FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cuplul Zenga - Pedrazzini rãmîne la Steaua ,16.16

ADRIAN PACURAR24.03.2005 14:31

Antrenorul secund al echipei Steaua, Massimo Pedrazzini, a declarat astãzi, la sosirea pe Aeroportul Bãneasa, cã, alãturi de tehnicianul Walter Zenga, va rãmîne cîrma echipei patronate de Ciobanul. "Da, sînt aici, rãmînem la Steaua. Zenga nu este supãrat, am vorbit cu el și vine sîmbãtã, pentru cã are puținã treabã cu documentele tatãlui sãu. Azi și mîine voi conduce eu antrenamentele. Ne pregãtim pentru campionat, deoarece pentru noi începe o perioadã foarte grea", a declarat Pedrazzini. Despre cazul lui Dumitru, el a afirmat cã "Florentin Dumitru este un jucãtor foarte important pentru Steaua. Alt jucãtor important, Neșu, a stat în tribunã și nu pe banca de rezervã și a avut respect pentru toți. Am vorbit cu Florentin Dumtriu pentru cã este bine sã știe ce s-a întîmplat. Trebuie sã vorbim cu el și sã gãsim o soluție pozitivã" , preluat de pe www.gsp.ro

Virgil24.03.2005 14:49

Ceea ce era important de stiut a publicat GSP si mai departe Adrian.

Se pare ca lucrurile nu sunt atât de cenusii pe cât au fost discutiile care s-au purtat în ziare si pe acest forum.

Cu rabdare si minte limpede se rezolva totul.

FORZA

sorin_77724.03.2005 15:04

mai fratilor dar ce mai ne-am inrait... Pana nu il vad pe Zenga pe banca la Apulum tot pastrez o mica teama in mine... Tare vreau sa ma caiesc pentru cele spuse de Dumitru...

dbd24.03.2005 15:12

si eu cred ca va veni pana la urma Zenga...

horse3724.03.2005 15:30

si eu ca si voi vreau ca acest cuplu de antrenori sa continue treaba inceputa la Steaua si sa ramana cel putin trei sezoane. de se va intampla asa vom vedea cu totii, suporteri si dusmani ai Stelei prima echipa din Romania care are sa intre in Champions League. am curaj sa fac si un pariu pe o lada de bere ca asa se va intampla.

ar fi fost cea mai puternica lovitura pe care am fi putut sa o primim prin plecarea celor doi.

sa speram ca Zenga se va face inteles ca...stiti voi cine a inteles care-i este menirea la acest club, ca va sta linistit in loja sa si ca odata cu noi se va bucura sau intrista. Zenga si pedrazzini stiu mai bine decat noi chibitii ce trebuie sa faca.

hai

dbd24.03.2005 15:38

dar ca sa mergem in Chamions League tre sa mai jucam cu cineva ?

un_rapidist24.03.2005 16:07
oricit de mult va agitatzi......tot ca don Jiji oieru' va ieshi........asa ca....SA NU VA MIRATZI DK Steaua VA SCHIMBA ALTZI 2 ANTRENORI PINA LA FINALUL CAMPIONATULUI......ca asa se obishnuieshte prin Pipera....cind un cioban nu e bun, sunt adushi altzii
ADRIAN PACURAR24.03.2005 17:34
oricit de mult va agitatzi......tot ca don Jiji oieru' va ieshi........asa k....SA NU VA MIRATZI DK Steaua VA SCHIMBA ALTZI 2 ANTRENORI PINA LA FINALUL CAMPIONATULUI......k asa se obishnuieshte prin Pipera....cind un cioban nu e bun, sunt adushi altzii
, oricum e mai bun ca zgarcitul de Copos :D
BlackWoolfy24.03.2005 20:33

Nu vor pleca ca sunt adevarati PROFESIONISTI si pe deasupra sunt si orgoliosi