FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tracker nou

fcsteaua.ro27.08.2007 14:40

Incepand cu 27.08.2007, dupa cum ati observat, avem un nou tracker de torente.

Trecerea la noul format a fost facuta datorita unor neajunsuri cu vechiul tracker.

Astfel, avem un nou skin, mai multe iconite emotive, statistici mai detaliate, categorii mai bine definite si, speram noi, utilizatori mai activi si mai dornici sa imparta materialele legate de Steaua, cu ceilalti suporteri stelisti.

Avand in vedere ca s-a trecut la un nou tip de tracker, va anuntam cu scuzele de rigoare, ca vechile conturi nu mai sunt valabile, fiind nevoie sa va creati din nou un cont pentru a accesa trackerul.

In alta ordine de idei, dorim sa aducem la cunostinta faptul ca nu vom mai tolera actiunile de tip snatch & run, mai pe romaneste, o sa aplicam sanctiuni celor care vor descarca torentele si vor "uita" sa faca seed la ele.

Acestea fiind spuse, speram ca am reusit sa va atragem atentia si sa va starnim curiozitatea. :)

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe informatii, va asteptam pe forumul fcsteaua.ro

Cu stima,

Echipa fcsteaua.ro

R.s.C.27.08.2007 14:52

Si cum pot sa fac seed la ele??? ka nu prea le am cu astea

jasper4steaua27.08.2007 15:25

ce dw nu stergi lasi sa ia si alti..;)

Azzido27.08.2007 15:29

ca sa faci seed, trebuie sa descarci un fisier si sa lasi clientul de torente deschis ca sa descarce si altii de la tine.

stelutawillis27.08.2007 15:30

Interesant...

papillon27.08.2007 20:48

arata misto de tot, felicitari - una dintre cele mai folositoare "gaselnite" ale fcsteaua.ro ;)

PavelAndrei27.08.2007 21:24

treaba buna.bafta in continuare :)

endorama28.08.2007 17:38

pai de ce imi apare 'sorry, you are not authorized to download' cand vreau sa downloadez torrentul?

Azzido28.08.2007 17:53

pt ca nu esti autentificat.

trebuie sa iti creezi un cont si sa te autentifici cu el.

endorama28.08.2007 18:45
pentru ca nu esti autentificat.

trebuie sa iti creezi un cont si sa te autentifici cu el.

mersi. adica trebuie sa-mi fac un cont special pentru tracker? ca sunt autentificat pe site - altfel nu as fi putut sa postez mesajele astea, nu?

1on28.08.2007 20:11

@Azzido: Poți sã explici mai exact faza cu seed-ul.

Am toate meciurile Stelei din cupele europene din ultimii 2 ani. Cum le pot pune sã le scoatã și alții?

Azzido28.08.2007 21:32
mersi. adica trebuie sa-mi fac un cont special pentru tracker? ca sunt autentificat pe site - altfel nu as fi putut sa postez mesajele astea, nu?

iti trebuie cont separat, cel de pe site nu e valabil si pe tracker.

@1on

trimite-mi te rog o lista cu meciurile care le ai si o sa iti spun eu de ce meciuri avem nevoie

referitor la seed, am mai spus: "ca sa faci seed, trebuie sa descarci un fisier si sa lasi clientul de torente deschis ca sa descarce si altii de la tine."

endorama28.08.2007 21:51

puneti meciul cu Lens daca il aveti. de fapt toate meciurile din turul cu Protasov... mi-e dor de fotbalul ala

Nu mai cita intreg postul de sus.Ultimul avertisment

1on30.08.2007 09:31

@Azzido: Fișier înseamnã filmul în sine sau torentul? Eu dacã download-ez torentul, scot cu ajutorul lui filmul (folosesc Bittorent), apoi șterg și torentul și filmul (pentru cã îl pun pe dvd) fac ceva greșit? Bittorentul îl țin aproape întotdeaune deschis, cã permanent scot câte ceva.

Am urmãtoarele meciuri în format mpg, calitate vcd (unele se vãd mai bine, altele mai prost, funcție de calitatea semnalului TV din momentul înregistrãrii):

sezon 2005-2006 - Steaua-Shelbourne (retur), Steaua-Rosenborg (tur, retur), Steaua-Valerenga (tur, retur), Steaua-Lens, Sampdoria-Steaua, Steaua-Halmstad, Hertha-Steaua, Steaua-Heerenveen (tur, retur), Steaua-Rapid (tur, retur), Steaua-Middlesbrough (tur, retur)

sezon 2006-2007 - Steaua-Gorica (tur, retur), Steaua-St. Liege (tur, retur), Steaua-Dinamo Kiev (tur, retur), Steaua-Lyon (tur, retur), Steaua-Real Madrid (tur, retur), Steaua-Sevilla (tur, retur-înregistrare audio RRActualitãți)

sezon 2007-2008 - Steaua-Zaglebie Lubin (tur, retur), Steaua BATE Borisov (tur, retur)

finalele Ligii Campionilor și Cupei UEFA din 2006 și 2007

semifinalele și finala Cupei Mondiale din Germania

Rapid-Steaua 2-3 (Liga I, 2006-2007)

Steaua-FC Brugge 3-0 (1996)

România-Cehia 2-0, România-Bulgaria 2-2, Olanda-România 0-0

Rezumatele meciurilor Stelei în UCL între 1994-1997 (toate din 1994, Steaua-Rangers 1-0 din 1995, aproape toate din 1996)

Meciurile au în între 1 GB și 1,2 GB (exceptându-le pe cele cu prelungiri și lovituri de departajare care, bineînțeles, sunt mai mari)

Mai am Steaua-Barcelona (finala CCE 1986) în format MPEG-1. (este pe un dvd plin)

Azzido30.08.2007 09:35

ca sa faci seed trebuie sa lasi torentul deschis in Bittorent si mai ales sa nu stergi fisierul video din folderul in care a fost descarcat, deci sa lasi materialele acolo ca sa poata fi descarcate si de altii

endorama31.08.2007 06:24
Am urmãtoarele meciuri în format mpg, calitate vcd (unele se vãd mai bine, altele mai prost, funcție de calitatea semnalului TV din momentul înregistrãrii):

sezon 2005-2006 - Steaua-Shelbourne (retur), Steaua-Rosenborg (tur, retur), Steaua-Valerenga (tur, retur), Steaua-Lens, Sampdoria-Steaua, Steaua-Halmstad, Hertha-Steaua, Steaua-Heerenveen (tur, retur), Steaua-Rapid (tur, retur), Steaua-Middlesbrough (tur, retur)

puneti va rog meciul cu Lens si eventual si cel cu Sampdoria......