno din Belarus si resultatul final de 1-1 nu la multumit pe Ciobanul era extrem de Ingandurat,iar atunci cand cei de la Antena 1 au incercat sa-i smulga o declaratie Ciobanul lea spus"NU ACUM VA ROG ,NU VEDETI IN CE FEL AU JUCAT, CE SA VA SPUN ,VA ASTPT LA Bucuresti SI O DAU DECLARATI DUPA CE AM SA FAC O ANALISA CU ANTRENORUL Piturca DESPRE SLABA EVOLUTIE IN ACEST MECI,1-1 MA NEMULTUMESTE" si ATINCI mi-am dat seama ca Steaua a Incaput pe maini foarte bune.

SFAT PENTRU SUPORTERI;Sprijinitil pe Ciobanul cu toata forta,si nu veti regreta pentru ca are un suflet de AUR.De la Valentin Ceausescu Incoace nimeni nu a mai pus atata energie bani si suflet la aceasta echipa.Ganditiva daca Ciobanul pleaca cine vine??????????????????????

SFAT PENTRU Ciobanul:Sa sanctineze aspru pe orcine din conducera Stelei care prin declaratii sau camportament Intineasa culorile si prestigiul Stelei.Si f.f.f.f.important sa nu dezbine suporterii Stelei,pentru ca superterii Stelei sunt o entitate imensa,sensibila,si cu un caracter puternic dar usor influentabil de rezultate sau de comportamentul celor din conducere(vezi MM Stoica cand a lovit un suporter).

I-mi permit sa mai dau un sfat pentru Gigi Bicali,sa-si ia un partener in calitate de investitor strategic din Est(Rusia sau Ukraina),acolo sunt destui oameni de afaceri dispusi sa investeasca in fotbal,iar daca sar gasi un astfel de investitor Sintagma "SINGUR INPOTRIVA TUTUROR"va ramane istorie.

Din Minsk-Republica Belarus

Stelian Robert Botogan

n***@***

reddog18.07.2005 21:57

Minunat! Fantastic! Superb! Dl. BStelian s-a gasit cui sa-i ridice statuie... O fi el om "bun", dar chiar asa? "Singur impotriva tuturor"? Asta nu e o sintagma marca Becali Gigi, a mai fost folosita si de reprezentanti ai altor echipe de fotbal romanesti.

O intrebare domnule Stelian, asa ca de la un caine: bunatatea prietenului d-voastra nu are cumva de-a face cu o politica murdara de a atrage oamenii pentru a-l sustine pe cale politica, unde de altfel e foarte potrivit, sprijinindu-se enorm pe diplomatia lui desavarsita? Si oare banii pe care ii "investeste" in tot felul de actiuni caritabile, de unde provin? Las' ca se intorc banutii in popor...